Kauppalehden liite pureutuu aiheeseen, joka on kaikkien päättäjien huulilla, nimittäin digitalisaatioon. Esittelemme liitteessä Suomen johtavat liiketoiminnan digitalisoinnin osaajayritykset.

Kauppalehden digitalisaatio-liitteeseen osallistuminen toimii osana missiotamme digitalisoida Suomen yrityksiä ja julkista sektoria, ja synnyttää arvoa luovia kumppanuuksia tässä kentässä. Näkyvyydellä Kauppalehden liitteessä nostamme välillisesti esiin lähes yhdeksän sadan it-yrityksen verkostoamme ja välitämme tietoutta toiminnan digitalisoinnin mahdollisuuksista suoraan yrityspäättäjille.

Ite wiki esittelee liitteen pääkirjoitusaukeamalla joukon Suomen johtavia liiketoiminnan digitalisoinnin osaajayrityksiä. Mukaan esittelyihin otetaan niin konsultoinnin, ohjelmistokehityksen kuin valmisohjelmistojenkin tarjoajia.

Voit ehdottaa yritystäsi mukaan esittelyihin olemalla yhteydessä Johannes Puroon johannes.puro@itewiki.fi. Jaamme näkyvyyden kuluja osallistuneiden kesken.

Kauppalehden digitalisaatio-liite julkaistaan 25.6.2015 ja deadline yritysesittelyihin osallistumiselle on 15.6.2015

Kauppalehden digitalisaatio-liitteen kautta tavoitamme 57.000 tilaajaa ja 171.000 lukijaa.

 

Ite wiki on it- ja digitalisoinnin osaajayritysten avoin markkinapaikka ja verkosto. Ite wikin hakupalvelussa on tehty jo yli 80.000 hakua ja olemme tavoittaneet yli 150.000 uniikkia kävijää palvelullamme. Tervetuloa digitalisoimaan liiketoimintasi!

ite wikin yrityshaku

Ite wikin referenssi- ja julkaisuhaku