Kekseliäästi nimetty keksintö ylitti tavoitteensa kuukaudessa Kickstarter-joukkorahoituspalvelussa.

 

Median käyttö on siirtynyt mobiiliin Spotifyn ja Yle Areenan kaltaisten mobiiliapplikaatioiden yleistyttyä. Kuten moni meistä tietää, laitteiden pitkäaikainen kannattelu käy kuitenkin nopeasti raskaaksi.

MyHangover on älypuhelin- ja tablettiteline, jonka missio on mullistaa rentoutumishetket ja älylaitteiden käyttökokemus. Ei enää puutuneita käsiä Netflix- tai Skype-sessioiden äärellä, kun laitteen pystyssäpidosta vastaa myHangover-teline!

Laitteen hiljattain tilannut Antti Pietilä kuvaa ostopäätöstään humoristisesti: ”Padin roikuttaminen kädessä vaan alkaa ottaa päähän, siis käteen, mutta myös niskaan, eli päähän.”

 

86f36bd08981177c80624069a119412f_original

Tämänkaltaiselle kärsimykselle on nyt luvassa helpotusta

 

Monipuolinen laite mahdollistaa mobiililaitteiden lähes kädettömän operoinnin. Kapistus roikotuttaa älylaitettasi kasvojesi edessä juuri siinä asennossa kun haluat, mahdollistaen esimerkiksi elokuvan mukavan katsomisen puhelimeltasi.

Pietilän taloudessa laite tulee olemaan käytössä esimerkiksi elokuvien katselussa lapsia nukutettaessa.

 

66a753d0a6e94ab6fbacae12c91bbec8_original

 

Laitteelle nimen antaneen roikkuvan asennon lisäksi telineen voi asentaa myös pystyasentoon, jolloin se helpottaa esimerkiksi reseptien selailua samalla kun kokkaat. Tekniikaltaan tämä härveli ei toki ole järin mullistava; keksintöä voisi luonnehtia selfietikun ja nuottitelineen rakkauslapseksi.

”MyHangover on hyvin joustava erilaisissa käyttötapauksissa. Lisäksi se menee todella pieneen tilaa, joten voin heittää sen ilmeisesti salkkuun ja käyttää iPadia toimistossa kolmantena ruutuna”, tuotekehitystä markkinoinnin kentässä itsekin tekevä Antti Pietilä sanoo.

 

MyHangover4

 

Rahoitustarpeensa 25000 dollaria laite saavutti jo kampanjan ensimmäisen kuukauden aikana. Tällä hetkellä laitetta on tukenut 279 ihmistä lähes 30000 dollarilla, kun aikaa on vielä 31 päivää jäljellä. Kapistuksen saa Kickstarter-palvelusta omakseen 59 dollarilla, kun kaupan hyllyllä laite tulee maksamaan 100 dollaria. MyHangoverin tilanneiden pitäisi saada laite käyttöönsä jo ennen kesää.

”MyHangover on pöllöstä nimestään huolimatta fiksun näköinen keksintö. Kokeilemaan en sitä luonnollisesti ole vielä päässyt. Early Bird hinta oli enemmän kuin kohdallaan, joten tämän hankkiminen lienee yksi kaikkien aikojen nopeimpia hankintoja”, Antti Pietilä kuittaa.

Vaikka tämä laite on keksintönä melko vaatimaton, havainnolllistaa se hauskalla tavalla, miten yksinkertaisia ideoita pienistä puroista koostuvalla joukkorahoituksella voidaan toteuttaa.

 

 

Innostuitko? Katso vielä vempaimen esittelyvideo tästä:

Kuvat: Kickstarter

Voit tilata laitteen ja tutustua Kickstarter-kampanjaan tarkemmin tästä!

Lisätietoa laitteen takana olevasta yrityksestä: tatolAPP.com

Lisätietoa laitteen tilaamiseen johtaneesta tapahtumaketjusta voit myös kysyä Antti Pietilältä Twitterissä.

 

Löydät ite wikistä liiketoiminnan digitalisoinnin osaajayrityset ja toteutukset. Voit hakea esimerkiksi mobiilikehityksen osaajayrityksiä ja referenssitoteutuksia.

 

Niko_kuva

Niko Helle bloggaa, SoMettaa ja sähköpostittaa ite wikillä Marketing Managerinä.

Voit seurata minua Twitterissä tästä!