Olemme kehittäneet kaksi uutta toimintoa it-markkinapaikka ite wikiin. Toinen tehostaa it-palveluiden sisältömarkkinointia ja toinen sopivien julkisten tarjouspyyntöjen löytymistä. Lisäksi Google on alkanut nostaa ite wikiä kohti hakutulosten kärkeä eri it-aihepiirejä haettaessa!

Referenssitoimitusten, suositusten ja markkinointisisältöjen feed ite wikin etusivulle

Esittelemme it-yritysten tuoreimmat julkaisut tästä lähtien etusivullamme. Näin ite wikistä näkee lennosta uusimmat referenssit ja it-sisällöt kuten bloggaukset ja videot. Julkaisut päätyvät etusivulle suoraan yritysten profiileista, eli liittämällä uuden julkaisun profiiliin, sille saa näkyvyyttä myös koostavassa feedissä.

Tulevaisuudessa käyttäjät voivat listata hakupalvelussamme myös näitä sisältöjä osaamisalueisiin perustuen. Näin voidaan nähdä esimerkiksi mitä referenssejä ja bloggauksia android kehittäjät ovat julkaisseet tai ohjelmistokehityksen alalla on lisätty viime aikoina. Feedin merkitys korostuu erityisesti uusia ideoita haettaessa ja parhaita käytäntöjä esiteltäessä; aina tilaaja ei tiedä mitä on hakemassa.

It-markkinoijalle feedillä tulee olemaan merkittävä vaikutus, sillä it-sisältöjen levitys sosiaalisen median kanavissa potentiaalisille asiakkaille on haastavaa. Keräämällä it-sisällöt yhteen portaaliin saamme välitettyä ne keskitetysti tilaajille.