logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Vauhtia it-palveluiden rakentamiseen NerdyNetin osaaja-verkostosta

15.2.2016 - ite wiki - NerdyNet

NerdyNet on luonut verkoston, joka kerää yhteen IT-osaajat ja auttaa ratkomaan yritysten vaativia teknologiahaasteita.

Vauhtia it-palveluiden rakentamiseen NerdyNetin osaaja-verkostosta

Pysyykö yrityksesi ajan tasalla siinä, mitä teknologiakentässä tapahtuu? Löydätkö tarvittavat palveluntarjoajat toteuttamaan liiketoimintatavoitteesi?

NerdyNet on luonut verkoston, joka kerää yhteen IT-osaajat ja auttaa ratkomaan yritysten vaativia teknologiahaasteita. Haastattelimme NerdyNetin hallituksen puheenjohtaja Jarno Laihia ja toimitusjohtaja Jere Parkkosta ja pääsimme kuulemaan NerdyNetin kehittämästä it-osaajien verkostosta.

Miten NerdyNet-verkosto toimii?

 

Edustamamme verkosto on rakennettu niin, että asiakkaamme saavat meiltä kaikki tärkeät IT-ratkaisut yhdestä kanavasta. Olemme niin sanottu one-stop ratkaisutalo ja asiakkaillemme näymme yhtenä ainoana kontaktipisteenä, jonka kautta asiat hoituvat.

Ekosysteemiimme kuuluu yli 600 tietotyön ammattilaista ja pystymme vastaamaan laajaan skaalaan erilaisia tarpeita yksittäisistä työkaluista suuriin kokonaisratkaisuihin. Kartoitamme asiakkaan haasteet ja tarpeet, minkä jälkeen etsimme verkostostamme parhaat resurssit, tekijät ja toimittajan. Oikeat tekijät oikeaan paikkaan.

 

Mistä idea lähti?

Moni IT-yritys toimittaa samoja ratkaisuja ja halusimme erottautua. Asetuimme asiakkaan asemaan ja mietimme ratkaisujen tarvetta ketjun alusta loppuun. Kehitimme ajatusta ja päätimme laajentaa palvelujamme verkoston avulla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaalle yhdestä luukusta juuri sitä mitä asiakkaamme tarvitsevat ja ajamaan asiakkaan etua sopivan ratkaisun löytämiseksi.

 

Minkälaisiin IT-tarpeisiin NerdyNet-verkosto pystyy vastaamaan?

Toimitamme ratkaisuja yksittäisistä työkaluista suuriin kokonaisratkaisuihin. Kartoitamme asiakkaan tarpeet, mietimme yhdessä ratkaisuja, konseptoimme ne ja etsimme parhaat resurssit sekä toimittajat. Otamme kokonaisvastuun ratkaisujen toimittamisesta alusta loppuun. Toimimme CIO:n, CTO:n ja CEO:n kumppanina liiketoiminnan ja IT:n kehittämisessä ja digitalisaation edistämisessä. Olemme teknologiariippumaton verkosto.

 

Keitä tähän 600 osaajan ekosysteemiin kuuluu?

Ekosysteemimme kuuluu tarkasti valittuja muita ohjelmistoalan yrityksiä, asiakkaita, kumppaneitamme ja jopa kilpailijoitakin.

 

Millä osaamista hallitaan? Jos tarvitaan esimerkiksi tietyn teknologian tai erikoisosaamisen taitajaa, miten se löydetään?

Tunnemme sisäisesti verkoston ammattilaiset ja yritysten palvelut sekä tuotteet. Keskustelemme yhteistyökumppaniemme kanssa parhaiden ratkaisujen löytämiseksi ja etsimme ekosysteemistä ratkaisun.

 

Mitä hyötyä asiakas saa NerdyNet-verkoston käyttämisestä?

Verkostomme tuo suoraa säästöä ja vapauttaa asiakkaan ajankäyttöä, kun kannamme vastuun alusta loppuun: toimituksista, asiakaspalvelusta ja laadusta. Tarjoamme asiakkaillemme ohjelmisto- ja IT-palveluiden koko elinkaaren kilpailutuksesta toteutukseen ja ylläpitoon. Kaikki “yhdestä luukusta”. Anna ammattilaisten hoitaa homma.

 

Miksi NerdyNet?

Osaamme asettua asiakkaan asemaan ja löydämme parhaat ratkaisut, jotka kasvavat asiakkaan liiketoiminnan kehityksen mukana myös pidemmällä aikajaksolla. Kannamme kokonaisvastuun ratkaisujen toimittamisesta alusta loppuun. Meihin voi luottaa. Pidämme lupauksemme. Aina. Yhdessä olemme enemmän.

Parkkonen_Laihi_2

NerdyNetin toimitusjohtaja Jere Parkkonen (vasemmalla) ja hallituksen puheenjohtaja Jarno Laihi

 

NerdyNet on ratkaisutalo, joka tarjoaa laajan ja kattavan IT-osaajien verkoston ja auttaa ratkomaan yritysten vaativiakin teknologiahaasteita. NerdynNetin intohimona on seurata alan kehitystä, ja olla ajan hermolla ja ennen kaikkea siitä, mihin IT taipuu.

NerdyNet ite wikissä

NerdyNet-kotisivut

Jätä kommentti - kommentteja(0)

Jätä kommentti

Emme julkaise sähköpostiosoitteita. Pakolliset kentät on merkitty tähdellä *


Enter the text from the image below
 


Muita julkaisuja

Veera Kujansuu - Liiketoiminnan digitalisointi
Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Suvi Lindström - Ohjelmistokehitys
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
Suvi Lindström - IoT Summit 2019
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin
Johannes Puro - Digitaaliset alustat
Alustatalous on minkä tahansa yrityksen ulottuvilla – näin digitaalinen alusta nousi liiketoiminnan keskipisteeksi
Johannes Puro - Digimarkkinointi
Mitä digimarkkinointi oikein on ja miten sillä voi tehdä kannattavaa bisnestä?
Johannes Puro - Palkat
Ohjelmistoalan palkkatutkimus: kuka tienaa eniten, myynti, konsultit, kehittäjät, johtajat vai markkinointi?
Suvi Lindström - Esineiden internet
Wapice rakensi IoT-Ticketistä esineiden internetin Officen – tuotekehitykseen on panostettu parhaimmillaan yli miljoona vuodessa
Johannes Puro - Verkkopalveluiden saavutettavuus
Saavutettavuusdirektiivi astuu voimaan – Verkkosivujen saavutettavuuteen panostaminen kannattaa
Johannes Puro - Emojit
Suomi ottaa emojit virallisesti käyttöön ensimmäisenä maailmassa – Emojivastainen mielenosoitus äityi väkivaltaiseksi Korsossa
Lataa lisää