Tietotekniikka-ammattilaisten TIVIA ry ja Tietotekniikan tutkimussäätiön hallitus palkitsevat vuosittain ansioituneimmat tietotekniikan toteutukset ja vaikuttajat. Vuoden 2015 osalta palkintoraati palkitsi tamperelaisen M-Filesin ja Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paanasen. 

Vuoden tietotekniikkatuotteeksi valikoitui M-Filesin tiedonhallintaratkaisu. Palkittu tiedonhallintaratkaisu hallitsee tehokkaasti organisaation dokumentteja ja muuta tietoa, kuten projekteja, asiakkaita ja työntekijätietoja. Kilparaadin mukaan M-Files on nopeasti kasvanut maailmanluokan liiketoimintaratkaisuksi panostamalla samanaikaisesti ohjelmistosuunnittelun tutkimus- ja tuotekehitystoimintaan sekä laajaan tuotteistamiseen globaalisti.

 

”M-Filesin menestys on esimerkki onnistuneesta strategiasta ja ohjelmistoteknologian kehityksestä. He ovat onnistuneet luomaan tehokasta ja globaalisti merkittävää liiketoimintaa erittäin kilpailluilla markkinoilla. M-Filesin nopea kasvu ja työllistävä vaikutus kannustavat muitakin osaajia ja yhteiskuntaa panostamaan tutkimukseen yritysten liiketoimintaratkaisujen kehittämisessä”, toteaa TIVIA:n toiminnanjohtaja Robert Serén lehdistötiedotteessa.

 

Vuoden tietotekniikkatuotteen lisäksi järjestöt palkitsevat vuoden tietotekniikkavaikuttajan. Tänä vuonna palkituksi tuli Supercellin toimitusjohtaja Ilkka Paananen, jonka ansioihin lasketaan harvinaisen menestyksekkään yrityksen johtaminen ja esimerkillinen työ suomalaisen startup- ja kasvuyrittäjyyden saralla.

 

Paanasen valintaa palkinnonsaajaksi Serén kommentoi lehdistötiedotteessa näin: ”Paananen on luonut uuden kasvun ainekset yhdistämällä osaamis- ja palvelutalouden ytimen sekä ohjelmisto-osaamisen. Supercell ja sen tunnetuimmat pelit ovat positiivinen esimerkki tieto- ja viestintäalan mahdollisuuksista, sillä ne ovat luoneet mahdollisuuksia, vaurautta, verotuloja ja näkyvyyttä koko Suomen ohjelmisto- ja pelialalle.”

 

Onnea palkinnon saaneille!

 

Lue lisää:

M-Files ite wikissä

M-Files -kotisivut

TIVIA ite wikissä

TIVIA-kotisivut