Teemme asiakkaistamme toimialansa edelläkävijöitä ainutlaatuisilla digitaalisilla kokonaisuuksilla, jotka ovat enemmän kuin osiensa summa. Tarjoamme kattavia ja laadukkaita ohjelmistokehitys-, design- ja data-analytiikkapalveluita.

Bitfactor Oy Perustiedot

Yritysesittely

Bitfactor on digitaalisten palveluiden asiantuntija. Kekseliäs design, oikeat teknologiat ja luova datan hyödyntäminen yhdistettynä ainutlaatuiseen tekemisen kulttuuriin ovat reseptimme loistaviin palveluihin ja tunteita herättäviin asiakaskokemuksiin.

Bitfactor syntyi ajatuksesta perustaa avoin ja ihmisläheinen yritys, joka tarjoaa asiakkailleen huippulaadukkaita digitaalisia palveluita ja työntekijöilleen parhaan työpaikan. Uskomme, että keskeiset päämäärämme – paras asiakaskokemus ja paras työpaikka – voivat toteutua vain yhtä aikaa. Tämän ajatuksen siivittämänä olemme kasvaneet nopeasti, ja nykyään Bitfactor koostuu lähes 140 teknologia-, design- ja analytiikka-ammattilaisen tiimistä Oulussa ja Helsingissä.
Työntekijöitä
140
Y‑tunnus
2586213‑3
Perustettu
2013
www
Email
info@bitfactor.fi
Puh
+358 40 566 8977
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Auditointi, Big Data, Graafinen suunnittelu, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, CAD, Google, Microsoft, Open source, Android, iOS, Windows Phone, Angular, Django, Grails, Node.js, React, React Native, Ruby on Rails, Symfony, C, C#, C++, Clojure, Java, Javascript, Objective-C, PHP, Python, Ruby, Scala, Swift, Django CMS, Drupal, Liferay, Sharepoint, Wordpress, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto, Vuokratyövoima

Omat tagit: Bitfactor, Java, Javascript, Mobiilisovellukset, html5, IoT, PHP, ketterä testaus, Testausautomaatio, Frontend, React, Angular, Backend, nodejs, Spring, Paikannus, ohjelmistotestaus, IT-ulkoistus, Oulu, Helsinki, b2b, SQLite, CI, NFR, sulautetut järjestelmät, Atlassian, Jira, Liferay, CSS, MongoDB, Tableau, Big data -analytiikka, palvelumuotoilu, Digitaalinen käyttökokemus, DevOps, Qt, Graafinen suunnittelu ja tuotanto, konseptointi, Arduino, Selenium, Robot Framework, JSON, MySQL, Digitaaliset palvelut, Digitalisaatio, ohjelmistotuotanto, Analytiikka, analytiikkaratkaisut, data-analytiikka, Ennakoiva analytiikka, raportointi ja analytiikka, visuaalinen analytiikka, web-analytiikka, web-analytiikkatyökalu, sovelluskehitys, Lean, lean ohjelmistokehitys, DIgitalisaation johtaminen, Business Intelligence, pilvipalvelut, ux, ui, ketterä ohjelmistokehitys, IT yritys, tietojärjestelmäarkkitehtuuri, BI raportointi

Jäsenyydet

hansel-sopimustoimittajat logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Analytiikka on paljon muutakin kuin vain datan keräämistä ja käsittelyä. Autamme sinua löytämään, ymmärtämään ja käyttämään liiketoimintasi kannalta oleellista tietoa eduksesi. Tarjoamiemme työkalujen avulla voit tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, hyödyntää liiketoimintasi mahdollisuudet ja nähdä tulevat muutokset entistä nopeammin.


Luo pohja kasvulle

Kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut ovat menestyvän liiketoiminnan ytimessä. Analytiikan tarjoaman tiedon avulla voit kehittää uusia, entistä parempia palveluita ja myös tehostaa jo olemassa olevaa liiketoimintaasi. Kun ymmärrät nykytilanteen, luot vakaan pohjan myös yrityksesi tulevaisuudelle ja uusille innovaatioille.


Ole askeleen edellä

Ymmärtämällä asiakkaiden käyttäytymistä ja siihen vaikuttavia tekijöitä voit tunnistaa ja houkutella uusia asiakasryhmiä sekä pitää nykyiset tyytyväisinä. Analytiikka auttaa sinua havaitsemaan ja ennakoimaan muutoksia asiakkaan ostokäyttäytymisessä. Näin voit vaikuttaa ostopäätöksiin ja valmistautua muutoksiin ennen kilpailijoitasi. Analytiikan avulla voit kohdentaa ja ajoittaa tarjontasi entistä paremmin.


Teknologia työkaluna

Analytiikkapalveluidemme pohjana on skaalautuva, tietoturvallinen ja pilvipohjainen järjestelmä. Perustana projektissa voivat olla esimerkiksi Amazon AWS, Azure tai muut pienemmät alustat. Autamme sinua myös hyödyntämään Tableaun, Qlikin, Power BI:n, Analyticin ja Google Data Studion kaltaisia analytiikkatyökaluja. Parhaan lopputuloksen varmistamme valitsemalla työkalut aina tarpeidesi mukaan.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttöliittymäsuunnittelu

Meille design on tekemisen ydin, jonka avulla luomme uusia ja parempia palveluja. Tuloksena on johdonmukainen käyttäjäkokemus, inspiroiva ulkoasu ja luonteva tuntuma – ratkaisu, joka puhuttelee käyttäjää. Design-tiimimme koostuu usean eri alan osaajista ja hallitsee toimivien ja käyttäjälähtöisten kokonaisuuksien rakentamisen sisällöstä ulkoasuun, projektin koosta riippumatta.


Asiakasta ajatellen

Asiantuntijamme kartoittavat sekä liiketoiminnan että asiakkaan tiedostetut ja tiedostamattomat tarpeet. Palvelumuotoilun keinoin niihin vastataan uusia palveluja suunnittelemalla sekä aiempia parantamalla. Tuloksena on kattava ja konkreettinen näkemys kaikkia osapuolia paremmin palvelevasta kokonaisuudesta.


Ideasta konseptiksi

Käyttökokemussuunnittelussa näkemys ja asiakasymmärrys jalostetaan toteuttamiskelpoiseksi digitaalisen palvelun konseptiksi, jossa helppo käytettävyys yhdistyy visuaalisesti houkuttelevaan käyttöliittymään. Työmme lähtökohtana ovat aina käyttäjän tarpeet ja tekninen toteuttamiskelpoisuus.


Viimeistä piirtoa myöten

Tarkoin mietityt yksityiskohdat luovat harmonisen ja kiinnostavan kokonaisuuden, jota on helppo käyttää. Harkittu ja huoliteltu kieliasu varmistaa viestin välittymisen. Oikea esitystapa ja typografia, havainnollistavat kuvat ja ikonit sekä kokonaisuutta tukeva tilankäyttö ja värimaailma sitouttavat käyttäjiä ja ohjaavat luontevasti heidän kulkuaan palvelussa. Tyytyväinen asiakas palaa palvelun pariin yhä uudestaan.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Referenssit ja julkaisut

Suodata julkaisuja seuraavien filttereiden avulla:

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu