It-yritykset ja digitaalisten palveluiden tarjoajat rikkoivat tuhannen julkaisun rajan alan tietopankissa ja markkinapaikassa, ite wikissä.

Julkaisimme ite wikin ystävänpäinä 14.2.2014, eli tasan kuusi kuukautta sitten. Visionamme oli alusta lähtien avoin ja riippumaton alusta, joka välittäisi kattavan kuvan eri liiketoimintaprosessien, osaamisalueiden ja teknologioiden tarjonnasta. Näimme mielessämme eräänlaisen it- ja digitarjontojen Pinterestin, joka muodostaisi näyttäviä seiniä suorastaan kutsuen hankintavaiheessa tutustumaan it- ja digitaalisten palvelutarjoajien laajaan kenttään.

Esimerkkijulkaisut-ite-wiki

ite wikin etusivu koostaa uusimmat julkaisut ja menee tällä hetkellä uusiksi tiheään tahtiin

Nyt voimme iloksemme ilmoittaa, että avoimella julkaisujärjestelmällämme on tehty jo tuhat julkaisua! Alan yritykset ovat siis todella aktivoituneet osaamisen esittämisessä ja markkinointisisältöjen luonnissa. Määrä sisältää valtavan määrän alan osaamista referensseinä, julkaisuina, videoina ja linkkeinä alan tarjonnan tyyppeihin tagattynä ja visuaalisilla seinillä esitettynä. Jos palvelun sisältöjen määrä jatkaa kasvuaan tähän tahtiin, ite wiki tuo tulevaisuudessa erittäin merkittävän lisäarvon toimialan markkinatiedon levitykseen, sekä tilaajien ja toimittajien kohtaamisen edistämiseen.

Noin neljännes tuhannesta julkaisusta muodostuu it-alan tarjouspyynnöistä, jotka ite wikin konsultti lukee Hilmasta ja välittää sivustomme tarjouspyynnöt-osiossa helppolukuisesti. Myös tarjouspyyntösyöte on alkanut toimimaan nopeasti ja olemme kuulleet jo useamman kiitoksen siitä, miten sopiva julkinen tarjouspyyntö on löytynyt sivuston ansiosta.

Tervetuloa seuraamaan jatkossakin markkinapaikan kehitystä!

 

-Liity sähköpostilistallemme footerista

 

Hankinta Yritykset Referenssit Julkaisut

 

ite wiki yrityshaku

ite wiki referenssihaku

ite wiki julkaisuhaku

digitalisoinnin opas

ite wiki tarjouspyyntösivu

ite wiki tapahtumasivu

ite wiki -yhteisön blogi