logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Biit on suomalainen Salesforce-ratkaisuihin erikoistunut konsulttiyritys. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään Salesforcen teknologioita asiakaskeskeisyyden ja tiedolla johtamisen mahdollistamiseksi. Olemme Salesforcen Platinum Consulting Partner.

Biit Oy

Yritysesittely

Liiketoiminta synnyttää jatkuvasti valtavia määriä dataa. Tästä datasta ei kuitenkaan ole hyötyä, jos sitä ei saada johtamisen ja päätöksenteon tueksi oikeassa muodossa ja oikealla hetkellä.

Me emme vain laita CRM-järjestelmiä pystyyn. Autamme asiakkaitamme myös tuomaan toimintamallinsa ja prosessinsa järjestelmiin, mahdollistaen aidon datalla johtamisen – oli kyse sitten myynnistä, markkinoinnista tai asiakaspalvelusta.

Biit Oy on Salesforcen teknologioita toimituksissaan hyödyntävä konsultointi- ja palveluyritys. Salesforcen tuotteiden käyttöönottojen lisäksi autamme asiakkaitamme hyödyntämään näitä järjestelmiä tiedolla johtamisessa ja jatkokehittämään ratkaisuja entistä pidemmälle.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2138825-1
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh +358 9 4282 7666
E-mail sales@biit.fi

Toimipaikat     Espoo, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva

Teknologia: Salesforce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Media, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Biit, salesforce, Crm, b2b-markkinointi, asiakaspalvelu, kenttähuolto, Salesforce Lightning, markkinoinnin automaatio

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Biit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiDataohjatun myynnin mittaristo paljastaa Talliosakkeen onnistumiset ja kehittämiskohteet

"Heidän tekemisessä huokuu halu ymmärtää asiakkaan perimmäisiä syitä ja liiketoimintaa. He myös uskaltavat ohjeistaa asiakasta oikeita valintoja kohti. Itse arvostan yhteistyökumppanissa sitä, että ollaan tarvittaessa eri mieltä ja kerrotaan ääneen, mikäli toinen lähestymistapa olisi parempi."

-- Markus Alitalo, konsernin myyntijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSalesforce tukee RTK-Palvelu Oy:n uudistuneita myyntiprosesseja

"Meillä oli tarve saada järjestelmä käyttöön nopealla aikataululla. En silti uskonut, että sitä pystyttäisiin käyttämään normaalisti vain pari kuukautta ensimmäisten keskustelujen jälkeen. Alkuun kävimme läpi sitä, mitä yhteistyö vaatii molemmilta osapuolilta. Näin pystyimme resursoimaan ihmiset ja aikataulut siten, että projektin läpivienti tällä aikataululla onnistui..."

-- Mika Väätäinen, myyntijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiEkovillan myyntiprosessit hoituvat nyt kokonaisuudessaan mobiilisti Salesforcen CRM:llä

"Kaikki järjestelmät on saatu keskustelemaan keskenään. Vaikka integraatioiden tekemiseen liittyy aina omat haasteensa, yhteistyö Biitin kanssa on ollut koko ajan sujuvaa."

-- Jussi Vikman

Näytä referenssi

ReferenssiHoivatiloissa Salesforce on rakennuttamisprojektien hallinnan ja tiedolla johtamisen työkalu

"Pidin erityisesti siitä, että he halusivat heti ensimmäisessä tapaamisessa aidosti ymmärtää yrityksemme arkea: miten myyntimies toimii ja miten hankkeita hallinnoidaan."

-- Juhana Saarni

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Biit - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakkaasi haluavat yksilöllistä palvelua valitsemissaan kanavissa, olivat he sitten kuluttajia tai yrityksiä. Samalla palveluliiketoiminnan merkitys kasvaa ja monissa yrityksissä yhä suurempi osuus liikevaihdosta syntyy..

Myynti

Myynti ja myynnin johtaminen sisältävät paljon liikkuvia osia, jolloin kokonaisuuden hallinta voi olla haastavaa. Hyvä asiakkuudenhallintajärjestelmä eli CRM-järjestelmä on myyntityön ja myynnin johtamisen tuki, ei..

Markkinointi

Olivat asiakkaasi sitten yrityksiä tai kuluttajia, odottavat he yhä yksilöllisempää viestintää ja palvelua. Samalla paine markkinoinnille tuottaa konkreettisia ja mitattavia tuloksia kasvaa. Markkinoinnin automaation..

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Varmista, että Salesforce-ratkaisu toimii ja säilyttää Salesforcen hyvät ominaisuudet, kuten helppo konfiguroitavuus ja mahdollisuus low-code-kehitykseen. Varsinkin jos ratkaisua on laajennettu, siihen on tehty automaatioita..

Ketterät menetelmät

Lähtökohtanamme on, että asiakkaamme saavat kaiken irti käyttämistään Salesforcen tuotteista. Samalla tärkeimpiä ominaisuuksia tulee päästä hyödyntämään mahdollisimman nopeasti. Tämän takia hyödynnämme..

Tietoturva

Salesforcen kaltaisten pilvisovellusten kohdalla sovelluksen tuottaja vastaa infrastruktuuriin liittyvistä tietoturvaratkaisuista ja niiden toiminnasta sekä tarjoaa välineet käyttäjähallintaan sekä sovelluksiin liittyviin..

Integraatiot

Oli kyse sitten valmiista standardi-integraatioista tai asiakaskohtaisista integraatioista, hoidamme ne kuntoon osana Salesforcen käyttöönottoa. Yleisiä integraatiokohteita ovat muun muassa taloushallinnon järjestelmät ja..

Ohjelmistokehitys

Aina valmiit tuotteet eivät riitä. Lightning Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen, prosessien automatisoinnin ja uusien sovellusten kehittämisen, kun Salesforcen vakiotoiminnot eivät tarjoa tarpeeksi..

Biit - Referenssit

Biit - Bloggaukset

Biit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Biit - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Haluatko kasvattaa osaamistasi ja rakentaa uraasi mielenkiintoisen Salesforce-ekosysteemin parissa?

Biit syntyi vuonna 2007, kun nykyinen toimitusjohtamme Ikla halusi perustaa yrityksen, joka pystyi palvelemaan asiakkaita ketterästi ja asiakaslähtöisesti (voit lukea lisää Biitistä täältä). Viimeisten vuosien aikana olemme kasvaneet huimasti ja tänään työllistämme jo yli 40 Salesforce-ekosysteemiin erikoistunutta ammattilaista. Kasvu ei onnistu ilman osaajia.


Miksi töihin Biitille?


Kolme asiaa, jotka meillä vasta aloittaneet työntekijät nostavat esiin:


  • Rento ja mukava ilmapiiri, mutta tinkimättä ammattimaisista tuloksista: ihmiset suhtautuvat aidosti intohimoisesti työhönsä.
  • Biitillä jokainen tuo mukanaan oman aikaisemman osaamisensa ja voi vaikuttaa itse rooliinsa ja uraansa.
  • Ketterä toiminta, matala hierarkia ja vähäinen byrokratia. Jokaisella on mahdollisuus osallistua ja vaikuttaa Biitin kehittymiseen.


Biit - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Biit kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku