logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bitwise on vaativiin ohjelmistoratkaisuihin keskittynyt softatalo Tampereella. Osaamisemme pitää myös asiakkaamme tietotekniikan edelläkävijänä.

Bitwise Oy

Yritysesittely

Perustamisvuodesta 2003 alkaen olemme kasvaneet tasaisesti ja vakavaraisesti 95 osaajan ohjelmistoyritykseksi. Vankkaa toimialakokemusta löytyy aina automaatiojärjestelmistä energiateollisuuteen, erikoismittalaitteisiin ja logistiikkaan saakka, näiden käyttöliittymiä unohtamatta.

Softaosaamisen lisäksi talosta löytyy myös tuote, Wisehockey. Älykiekkoratkaisumme tuottaa reaaliaikaista dataa niin fanille, valmennukselle kuin pelaajalle.

Meillä hoidetaan hommat niin, ettei hävetä.
Työntekijöitä 95
Y-tunnus 1844153-3
Perustettu 2003
Www Kotisivut
Puh 03 3454 3000
E-mail info@bitwise.fi

Toimipaikat     Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Paikkatieto GIS

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, IBM, Microsoft, Open source, Oracle, Android, iOS, Linux, Windows

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Bitwise, IoT, Digitalisaatio, järjestelmäylläpitopalvelut, Koulutuspalvelu, tuotteistaminen, sulautetut järjestelmät, Java, webdesign, Service Design

Sosiaalisessa mediassa

Bitwise - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSulautettuja ohjelmistoja suurille kaivoslaitteille

"Olen ollut todella tyytyväinen Bitwisen kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Pidän erityisesti siitä, että Bitwiseen on palkattu kovan luokan osaajia, joilta syntyy nopeasti laadukasta tulosta. Bitwise erottuu myös asenteellaan: toiminta on erittäin joustavaa, ja ratkaisut etsitään yhdessä asiakkaan kanssa, asiakkaan parhaaksi."

-- Ville Svensberg, Product Development Manager, Sandvik Mining and Rock Technologies

Näytä referenssi

ReferenssiSujuvan liikenteen asialla

"Bitwise on tuonut projektiin kovatasoisia ammattilaisia, jotka puhaltavat hienosti yhteen hiileen. Erityisesti Bitwisen tekninen osaaminen on tehnyt meihin vaikutuksen. Yhteistyö tiimin kanssa on helppoa ja hauskaa, sillä bitwiserit ovat joustavaa porukkaa ja heillä on mahtava asenne työntekoon."

-- Markus Nilsson, Ylitarkastaja

Näytä referenssi

ReferenssiHybridivoimansiirtoa maalla ja merellä

"Bitwise on aina hoitanut projektit tunnollisesti ja ammattiylpeydellä. Välillä porukka on venynyt mahdottomiinkin suorituksiin, oli kyse sitten aikatauluista tai teknisten ratkaisujen kehittämisestä. Käytännössä Bitwisen tekemän alustaratkaisun joustavuus ja hyvä suunnittelu ovat mahdollistaneet modernin invertterituoteperheen kehittämisen - sen päälle meidän on helppo lisätä.."

-- Kimmo Rauma, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiPuhtaan ilman vartijat

"Bitwiseen voi luottaa! Olemme hankkineet yli vuosikymmenen ajan Bitwiseltä monenlaista ohjelmisto-osaamista ja olemme aina voineet luottaa Bitwisen ammattitaitoon, työtapoihin sekä moraaliin. Bitwise hoitaa asiat nopeasti, särmästi ja tyylikkäästi."

-- Mikko Kilkki, SW Team Manager

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Bitwise - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Bitwise - Referenssit

Bitwise - Bloggaukset

Bitwise - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitwise - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Millaista on olla bitwiser?

Meiltä löytyy työnhakijalle paljon erilaisia projekteja, joita ei voi puristaa yhteen lauseeseen. Vuosien varrella olemme tehneet kaikenlaista aina automaatiojärjestelmistä energiateollisuuteen, erikoismittalaitteisiin ja logistiikkaan saakka, näiden käyttöliittymiä unohtamatta. Softaamme löytyy jopa avaruudesta!


Työntekijöiltämme kysyttäessä kulttuurimme on kokeileva ja rento, ja meillä tehdään sellaista koodia ettei varmasti hävetä. Organisaatiomme on matala, eikä talon sisältä löydy byrokratian portaita edes suurennuslasilla etsien.


Pidämme työntekijämme omalla toimistolla, koska Bitwise on ennen kaikkea tiivis työyhteisö. Omaa rauhaakin saa, mutta on hyvä tietää, että samassa rakennuksessa on 95 pätevää kollegaa.


Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan yhdessä miten edetään.

Bitwise - Rekryilmoitukset

 

Bitwise kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »