Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Bildy kokemuksia

Bildy kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Bildy Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPalkitulle designille arvoisensa verkkosivut

"Bildy on toiminut verkkosivujemme kehittäjänä jo pitkään. Uutta Sentio by Harvia premium-tuotteiston sivustoa rakentaessamme Bildy toi vahvaa näkemystä ja toteutti sivuston joustavasti ja tarkalla korvalla."

-- Sami Linna, markkinointijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHSY:lle valmiuksia mobiili- ja verkkomaksamiseen Suomi.fi-palvelulla

"Verkkokauppamainen ostaminen ja maksaminen ovat meille HSY:ssä vielä uutta. Bildy opetti meille kokeilussa paljon ja itse arvostan erityisesti Bildyn kokonaisvaltaista näkemystä. Pistemäisen ratkaisun sijaan saimme ideoita kokonaisarkkitehtuuriimme sopivasta tulevaisuuden tarpeita palvelevasta ratkaisusta. "

-- Timo Vakkilainen, asiakaspalvelujen kehityspäällikö

Näytä referenssi

ReferenssiPääomasijoitusyhtiön jäsenyrityksille lisäarvoa reaaliajassa

"Olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen, CaPS:llä ei ole aiemmin ollut näin monipuolista ja helppokäyttöistä sovellusta. Käyttäjäkeskeinen suunnittelu on ollut Bildyn kanssa alusta asti kaiken tekemisen ytimessä, ja olemme jatkaneet kehitystyötä skaalautuvalle alustalle."

-- Maximilian Marschan, Managing Partner

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Bildy kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bildy Oy:n referenssit

Bildy Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia