logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Autamme asiakkaitamme kehittymään asiakaskeskeisiksi yrityksiksi hyödyntäen Salesforcen teknologioita. Markkinoinnin, myynnin ja palvelun lisäksi hallitsemme erityisen hyvin Salesforce-alustan kehittämisen. Olemme Salesforce Gold Consulting Partner

Biit Oy

Yritysesittely

Asiakaskokemus ei ole enää kilpailuetu. Se on elinehto. Asiakaskokemus ei kuitenkaan synny itsestään, vaan vaatii taustalle asiakaskeskeisesti toimivan organisaation.

Me Biitillä autamme asiakkaitamme kehittymään asiakaskeskeisiksi yrityksiksi. Tämä tarkoittaa sekä oikeaa suuntaa organisaatiolle, että oikeita työkaluja ja käytäntöjä, jotka mahdollistavat voittavan asiakaskokemuksen tarjoamisen.

Työkaluina käytämme Salesforcen tuotteita, joista omaamme vahvan kokemuksen. Sekä valmiista sovelluksista että Salesforcen alustalle tehdyistä räätälöinneistä.

Emme jää suoltamaan ulos kalvoja, vaan lähdemme asiakkaan kanssa tiiviissä yhteistyössä tekemään nopeasti ja ketterästi konkreettista hyötyä tuottavia asioita. Ratkaisun käyttöönoton lisäksi voimme hoitaa tuen ja jatkokehityksen.
Työntekijöitä 40
Y-tunnus 2138825-1
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh +358 9 4282 7666
E-mail sales@biit.fi

Toimipaikat     Espoo, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, IoT, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva

Teknologia: Salesforce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Kauppa, Kiinteistöala, Media, Prosessiteollisuus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Biit, salesforce, Crm, b2b-markkinointi, asiakaspalvelu, kenttähuolto, Salesforce Lightning, markkinoinnin automaatio

Jäsenyydet

ohjelmistoyrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Biit - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Biit - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Asiakkaasi haluavat yksilöllistä palvelua valitsemissaan kanavissa, olivat he sitten kuluttajia tai yrityksiä. Samalla palveluliiketoiminnan merkitys kasvaa ja monissa yrityksissä yhä suurempi osuus liikevaihdosta syntyy..

Myynti

Myynti ja myynnin johtaminen sisältävät paljon liikkuvia osia, jolloin kokonaisuuden hallinta voi olla haastavaa. Hyvä asiakkuudenhallintajärjestelmä eli CRM-järjestelmä on myyntityön ja myynnin johtamisen tuki, ei..

Markkinointi

Olivat asiakkaasi sitten yrityksiä tai kuluttajia, odottavat he yhä yksilöllisempää viestintää ja palvelua. Samalla paine markkinoinnille tuottaa konkreettisia ja mitattavia tuloksia kasvaa. Markkinoinnin automaation..

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Varmista, että Salesforce-ratkaisu toimii ja säilyttää Salesforcen hyvät ominaisuudet, kuten helppo konfiguroitavuus ja mahdollisuus low-code-kehitykseen. Varsinkin jos ratkaisua on laajennettu, siihen on tehty automaatioita..

Ketterät menetelmät

Lähtökohtanamme on, että asiakkaamme saavat kaiken irti käyttämistään Salesforcen tuotteista. Samalla tärkeimpiä ominaisuuksia tulee päästä hyödyntämään mahdollisimman nopeasti. Tämän takia hyödynnämme..

Tietoturva

Salesforcen kaltaisten pilvisovellusten kohdalla sovelluksen tuottaja vastaa infrastruktuuriin liittyvistä tietoturvaratkaisuista ja niiden toiminnasta sekä tarjoaa välineet käyttäjähallintaan sekä sovelluksiin liittyviin..

Integraatiot

Oli kyse sitten valmiista standardi-integraatioista tai asiakaskohtaisista integraatioista, hoidamme ne kuntoon osana Salesforcen käyttöönottoa. Yleisiä integraatiokohteita ovat muun muassa taloushallinnon järjestelmät ja..

Ohjelmistokehitys

Aina valmiit tuotteet eivät riitä. Lightning Platform mahdollistaa Salesforcen käytön laajentamisen, prosessien automatisoinnin ja uusien sovellusten kehittämisen, kun Salesforcen vakiotoiminnot eivät tarjoa tarpeeksi..

Biit - Referenssit

Biit - Julkaisut

Biit - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Biit - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Biit - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Biit Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku