Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kehitämme digitaalisia palvelukokonaisuuksia ja pilvipohjaisia data alustoja, joilla teemme asiakkaistamme toimialansa edelläkävijöitä. Ohjelmistokehitys, big data, AI, design.

Bitfactor Oy

Yritysesittely

Kehitämme Suomen suosituimpia digitaalisia palvelukokonaisuuksia ja pilvipohjaisia data alustoja, joilla teemme asiakkaistamme toimialansa edelläkävijöitä. Kekseliäs design, modernit teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin ovat reseptimme parhaisiin palveluihin, sovelluksiin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin.

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka kehittää parhaita digitaalisia palveluita ja tarjoaa työntekijöilleen parhaan työpaikan. Uskomme, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Tämän ajatuksen siivittämänä olemme kasvaneet nopeasti, ja nykyään Bitfactor koostuu 150 kovatasoisesta ammattilaisesta.
Työntekijöitä 150
Y-tunnus 2586213-3
Perustettu 2013
Www Kotisivut
Puh Helsinki +358 50 4872920, Oulu +358 50 482 1558,
E-mail sales@bitfactor.fi

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, HR, Markkinointi, Myynti, Taloushallinto, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Master Data MDM, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Google, Android, iOS, Angular, Django, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, C#, Clojure, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Bitfactor, web-kehitys, Frontend, Backend, AWS, azure, Google Cloud, snowflake, AI, Analytiikka, data-analytiikka, Mobiilisovellukset, palvelumuotoilu, Design Sprint, konseptointi, ux, ui, sovelluskehitys, Digitaaliset palvelut, Digitalisaatio, web-analytiikka, Tableau, Qlikview, DevOps, Big-Data, Power-BI, QlikSense

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Bitfactor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOura – Customer Insight Strategy

"Bitfactor helped us create a customer insight strategy with a concrete implementation plan. We were really pleased with their keen understanding of the health and wearables industry, customer needs, and business in general. The people at Bitfactor are true experts when it comes to combining data analytics, big data architecture and behavioural science in product development and customer.."

-- Marjo Piirto, CMO Oura

Näytä referenssi

ReferenssiArctic Security

"Bitfactor on auttanut meitä tuotteemme käyttöliittymän suunnittelussa ja toteutuksessa. Olemme tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakaskunnaltamme käyttöliittymän ulkoasusta. Bitfactorin kanssa työskentely on ollut helppoa ja mutkatonta."

-- Teemu Vaskivuo

Näytä referenssi

ReferenssiRokotukset, raspaukset, kengitykset ja muut hevosen hoitoon liittyvät asiat pysyvät helposti tallessa Paulus-sovelluksessa.

"Kävelin Bitfactorille idea päässäni ja pari hahmotelmaa kädessäni. Vastaanotto oli kannustava ja innostunut, ja pian olimmekin jo luomassa uudenlaista tapaa pitää huolta hevosten lääkekirjanpidosta ja hyvinvoinnista. On ollut todella hienoa työskennellä yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa. Lopputuloksena on toimiva ja helppokäyttöinen sovellus, jonka takana voin seistä."

-- Heidi Kellokoski-Kiiskinen, Eläinlääkäri & founder

Näytä referenssi

ReferenssiVR – Big data- ja data-analytiikka-alustan suunnittelu ja toteutus

"Bitfactor auttoi meitä valjastamaan datamme hyötykäyttöön. Käytännössä tämä tarkoittaa asiakkaille muun muassa personoidumpaa asiakaskokemusta ja ostoprosessia sekä liiketoiminnalle optimoidumpaa operointia ja syvempää liiketoiminnan ymmärtämistä. Yhteistyö Bitfactorin ammattilaisten kanssa on sujunut loistavasti. Projektitiimin työskentely samoissa tiloissa on ollut meidän.."

-- Annika Nordbo, VR-Yhtymän data-analytiikan vetäjä

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Bitfactor - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikka on paljon muutakin kuin vain datan keräämistä ja käsittelyä. Autamme sinua löytämään, ymmärtämään ja käyttämään liiketoimintasi kannalta oleellista tietoa eduksesi. Tarjoamiemme työkalujen avulla..

Big Data

Analytiikka on paljon muutakin kuin vain datan keräämistä ja käsittelyä. Autamme sinua löytämään, ymmärtämään ja käyttämään liiketoimintasi kannalta oleellista tietoa eduksesi. Tarjoamiemme työkalujen avulla..

Ketterät menetelmät

Olemme webin, mobiilin ja sulautettujen ohjelmistojen asiantuntijoita. Perusteellisesti suunnitellut, räätälöidyt, ketterästi toteutetut ja huolellisesti testatut kokonaisuudet aina tehokkaista taustajärjestelmistä..

Mobiilikehitys

Suunnittelemme ja kehitämme ohjelmistoja kaikkiin tärkeimpiin älypuhelinalustoihin ja teknologioihin. Meiltä löytyy tarvittava osaaminen olipa kyseessä iOS-sovellus, ohjelmistokehys Androidille, laitteisto-ohjain..

Webkehitys

Rakennamme sulavasti toimivia, visuaalisesti miellyttäviä, skaalautuvia ja tehokkaita palvelukokonaisuuksia. Toimitamme minkä tahansa osan palvelusta – oli se sitten näyttävä, responsiivinen frontend, tehokas palvelun..

Arkkitehtuuri

Ohjelmistoarkkitehtuuri on digitaalisen palvelun pohjapiirros, jossa tulee huomioida ratkaisun eri osa-alueet ja niiden yhteys toisiinsa. Usein asiakkaille kehitettävät palvelut yhdistetään jo olemassa oleviin järjestelmiin,..

Graafinen suunnittelu

Tarkoin mietityt yksityiskohdat luovat harmonisen ja kiinnostavan kokonaisuuden, jota on helppo käyttää. Harkittu ja huoliteltu kieliasu varmistaa viestin välittymisen. Oikea esitystapa ja typografia, havainnollistavat kuvat..

Käyttöliittymäsuunnittelu

Meille design on tekemisen ydin, jonka avulla luomme uusia ja parempia palveluja. Tuloksena on johdonmukainen käyttäjäkokemus, inspiroiva ulkoasu ja luonteva tuntuma – ratkaisu, joka puhuttelee käyttäjää. Design-tiimimme..

Ohjelmistokehitys

Olemme webin, mobiilin ja sulautettujen ohjelmistojen asiantuntijoita. Perusteellisesti suunnitellut, räätälöidyt, ketterästi toteutetut ja huolellisesti testatut kokonaisuudet aina tehokkaista taustajärjestelmistä..

Bitfactor - Referenssit

Bitfactor - Bloggaukset

Bitfactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Bitfactor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Vähän niin kuin työpaikka mutta hauskempi!

Bitfactorin voima piilee monialaisessa joukossa, jossa yhdistyvät luovuus, uskallus ja piinkova osaaminen. Näistä aineksista syntyvät parhaat palvelut, sovellukset ja tunteita herättävät asiakaskokemukset. Voisitko sinä olla yksi meistä? Ota yhteyttä, jos palkitseva rooli alan parhaassa työpaikassa kiinnostaa!

Bitfactor - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Bitfactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku