20.000

It- ja digitaalisten palveluiden markkinapaikka ite wiki rikkoi 20.000 palvelussa tehdyn haun rajan. Rajapyykki meni rikki reilussa kuudessa kuukaudessa! Markkinapaikalla tehdään jo yli 1.000 hakua viikossa ja vauhti kiihtyy jatkuvasti.

Hakupalvelusta

Kehittämämme kategoriat auttavat analysoimaan it-palveluiden rönsyilevää markkinaa eri kulmista. Hakutulokset visualisoituvat uudelleen jokaisen hakuehdon jälkeen ja auttavat käyttäjää analysoimaan it- ja digiyritysten kenttää. Näin hakujakin syntyy hetkessä lukuisia. Toteutus taitaa suorastaan houkutella testaamaan erilaisia osaamisalueiden komboja!

Kiitokset

Tärkeä tekijä hakupalvelun leviämisen taustalla ovat käyttäjäyrityksemme, jotka tuottavat jatkuvasti mielenkiintoisia sisältöjä palveluun ja pitävät portaalin liikkeessä. Suomen it-yritykset ansaitsevat meiltä suuren kiitoksen: tulokkaaseen, joka pyrkii luomaan uutta pöhinää markkinaan, on suhtauduttu avoimesti ja positiivisesti.  It-yritysten syyskausi on lähtenyt käyntiin vauhdilla ja  Etusivu tullaan siis laittamaan uusiksi tiheään tahtiin tänä syksynä.

Lupaus

Pyrimme helpottamaan Suomen it-markkinan hahmotusta ja lisäämään tosisilleen sopivien yrityskumppanien kohtaamisia. Me lupaamme tehdä jatkuvasti töitä sen eteen, että Suomen it- ja digitaalisessa markkinassa toimivien yritysten osaaminen välittyisi mahdollisimman tehokkaasti palveluiden hankkijoille. Parhaassa tapauksessa toimiva sisältö markkinapaikalla herättää tarpeen ja kiinnostuksen toiminnan kehittämiseen ja digitalisointiin.

Digitaalisen Suomen rakennusliike

Isommassa kuvassa haluaisimme olla mukana edistämässä koko Suomen digitalisaatiota. Organisaatioissa tehdään esimerkiksi edelleen paljon asioita paperilla ja prosessien uudelleenajattelu ja digitalisoiminen on aidosti elintärkeää Suomelle.

Mahdollisuuksien hahmottaminen on tietysti vain pieni osa  Suomen digitalisaatioprosessia, mutta se saattaa olla sen edellytys.

IT Networking Day

Webissä tapahtuvan toiminnan lisäksi ite wikin syksyn agendaan kuuluu myös verkostoitumistapahtuma, jonka paikat ovat täyttymässä vauhdilla. Tervetuloa!

 

ite wikin blogissa aihepiireittäin: Digitalisaatio, Hankinta,Media,Start-up,Viestintä

Digitalisoinnin oppaassa: Liiketoiminnan digitalisoinnin johtaminen

 

ite wiki yrityshaku

ite wiki referenssihaku

ite wiki julkaisuhaku

digitalisoinnin opas

ite wiki tarjouspyyntösivu

ite wiki tapahtumasivu

ite wiki -yhteisön blogi