logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Bitfactor kokemuksia

Bitfactor kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Bitfactor Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiOura – Customer Insight Strategy

"Bitfactor helped us create a customer insight strategy with a concrete implementation plan. We were really pleased with their keen understanding of the health and wearables industry, customer needs, and business in general. The people at Bitfactor are true experts when it comes to combining data analytics, big data architecture and behavioural science in product development and customer.."

-- Marjo Piirto, CMO Oura

Näytä referenssi

ReferenssiArctic Security

"Bitfactor on auttanut meitä tuotteemme käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakaskunnaltamme käyttöliittymän ulkoasusta. Bitfactorin kanssa työskentely on ollut helppoa ja mutkatonta."

-- Teemu Vaskivuo

Näytä referenssi

ReferenssiRokotukset, raspaukset, kengitykset ja muut hevosen hoitoon liittyvät asiat pysyvät helposti tallessa Paulus-sovelluksessa.

"Kävelin Bitfactorille idea päässäni ja pari hahmotelmaa kädessäni. Vastaanotto oli kannustava ja innostunut, ja pian olimmekin jo luomassa uudenlaista tapaa pitää huolta hevosten lääkekirjanpidosta ja hyvinvoinnista. On ollut todella hienoa työskennellä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jonka takana voin seistä."

-- Heidi Kellokoski-Kiiskinen, Eläinlääkäri & founder

Näytä referenssi

ReferenssiVR – Big data- ja data-analytiikka-alustan suunnittelu ja toteutus

"Bitfactor auttoi meitä valjastamaan datamme hyötykäyttöön. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaille muun muassa personoidumpaa asiakaskokemusta ja ostoprosessia sekä liiketoiminnalle optimoidumpaa operointia ja syvempää liiketoiminnan ymmärtämistä. Yhteistyö Bitfactorin ammattilaisten kanssa on sujunut loistavasti. Projektitiimin työskentely samoissa tiloissa on ollut meidän.."

-- Annika Nordbo, VR-Yhtymän data-analytiikan vetäjä

Näytä referenssi

ReferenssiAutoimme Savonlinjaa toteuttamaan digiloikan, jonka myötä kaikki heidän digitaaliset palvelunsa uudistettiin.

"Vanhat järjestelmät ja työskentelytavat olivat kalliita, ja toimintahäiriöt veivät liikaa työaikaa. Uusilla palveluilla pystyimme houkuttelemaan uusia asiakkaita erittäin kilpaillulla alalla. Matkustajat arvostavat laatua, joustavuutta ja erinomaista asiakaskokemusta. Myös työntekijämme arvostavat sovellusta, joka helpottaa ja tehostaa heidän päivittäistä työtään."

-- Kai Honkanen, CEO Savonlinja

Näytä referenssi

ReferenssiOP-Palvelut Oy

"Bitfactor on ollut luotettu kumppanimme. Se on tarjonnut meille erittäin päteviä ja motivoituneita ammattilaisia, jotka antavat kaikkensa asiakastyytyväisyyden eteen. Bitfactor löytää juuri oikeat henkilöt erittäin vaativiin projekteihimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tuloksiin."

-- Jukka Parkkinen

Näytä referenssi

ReferenssiŌura – hyvinvointisormus

"Bitfactorin rooli tuotekehityskumppanina on ollut meille valtavan tärkeä. Bitfactorilla on kovan luokan osaamista ketterässä ohjelmistokehityksessä. Yhteistyömme on ollut erinomaisen sujuvaa ja he ovat tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja - eivät vain itse tuotteeseen, vaan myös siihen, miten start-up yrityksen nopeasti muuttuvia resurssitarpeita pystytään tyydyttämään."

-- Petteri Lahtela (CEO)

Näytä referenssi

ReferenssiSavonlinja — verkkosivu-uudistus

"Savonlinjan verkkosivusto on nyt entistä käyttäjälähtöisempi ja vastaa asiakkaan tarpeisiin. Nyt suoraan etusivulta pääsee kaukoliikenteen matkahakuun ja ostoksille. Myös ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat löytyvät entistä helpommin. Sivustomme onkin informatiivinen viestintäväline, väsymätön myyntimies, brändilähettiläs ja etänä toimiva verkkopalvelu, joka on aina.."

-- Kaija-Leena Orasmaa, Savonlinjan markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHippu kaipasi raikasta otetta – Bitfactor tarjosi sitä

"Etsimme rautaista ammattitaitoa ja sitä me todellakin saimme Bitfactorilta. Olimme heti samalla aaltopituudella ja jo saman viikon aikana saimme todella hyviä vaihtoehtoja yrityksen logoksi."

-- Jenna Saapunki

Näytä referenssi

ReferenssiIhme-3D

"Bitfactorilta olemme saaneet apua huippuosaajilta niin designin kuin ohjelmistokehityksen saralla ja näin olemme pystyneet parantamaan palvelutasoamme omien asiakkaidemme suuntaan."

-- Teemu Saari (CEO)

Näytä referenssi

ReferenssiFiconic Solutions

"Erityisesti Bitfactorin kova tekninen osaaminen muun muassa Qt -ympäristössä auttoi projektin menestyksekkäästi maaliin. Ficonicin ja Bitfactorin yhteistyö jatkuu varmasti tulevaisuudessakin"

-- Timo Salminen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiFox in the Box

"Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun."

-- Jani Ailovuo (Development Director)

Näytä referenssi

Referenssi9Solutions

"Bitfactor toimii joustavasti kaikilta osin asiakastyytyväisyyden ollessa tärkeässä roolissa. Harvoin voi jotain toimijaa yhtä varauksetta suositella kuin Bitfactoria."

-- Jari Kylmänen

Näytä referenssi

Siirry Bitfactor Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor Oy:n referenssit

Bitfactor Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia