Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bitfactor kokemuksia

Bitfactor kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Bitfactor Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiENCE — kohti entistä vaikuttavampaa fanikokemusta

"Bitfactorin ja ENCEn tiiviillä yhteistyöllä syntyi todella vaikuttavat verkkosivut ja brändi-ilme, jotka tuntuvat omalta niin meidän kuin ENCE-fanienkin mielestä. Olemme ylpeitä projektin tuloksista. Olosuhteet yhteistyölle olivat koronatilanteesta johtuen haastavat, mutta se ei hidastanut etenemistä."

-- Joona Leppänen, Marketing Director, ENCE

Näytä referenssi

ReferenssiFortum — Älykkäämpää lämmitystä

"Kyseessä on täysin uudentyyppinen asumisen palvelu, joka skaalautuu helposti. Sensoreiden asentaminen onnistuu minuuteissa eikä vaadi asukkaalta toimenpiteitä. Mittaustulosten lisäksi halusimme ottaa asukkaan palautteen mukaan asumismukavuuden parantamiseen."

-- Anne Salonen, Kehityspäällikkö, Fortum

Näytä referenssi

ReferenssiOP — älykkäitä, turvallisia ja toimivia pankkipalveluita

"Bitfactor on ollut luotettu kumppanimme. Se on tarjonnut meille erittäin päteviä ja motivoituneita ammattilaisia, jotka antavat kaikkensa asiakastyytyväisyyden eteen. Bitfactor löytää juuri oikeat henkilöt erittäin vaativiin projekteihimme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyömme tuloksiin."

-- Jukka Parkkinen, Kehitysjohtaja, OP

Näytä referenssi

ReferenssiTerrafame — modernia toimitusketjun hallintaa

"Bitfactor auttoi meitä kartoittamaan toimitusketjussa olevien eri järjestelmien välisiä kytköksiä ja suunnittelemaan koko toimitusketjun kattavaa hallintajärjestelmää. Tuotantomäärien kasvaessa meillä täytyy olla toimiva järjestelmä, joka tukee toimitusketjua alusta loppuun."

-- Kristian Granit, Akkukemikaalitehtaan johtaja, Terrafame Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOura — strategian suunnittelua, tutkimusta ja toteutusta

"Bitfactor helped us create a customer insight strategy with a concrete implementation plan. We were really pleased with their keen understanding of the health and wearables industry, customer needs, and business in general. The people at Bitfactor are true experts when it comes to combining data analytics, big data architecture and behavioural science in product development and customer.."

-- Marjo Piirto, CMO Oura

Näytä referenssi

ReferenssiUROS – Asiakaslähtöisen suunnittelun aallonharjalle

"Designin valmiustasotutkimus auttaa minua suuntaamaan resurssit oikeisiin kohteisiin. Design-lähtöisen kulttuurin rakentamisessa on olennaista ymmärtää organisaation vahvuudet ja kehityskohteet, jotta kehitystyö lähtee heti alusta oikeaan suuntaan. Olen erittäin tyytyväinen Bitfactorin tekemään selvitykseen."

-- Kimmo Äijälä, Chief Service Designer, UROS

Näytä referenssi

ReferenssiToimme Viria Securityn asiakkaille suunnatun järjestelmän nykyaikaan niin teknisesti kuin ulkoasunkin kannalta.

"Bitfactorin ammattimainen suunnittelu- ja ohjelmointityö oli vaikuttavaa. Kokonaissuunnitelma tehtiin yhdessä ja työn eteneminen kontrolloitiin lyhyissä parin viikon sprinteissä. Näin säilyi molemminpuolinen käsitys siitä, mitä haettiin ja mikä oli lopputulos. Kaikkein yllättävintä oli se, että myös budjetti alitettiin."

-- Pertti Pikkarainen, CIO Viria Security

Näytä referenssi

ReferenssiVR — kohti entistä parempaa asiakaskokemusta ja liiketoimintaa

"Bitfactor auttoi meitä valjastamaan datamme hyötykäyttöön. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaille muun muassa personoidumpaa asiakaskokemusta ja ostoprosessia sekä liiketoiminnalle optimoidumpaa operointia ja syvempää liiketoiminnan ymmärtämistä. Yhteistyö Bitfactorin ammattilaisten kanssa on sujunut loistavasti. Projektitiimin työskentely samoissa tiloissa on ollut meidän.."

-- Annika Nordbo, VR-Yhtymän data-analytiikan vetäjä

Näytä referenssi

ReferenssiJärjestelmäpäivityksestä koko yrityksen toiminnan sujuvoittamiseen

"Olemme erittäin tyytyväisiä Bitfactorin laatimaan kehityssuunnitelmaan. He pystyivät nopeasti tunnistamaan tärkeimmät parannuskohteet ja samalla porrastamaan tekemisen sopiviin osakokonaisuuksiin. Käyttöliittymäsuunnitelmissa huomioitiin hyvin ahtaajien työnkuva ja toiminta kentällä sekä työnjohdon vaatimukset."

-- Timo Alatalo, Herman Andersson Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPaulus & Co — ruutuvihosta mobiilisovellukseen

"Kävelin Bitfactorille idea päässäni ja pari hahmotelmaa kädessäni. Vastaanotto oli kannustava ja innostunut, ja pian olimmekin jo luomassa uudenlaista tapaa pitää huolta hevosten lääkekirjanpidosta ja hyvinvoinnista. On ollut todella hienoa työskennellä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jonka takana voin seistä."

-- Heidi Kellokoski-Kiiskinen, Eläinlääkäri & founder

Näytä referenssi

ReferenssiArctic Security — tietoturvan aallonharjalla

"Bitfactor on auttanut meitä tuotteemme käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakaskunnaltamme käyttöliittymän ulkoasusta. Bitfactorin kanssa työskentely on ollut helppoa ja mutkatonta."

-- Teemu Vaskivuo, Head of R&D, Arctic Security

Näytä referenssi

ReferenssiAutoimme Savonlinjaa toteuttamaan digiloikan, jonka myötä kaikki heidän digitaaliset palvelunsa uudistettiin.

"Vanhat järjestelmät ja työskentelytavat olivat kalliita, ja toimintahäiriöt veivät liikaa työaikaa. Uusilla palveluilla pystyimme houkuttelemaan uusia asiakkaita erittäin kilpaillulla alalla. Matkustajat arvostavat laatua, joustavuutta ja erinomaista asiakaskokemusta. Myös työntekijämme arvostavat sovellusta, joka helpottaa ja tehostaa heidän päivittäistä työtään."

-- Kai Honkanen, CEO Savonlinja

Näytä referenssi

ReferenssiŌura – hyvinvointisormus

"Bitfactorin rooli tuotekehityskumppanina on ollut meille valtavan tärkeä. Bitfactorilla on kovan luokan osaamista ketterässä ohjelmistokehityksessä. Yhteistyömme on ollut erinomaisen sujuvaa ja he ovat tarjonneet innovatiivisia ratkaisuja - eivät vain itse tuotteeseen, vaan myös siihen, miten start-up yrityksen nopeasti muuttuvia resurssitarpeita pystytään tyydyttämään."

-- Petteri Lahtela (CEO)

Näytä referenssi

ReferenssiSavonlinja — verkkosivu-uudistus

"Savonlinjan verkkosivusto on nyt entistä käyttäjälähtöisempi ja vastaa asiakkaan tarpeisiin. Nyt suoraan etusivulta pääsee kaukoliikenteen matkahakuun ja ostoksille. Myös ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat löytyvät entistä helpommin. Sivustomme onkin informatiivinen viestintäväline, väsymätön myyntimies, brändilähettiläs ja etänä toimiva verkkopalvelu, joka on aina.."

-- Kaija-Leena Orasmaa, Savonlinjan markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiHippu kaipasi raikasta otetta – Bitfactor tarjosi sitä

"Etsimme rautaista ammattitaitoa ja sitä me todellakin saimme Bitfactorilta. Olimme heti samalla aaltopituudella ja jo saman viikon aikana saimme todella hyviä vaihtoehtoja yrityksen logoksi."

-- Jenna Saapunki

Näytä referenssi

ReferenssiIhme-3D

"Bitfactorilta olemme saaneet apua huippuosaajilta niin designin kuin ohjelmistokehityksen saralla ja näin olemme pystyneet parantamaan palvelutasoamme omien asiakkaidemme suuntaan."

-- Teemu Saari (CEO)

Näytä referenssi

ReferenssiFiconic Solutions

"Erityisesti Bitfactorin kova tekninen osaaminen muun muassa Qt -ympäristössä auttoi projektin menestyksekkäästi maaliin. Ficonicin ja Bitfactorin yhteistyö jatkuu varmasti tulevaisuudessakin"

-- Timo Salminen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiFox in the Box

"Tässä projektissa ei ehditty käyttää vaihtopelaajia. Aloituskokoonpano toimi kuin unelma alusta loppuun."

-- Jani Ailovuo (Development Director)

Näytä referenssi

Referenssi9Solutions

"Bitfactor toimii joustavasti kaikilta osin asiakastyytyväisyyden ollessa tärkeässä roolissa. Harvoin voi jotain toimijaa yhtä varauksetta suositella kuin Bitfactoria."

-- Jari Kylmänen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Bitfactor kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bitfactor Oy:n referenssit

Bitfactor Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Jumittaako työnteko? Kokeile pomodoro -tekniikkaa
Kaikille kone -kampanja haastaa yritykset lahjoittamaan vähävaraisille opiskelijoille tietokoneita
Kuluttajia kiinnostaa ympäristöystävällinen internetin käyttö – ympäristövaikutuksista kaivataan lisätietoa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia