It- ja digitaalisten palveluiden avoin markkinapaikka ite wiki käynnistää laajan yhteistyön alan sidosryhmien kanssa. Mukana yhteistyöverkostossa ovat TIVIA (entinen Tietotekniikan Liitto), liikenne- ja viestintäministeriö, Digitice Finland, Ohjelmistoyrittäjät ry, ICT Standard Forum, ITS Finland, COSS, ICT expo ja Aalto Yliopiston Information Technology Program.

etusivu 2015

Laajan yhteistyöverkoston mahdollistaa organisaatioiden yhteinen intressi digitalisoida Suomen yrityksiä ja julkista sektoria ja edistää alan tietoutta.

”Informaatioteknologioissa ja digitaalisissa palveluissa on valtava potentiaali organisaatioille, mutta samaan aikaan mahdollisuuksien hahmottaminen ja palveluiden hankinta asettavat haasteita toiminnalle. Kaiken alan markkinatiedon yhteen koostaminen tehostaa kumppanivalintaa ja auttaa toiminnan kehittämisessä”, kuvaa ite wikin co-founder Johannes Puro.

Yhteistyön muodot sidosryhmien kanssa vaihtelevat riippuen organisaatiosta, mutta kaikissa lähtökohtana on tuki palvelulle, jolla edistetään alan markkinatiedon välitystä riippumattomuuden ja avoimuuden arvoihin perustuen.

”Olemme mm. käynnistäneet joukkoistamalla toteutettavan liiketoiminnan digitalisoinnin oppaan kirjoitusprojektin liikenne- ja viestintäministeriön kanssa. Palveluiden hankkijoita taas kiinnostaa riippumaton alan markkinatieto ja yhdestä paikasta löytyvät referenssitoteutukset ja suosittelijat. It-toimittajia edustaville organisaatioille ite wiki tarjoaa mahdollisuuden edistää kollektiivisesti alan viestintää ja markkinointia. Onnistunut digitalisointi on keskeistä koko Suomen kilpailukyvyn kannalta”, Puro jatkaa.

Mobiilikehitys-ios-Android-

Ite wikissä on jo yli sata mobiiliratkaisun kuvausta

Helmikuussa 2014 julkaistu ite wiki koostaa jo merkittävän osan Suomen it-markkinasta. Ite wiki toi mm. 7 kuukauden otantajaksolla yli 100.000 sivulatausta it-yritysten profiileille ja palvelussa on esimerkiksi pelkästään web-palvelujen referenssikuvauksia jo yli 260 kappaletta.

Vuoden 2015 aikana ite wiki ja sen yhteistyökumppanit tulevat työskentelemään alaa koskevan tiedonvälityksen edistämiseksi ja verkoston yhä laajemmalle kasvattamiseksi.

 

Lisätiedot

Johannes Puro

040 726 2656

johannes.puro @ itewiki.fi

 

Ite wiki on it- ja digitaalisen alan avoin markkinapaikka, media ja verkosto. Löydät ite wikistä toteuttajat, konsultit, ohjelmistot ja laitetarjoajat liiketoiminnan kehittämiseksi ja digitalisoimiseksi.

-Liity sähköpostilistallemme  ja saa jatkossakin tietoa digitaalisen innovaation kentästä.

-Seuraa ite wikiä ja markkinapaikan perustajia Johannes Puroa ja Eeva Melamaa Twitterissä

-Tykkää ite wikin facebook-sivusta

-Liity Liiketoiminnan digitalisointi- Linkedin-ryhmään

 

ite wikistä löydät esimerkiksi:

Projektinhallinnan osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Laatu, turvallisuus ja ympäristö -osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Asiakaspalvelun osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Myynnin osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Tuotekehitys ja suunnittelu -osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Konsultoinnin osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Microsoft-osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

Julkaisujärjestelmä CMS -osaaja Yritykset Referenssit Julkaisut

Sisällönhallinnan osaaja- Yritykset Referenssit Julkaisut

 

Lue myös digitalisoinnin oppaan esierkiksi artikkelit:

Digitalisoinnin onnistumisen edellytyksiä

Toimintaympäristön muutos

Arkkitehtuuri ja digitalisaatio

Digitalisointiprojektin läpivieminen

Esimerkki digitalisoinnin vaikutuksesta toimialaan: Valmistava teollisuus

Jalkautus

Liiketoiminnan digitalisoinnin johtaminen

Strategiatyö

Prototyyppaus

Asiakaskokemuksen mittaaminen