Miten parhaat yritykset tekevät palvelu- tai tuotekehitystä 5-10 vuoden päästä?
Millaisia prosesseja ja johtamismalleja on käytössä ja miten työkalut tukevat kehitystä?

Tulevaisuuden tuotekehitys-tapahtuma tarjoaa näkemyksiä maailman johtavilta Agile-työkalujen toimittajilta, case-esimerkkejä yrityksiltä jotka muuttavat organisaatioitaan ja uusia ideoita johtavilta asiantuntijoilta.

 

Oma tuotekehitys on kuuma peruna missä tahansa kehitystä ja kasvua hakevassa organisaatiossa. Yritysten pöydällä ovat kysymykset siitä, miten työkalut, prosessit, työskentelymallit ja organisaatio tukevat tuotekehitystä.

”Yritysten pöydällä ovat kysymykset siitä, miten työkalut, prosessit, työskentelymallit ja organisaatio tukevat tuotekehitystä.”

”Pääajatus on se, että markkina muuttuu. Esimerkiksi asioiden internet ja sosiaalinen media vaikuttavat liiketoimintaprosessien kehittämiseen. Samaan aikaan työntekijät muuttuvat ja ihmisiä ei voida ohjailla enää samalla lailla kuin ennen. Yritysten pitäisi pystyä rakentamaan sellainen organisaatio- ja toimintamalli, jolla pystytään rakentamaan innovaatioita ja pysymään mukana kehityskulussa.” kuvailee tuotekehityskonsultti Henri Hämäläinen tapahtuman järjestävästä Contribytestä.

Esiintyjät

Tulevaisuuden tuotekehitys koostaa esiintyjiksi tämän hetken mielenkiintoisimpia liiketoiminnan kehittäjiä. Mukana on mm. Ville Houttu Vincitiltä, Ammattivalmentaja Hannu Aravirta, useita start-upeja rakentamassa ollut Lennu Keinänen ja Tuotekehitysjohtaja Richard Cribs IBM:ltä.

Tulevaisuuden Tuotekehitys-tapahtuma järjestetään Helsingissä, Marina Congress Centerissä 15.10.2015. Tapahtuman pääkohderyhmää ovat tuotekehitysten vetäjät, sekä tietohallinnon ja liiketoiminnan päättäjät ja johto.

Tapahtumasivu ja ilmoittautumiset

Digitaalinen tuotekehitys

Digital Product development

Ilmoittaudu tulevaisuuden tuotekehitys-tapahtumaan

 

Contribyten kotisivut

Contribyten ite wiki-profiili