Sijoitustapahtuma järjestetään 13-15.5.2016 ja hakuaika päättyy 30.4.2016.

 

Yinvest on osakeyhtiömuotoinen yksityinen sijoitusyhtiö. Sijoitusyhtiö järjestää kerran vuodessa sijoitustapahtuman, jossa se sijoittaa noin 40 000 euroa yhteen alkavaan tai toimivaan kasvuyhtiöön, jolla on vahva halu kasvaa ja kehittyä.

 

Yinvestin osakekannan takana on 43 yksityishenkilöä, jotka tukevat sijoituskohteitaan ammatillisella osaamisellaan ja kansainvälisellä verkostollaan. Sijoitusyhtiön tavoite on kehittää suomalaista kasvuyrittäjyyttä tuomalla uusi sijoituskonsepti markkinoille.

 

Vuosittain järjestettävään sijoitustapahtumaan valitaan kolme yritystä, joista sijoittajaryhmä valitsee lopullisen sijoituskohteen. Tapahtumaan hakevan yrityksellä tulee olla uskottava suunnitelma positiivisen kassavirran luomiseksi ja toiminnan perimmainen tavoite on oltava arvon kasvattaminen. Uskottava kasvusuunnitelman lisäksi tiimillä tulee olla vahva kokemus myynnistä, sekä alasta johon yritystä ollaan perustamassa. Hakemukseen tulee lisäksi sisällyttää suunnitelma varojen käytöstä.

 

Tapahtuman voittajaksi valittu yritys saa 40 000 € sijoituksen, sekä nuoren mutta liike-elämässä kokeneen ja monipuolista osaamista sisältävän ammattilaisryhmän tuekseen. Tämän lisäksi kasvuyritys saa uuden hallituksen jäsenen, vakaan omistajan ja yhteyden sijoittaijien laajaan kansainväliseen verkostoon.

 

Lisätietoa Yinvestistä ja tarkemmat hakuohjeet löydät Yinvestin sivuilta.

Yinvestin takana olevat henkilöt.