Keskustellessamme liiketoiminnan kehityksestä vastaavien päättäjien kanssa sama haaste toistuu heidän puheissaan: puhelin soi jatkuvasti ja sähköposti täyttyy myyjien yhteydenotoista. Jos kaikkien arvolupaukset kuuntelisi, itse työt jäisivät tekemättä.

Samaan aikaan toimintaa pitäisi tehostaa ja kehittää innovatiivisesti sopivien it-kumppanien kanssa. Markkinatietoa haetaankin kasvavasti proaktiivisesti itse.

Teemmekin paljon työtä ite wikissä ideoidessamme sitä, miten tarjota luotettavaa it-alan markkinatietoa suoraan it- ja liiketoimintapäättäjille ja aktivoida yrityksiä kehityshankkeisiin. Avaammekin syyskautemme mielenkiintoisella täsmähankkeella: hankimme JMTieto Kauppalehdeltä 3.000 Suomen suurimman yrityksen ja merkittävimmän teollisuusyrityksen it- ja liiketoimintapäättäjien yhteystiedot ja olemme rikastaneet ja validoineet tietokantaa kesän mittaan.

”Liiketoiminnan digitalisointi julkaisuun pyritään koostamaan kiinnostavimpien it-osaajayritysten tarjonnat ja tarinat”

Tulemme julkaisemaan syyskuussa liiketoiminnan digitalisointi-julkaisun teemalla teollisuuden digitalisaatio, joka postitetaan suoraan päättäjille tietokantaan perustuen. Lisäksi tavoittelemme artikkeleille yli 10.000 näyttöä julkaisun digitaalisessa versiossa.

Pääjuttuna Suomen IoT-osaajayritysten kartoituksen julkaisu 

Liiketoiminnan digitalisointi-median pääjuttuna julkaistaan listaus ja tiivis kuvaus kaikista Suomen IoT / Teollinen internet-tarjoajayrityksistä. Näin viemme riippumatonta markkinatietoa suoraan Suomen yrityspäättäjien pöydille.

Yhteistyökumppanit

Liiketoiminnan digitalisointi-julkaisun toteutuskumppanit

Tarjoamme alan osaajayrityksille näkyvyyttä julkaisussa asiantuntija-artikkelien muodossa. Julkaisuun pyritään koostamaan kiinnostavimpien it-osaajayritysten tarjonnat ja tarinat.

Sisällön toteutus jakaantuu niin, että IoT-kartoitus perustuu ite wikin riippumattomaan tietokantaan pyrkien mahdollisimman kattavaan ja tasapuoliseen esittelyyn ja itse artikkelit toteutetaan yhteistyökumppanien kanssa hinnaston mukaan.

”Julkaisu lähetetään 3.000 Suomen merkittävimpien yritysten ja teollisuuden päättäjille.”

Teollisuuden-yrityksiä

Liiketoiminnan digitalisointi-julkaisu julkaistaan syyskuussa 2015 printtinä ja digitaalisena julkaisuna verkossa. Voitte tiedustella julkaisun lisätietoja ja osallistumista ite wikin liiketoimintajohtajalta Johannes Purolta.

johannes.puro@itewiki.fi

040 726 2656