Digitalisaatio-keskustelu velloo aktiivisempana kuin koskaan.

Samaan aikaan kun Suomen hallitus koittaa saada talouttamme vihdoin nousuun, joukko aktiivisia kansalaisia, virkamiehiä, liike-elämän edustajia, politikkoja ja start-up-yrittäjiä tekee sosiaalisessa mediassa omaa työtään paremman ja tehokkaamman Suomen ideoimiseksi.

Digitalisaatio-hastag_v2

Tätä keskustelua voisi kuvata eräänlaiseksi digitaalisen Suomen rakennusliikkeeksi.

Artikkelien ja bloggausten kirjoittaminen, jakaminen, kommentointi ja keskustelu saavat tiedon liikkumaan. Syntyy uusia ajatuksia ja parempaa ymmärrystä siitä, miten Suomea kehitetään vuonna 2015.

Syntyy verkostoja.

Keskusteluun liittymiseksi ja seuraamiseksi on vakiintunut twitterissä lähes eeppiseksi kohonnut termi #digitalisaatio.

Digitalisaatio-sosiaalisessa-mediassa

Vaikka hastagien seuraaminen on Twitterissä mahdollista, vietämme kuluttajina varmasti yli 90% prosenttia ajasta omissa sosiaalisen median kuplissamme. Usein emme yksinkertaisesti muista seurata mielenkiintoisia keskusteluja, kuten digitalisaation ympärillä käytävää debattia.

Olemmekin nyt tehneet simppelin, mutta mielenkiintoisen media-toteutuksen #digitalisaatio keskustelun seuraamiseksi: Koostimme kaiken #digitalisaatio-hastagin keskustelun yhdelle sosiaalisen median seinälle.

Kuka tahansa voi seurata aihepiirin juttuja ja keskustelua Digitalisaatio-seinältä, tehdä omat julkaisunsa ja liittyä keskusteluun.

Huomaamme jo lyhyen käytön jälkeen löytävämme jatkuvasti mielenkiintoisia sisältöjä uudesta mediasta ja verkostoituvamme aivan uusien tyyppien kanssa.

Tässä on myös hyvä insentiivi aloittaa vihdoin se twitterin käyttö! Kaikkien sisällöt nousevat seinälle tasapuolisesti kunhan julkaisuun muistaa laittaa hastagin #digitalisaatio.

Visualisteille tiedoksi, että integraatio seinälle toimii myös Instagramista.

Tervetuloa mukaan seuraamaan digitalisaatio-keskustelua ja digitaalisen Suomen rakennusliikettä!

http://www.itewiki.fi/digitalisaatio/

 

Johannes Puro ja Eeva Melama

Founders, ite wiki oy

Eeva ja Johannes_1 copy

 

Seuraa ite wikiä twitterissä

Seuraa ite wikiä LinkedInissä

Seuraa ite wikiä facebookissa

 

Löydät ite wikistä digitalisoinnin osaajayritykset, kuten ohjelmistotarjoajat, konsultit ja kehittäjät. Verkostossamme on jo yli 800 digitalisoinnin osaajayritystä ja toimimme yhteistyössä alan merkittävimpien sidosryhmien kanssa.

Voit hakea it-osaajayrityksiä yrityshausta ja tutustua käyttäjäyritysten referensseihin ja julkaisuihin heidän profiileistaan, tai käyttäjien sisällöt koostavasta julkaisuhausta.  

Sosiaalisen median seinän toteutuksesta on vastannut booncon PIXELS