Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bitmore kokemuksia

Bitmore kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Bitmore Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiBitmoren IT-palvelut Hotel Helkan toiminnan kivijalkana

"Voisin suositella Bitmorea kelle tahansa. Pidän erityisesti siitä, ettei minun tarvitse olla IT-guru asioidessani heidän kanssaan. Bitmoren porukka osaa kertoa asioista sillä tavalla, että tavallinenkin tallaaja ne ymmärtää. He myös oma-aloitteisesti tarjoavat meille sellaisia ratkaisuja, mitä en itse edes osaa pyytää"

-- Thomas Högdahl

Näytä referenssi

ReferenssiLangaton verkko kuntoon Bitmoren avulla

"Bitmoren kanssa toimiminen on helppoa ja notkeaa. Ehdottomasti suosittelen Bitmorea! Minulla ei ole muuta kommentoitavaa nyt kuin pelkkää kiitosta ja ylistystä heidän toiminnastaan"

-- Juha-Pekka Toiviainen

Näytä referenssi

ReferenssiRotator ulkoisti IT-palvelunsa Bitmorelle ja sai mielenrauhaa kuukausihinnalla

"Bitmore vakuutti meidät selkeällä palvelumallilla, joka sisälsi tarvitsemamme palvelut ja selkeän vuosihinnoittelun. Matkan varrella kertyneen palvelukokemuksen ja luotettavuuden perusteella suosittelen mielelläni Bitmorea IT-palveluiden ulkoistuskumppaniksi."

-- Marko Heikkilä

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Merimieskirkko ostaa IT-näkemystä ja kokemusta

"Yhteistyömme on sujunut tosi hyvin ja saamme aina tarvitsemaamme palvelua. Bitmoren asiantuntijoiden osaaminen ja näkemykset tuottavat jatkuvaa arvoa toimintaamme."

-- Sanna Puumalainen

Näytä referenssi

ReferenssiRotator halusi kehittää toimintaansa Office 365:n avulla

"Kaiken kaikkiaan olemme olleet tyytyväisiä Bitmoren tapaan toimia ja tulemme jatkossakin luottamaan heidän IT-osaamiseensa."

-- Marko Heikkilä

Näytä referenssi

ReferenssiBitmore vastaa HUT:n verkko- ja palvelinjärjestelmistä 24x7

"Itsellämme ei ole teknistä henkilökuntaa eikä osaamista, ja Bitmore toimii meille kuin oma IT-osastomme. He hallitsevat meidän toimintaympäristömme ammattitaitoisesti ja valvovat, että pystymme toimimaan 24/7. Yhteistyömme on joustavaa ja heillä on halu palvella. Bitmore on paljon vartijana ja huolehtii, että kaikki toimii. Voimme nukkua yömme rauhassa"

-- Ilkka Kivisilta, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiBitmore uudisti Tilistarin IT-ympäristön perusteellisesti

"Bitmore on osaava ja luotettava kumppani. Suosittelen."

-- Merja Raivio

Näytä referenssi

ReferenssiBitmore suunnitteli sekä toteutti Suomen Taksiliitolle Microsoft Office 365 käyttöönoton

"Yhteistyössämme korostuu Bitmoren laaja ymmärrys liiketoiminnastamme ja ympäristöstämme, mikä on meille korvaamatonta."

-- Timo Hindström, projektipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiBitmore uudisti ja modernisoi Hotelli Helkan IT-ympäristön

"Bitmoren myötä olemme saaneet modernit järjestelmät ja niitä vastaavat tukipalvelut. Pystymme keskittymään omaan työhömme. Bitmore reagoi pyyntöihimme nopeasti, asiantuntijat ovat oppineet tuntemaan meidän tietotasomme ja osaavat tulla paikan päälle tarvittaessa. Heidän kanssaan on helppo työskennellä ja voimme luottaa, että kaikki toimii sovitun mukaisesti. Meille tämä on.."

-- Thomas Högdahl, hotellipäällikkö

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Bitmore kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitmore Oy:n referenssit

Bitmore Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia