Internet of things (IoT) mahdollistaja Haltian käynnistää Kickstarter joukkorahoituskampanjan Thingsee One-laitteelleen.

Thingsee One lupaa olla ensimmäinen Internet of Things-laite, joka tarjoaa mobiiliyhteyden, sisäänrakennetut sensorit, vesitiiviin rakeneen ja pitkän akun keston. Laite vaikuttaa valmiilta ja innovatiivisia käyttökohteita tuntuu löytyvän loputtomasti esimerkiksi kaikenlaisen liikkeen analysoinnista gps-seurantaan ja varkauksien estoon.  Vain propellin koko hatussa on rajana kun teollisen internetin mahdollisuudet alkavat konkretisoitumaan Haltianin kehityksen avulla.

Haltian hakee joukkorahoitusta saadakseen Thingsee Onen laajempaan tuotantoon. Nähtäväksi jää, tuleeko teollisen internetin pioneereista Suomen Oculus rift. Facebook osti alunperin joukkorahoituksella toteutukseen viedyn virtuaalikypärän kahdella miljardilla dollarilla.

Potentiaali ainakin on valtava näinä teollisen internetin ja Internet of Thingsin luvattuina aikoina.

Thingsee Onen Kickstarter-kampanjasivusto

 

Lue aiheesta lisää:

IoT-kehityksen Yritykset Referenssit ja Julkaisut

Mobiilikehityksen osaajayritykset, referenssit ja julkaisut

Paikkatieto GIS-kehityksen Yritykset Referenssit ja Julkaisut

 

Blogissa aihepiireittäin: Joukkorahoitus, innovaatiot, Internet of things, IoT
Digitalisoinnin oppaassa: IoT, Mobiilikehitys, Paikkatieto, GIS ja karttapalvelut