Aiomme julkaista jälleen koostavan bloggauksen ICT Expossa esiintyvistä yrityksistä. Kupletin juoni on selkeä: jatkamme messuja verkossa ite wikissä ja pyrimme saamaan silmiä kaikkien ICT-yritysten markkinointisisällöille. Verkkokauppamessuilla 75% yrityksistä, jotka tapasimme liittyivät palveluumme ja saimme tarjonnoille yhteisvoimin jatkuvaa näkyvyyttä.

Tavoite on sama myös ICT Expossa.  Täytyy tosin myöntää, että messut ovat sitä kokoluokkaa, että aika ei riitä kuin osan yrityksistä tapaamiseen ja esittelemiseen. Bloggauksen kulmaa ei ole vielä lyöty lukkoon, haluaisin mukaan jotain räväkämpää kuin suoraa tarjontojen esittelyä.

Jos verkkokauppamessujen kansikuvaksi saatiin yhteiskuva Ville Haapasalon kanssa, tällä kertaa tavoitteeksi voisi ottaa ryhmäkuvan messukissoista, tai kenties ”allekirjoituskättelykuvan” Mikael Jungerin kanssa. Mielenkiintoisia tyyppejä ainakin riittää paikan päällä.

Ite wiki esillä ICT expossa

Ite wiki on esillä ICT expossa kun esiinnyn market IT seminaarilavalla 7.5. klo 15.30 paneelikeskustelussa ”Markkinointi nyt ja seuraavaksi, some, sisältö vai perinteinen brändirakennus?”. Keskusteluun osallistuvat lisäksi Juho Jokinen (Dingle), Matti Lintulahti (Kubo) ja Jari Lähdevuori (Kurio). Luvassa on siis keskustelua todellisten ideanikkareiden ja digitaalisen median gurujen kanssa.

Lisäksi ite wiki on kutsuttu esiintymään Finnish Business Angels Networkin ja Fonectan tilaisuuteen Pitch Fonecta – Startup-yrityksiä toimialalta ”digitaaliset hyötypalvelut” klo 16.00 alkaen Pasilan länsipuolella Televisiokatu neljässä.

Törmätään messuilla ja pitchauksissa!

Johannes Puro

 

Lue myös:

Suuri viikko digitaaliselle Suomelle

Blogi-aihe: ICT Expo

ite wiki

ite wiki yrityshaku

ite wiki referenssihaku

ite wiki julkaisuhaku

digitalisoinnin opas

ite wiki tarjouspyyntösivu

ite wiki tapahtumasivu

ite wiki -yhteisön blogi