Geniemin Tuomas Kumpula avaa WordPressin häkellyttävän suosion syitä. Tuomas puhuu aiheesta myös Tampereella 28.4.2016 järjestettävässä tapahtumassa

 

Päivitys 7.4.2016: Tässä kirjoituksessa kuvattu tapahtuma on täynnä. Mikäli olet kiinnostunut vastaavista tapahtumista jatkossa, ilmoita kiinnostuksestasi täällä

 

WordPress-julkaisujärjestelmä valtaa maailmaa kiihtyvällä vauhdilla. WordPress on jo pitkään ollut suosittu alusta blogeille ja kotisivuille, mutta nyt yhä isommat organisaatiot siirtyvät alustan käyttäjiksi digitaalisia palveluita kehittäessään.

 

Tuomas Kumpula on mukana järjestämässä Enterprise-tason WordPress-kehitystä käsittelevää tapahtumaa Tampereella huhtikuun lopulla. Kysyimme Tuomakselta, mitkä tekijät ovat WordPress-teknologian kasvun takana.

 

“WordPress on saanut kiinni muun webbimaailman kehityksessä. Se on onnistunut vakuuttamaan uusimmilla versioillaan, että se tulee olemaan tulevaisuudessakin iso ja merkittävä teknologia”, Tuomas kertoo.

 

”Suosion taustalla on alustan helppokäyttöisyys. Kun järjestelmää on helppo käyttää, ylläpitäjä voi keskittyä hyvän sisällön tuotantoon. Juuri se on WordPressin vahvuus. Toisaalta WordPress on myös hyvin mukana alan trendeissä, joka on houkutellut tarvittavan määrän ammattilaisia kansainvälisesti kehittämään järjestelmää. Asiakkaat luottavat siihen, että WordPress alustana kantaa, mutta viimein on myös havahduttu myös siihen, että muihin alustoihin verrattuna WordPress-kehitys voi olla jopa 2-3 kertaa halvempaa”, Tuomas tiivistää.

 

Enterprise WordPress Aamiainen on modernien verkkopalveluiden tuottamiseen ja niiden skaalaamiseen keskittyvä aamiaistilaisuus, joka järjestetään 28.4.2016 Tampereen ravintola Masussa. Geniemin, Tampereen kauppakamarin ja Dagmarin yhteistyössä järjestämä tapahtuma on osallistujille maksuton, mutta paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittaudu tapahtumaan tästä.

 

Enterprise WordPress Aamiainen Tampereella 28.4.2016

kello 8.30 – 11.00

Ravintola Masu, Tampere

Geniem ite wikissä

Geniem-kotisivut

 

Toteutetaanko artikkeli teidänkin tarjonnastanne tai yrityksestänne? ite wiki on kymmenien kovimpien digi-busineksen osaajayritysten kumppani markkinointiviestinnässä. Katso yhteystietomme tästä ja ota yhteyttä!