K&K Active Oy on teknisten laitteiden ja järjestelmien maahantuoja sekä lisäarvopalveluiden toimittaja. K&K Activen toiminta-ajatuksena on toimia tarkoin kohdistetuilla tuotealueilla ja tarjota yhdessä päämiesten ja yhteistyökumppaneiden kanssa asiakkaille heidän kilpailukykyään parantavia ratkaisuja. Haastattelimme K&K Active Oy:n toimitusjohtajaa Matti Hätöstä.

kk active

 

Minkälainen on yrityksenne syntyhistoria?

Yrityksen historia lähtee tukiasemien kuparisiirtoyhteyksistä. Vuosien varrella tuotevalikoimamme on kasvanut teknologian kehittyessä. Kehitysvaiheita ovat olleet muuan muassa ISDN-järjestelmät, SDH-verkot, radiolinkit, Ethernet-kytkintuotteet ja kuitujärjestelmät sekä työkalut. Viimeisimpiä teknologioita ovat konesalit ja verkkojen automaatio.

 

Mitkä ovat keskeisimmät lisäarvot, joita välitätte asiakkaillenne?

Jokainen työntekijämme on kokenut ammattilainen, joka omaa laajan markkinatuntemuksen. Haluamme kuunnella asiakasta aidosti ja tarjota sopivimman mahdollisen ratkaisun. Tärkeänä osana toimintaamme ovat toimiva logistiikka, tuotetuki ja koulutuspalvelut.

 

Mitkä it-alan trendit ovat näkyneet asiakastyössänne viimeisen vuoden aikana?

Pilvipalveluiden yleistyminen, lisääntynyt kapasiteettitarve ja yhteiskunnan toimivuuden kannalta tärkeän infrastruktuurin automatisointi.

 

Mitä pidätte kiinnostavimpina digitalisaation tulevaisuuden näkyminä ja kehityksinä?

Digitalisaatio tulee muuttamaan kokonaisia toimialoja. Kukaan ei pysty tarkasti ennakoimaan kaikkia muutoksia, mutta olemme innokkaina tarjoamassa ratkaisua päämiehiltämme, jotka toimivat alansa globaaleina edelläkävijöinä.

 

Haastateltava: Matti Hätönen

Toimitusjohtaja, K&K Active Oy

matti hätönen

K&K Active Oy:n kotisivu

K&K Active Oy:n ite wiki-profiili