Euroopan johtava kasvuyritystapahtuma Slush on täällä taas ja kokoaa kasvuyritykset, suuryritykset sekä kansainväliset sijoittajat ja mediatahot Helsinkiin marraskuun 18. – 19. päivänä. Messukeskukseen siirtyvään tapahtumaan odotetaan yli 10 000 kävijää yli 70 maasta, mukaan lukien yli 500 sijoittajaa, 250 kansainvälistä sijoitusrahastoa ja 400 median edustajaa.

Slushissa on tarjolla entistä enemmän temaattista sisältöä ja neljä suurta lavaa tarjoavat tänä vuonna ohjelmaa muun muassa johtamisen ja yrityskulttuurin, pelialan ja viihteen, terveysteknologian, cleantechin, sekä ecommercen ja IoT:n ympärillä.

Slush-picture

Slushiin voi osallistua joko Conference Passilla tai kasvuyrityksen edustajana Company Passilla. Jos haluat osallistua yrityksenä, rekisteröidy ensin osoitteessa: http://www.slush.org/companies/#register-companies. Muut kiinnostuneet voivat hankkia lippunsa TÄÄLTÄ.

Kasvuyritysosallistujat pääsevät mukaan muun muassa seuraaviin:
• Kahdenväliset sijoittajatapaamiset (matchmaking)
• Mahdollisuus näytteilleasettajaksi päivän ajaksi (erillinen haku ja hinta)
• Mahdollisuus pitching -kilpailuun (valitaan ~100 yritystä)
• Toimialakohtaiset tapahtumat
• Roundtable -valmennustilaisuudet

Slushin yrityksille suunnatut Company Passit maksavat joko 395 tai 295 euroa riippuen yrityksen vaiheesta. Conference Passien hinta on 395 euroa. Ite wiki on sopinut Slushin kanssa erillisestä alennuksesta, joka on tarjolla ite wikin käyttäjille ja blogin seuraajille. Käyttämällä alennuskoodia ITEWIKISLUSH saatte 20% alennuksen normaalihintaisista Company tai Conference Passeista tämän viikon ajan.

Nähdään Slushissa marraskuussa!

Slush-S

 

Lue lisää: 

 

Verkkokaupparatkaisut: Yritykset Referenssit Julkaisut

IoT: Yritykset Referenssit Julkaisut

 

Digitalisoinnin oppaassa: IoT, Verkkokaupparatkaisut

ite wikin blogissa aiheittain: Start-up