Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

BeanBakers kokemuksia

BeanBakers kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka BeanBakers Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAkupunktioklinikan ajanvarausohjelmiston kehitysprojekti

"Suosittelisin BeanBakersia yhteistyömme pohjalta kaikille yrittäjille. Lopputulos oli juuri sellainen kuin tältä projektilta kaivattiin. Erityisen hienoa oli se, että BeanBakersin kehittäjät osallistuivat aktiivisesti ideointiin ja keskusteluun palavereissa. Tämä mahdollisti sen, että pienimmätkin epäkohdat ohjelmistossa voitiin ottaa huomioon ja korjata. Ei kritisoitavaa, pelkkää.."

-- Johan Nyman

Näytä referenssi

ReferenssiCloubi Oy: Yhteistyötä useassa projektissa

"Olemme luottaneet Beanbakersin osaamiseen erilaisissa ohjelmistokehitysprojekteissa jo usean vuoden ajan. Monipuoliset ohjelmistopalvelut, luotettavat asiantuntijat sekä joustava ja ratkaisukeskeinen toimintakulttuuri on kombinaatio, johon mielellään nojaamme – oli kyse sitten erillisistä ohjelmistoprojekteista tai pidempiaikaisesta alihankinnasta. "

-- Johanna Kalliomäki, COO

Näytä referenssi

ReferenssiTrivore oy: Myyntitilausarkisto joukkoliikenteeseen

"Olemme tehneet yhteistyötä BeanBakersin ohjelmistokehitystiimin kanssa toteuttaaksemme verkkopohjaisia käyttöliittymä- ja taustapalveluita joukkoliikenteen ja kiinteistöhuollon asiakkaillemme. BeanBakersin kehittäjien laaja-alainen verkkosovelluskehityksen osaaminen on mahdollistanut laajempien ja monipuolisempien järjestelmäkokonaisuuksien toteuttamisen Trivoren asiakkaille..."

-- Kari Mattsson, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCloubi oy: Käyttäjäkokemusten ja –mieltymysten analyysi

"BeanBakersin Tutkimustiimi auttoi meitä löytämään keskeisimmät tulokset lähes 1000 vastaajan kyselyaineistostamme. He tarjosivat meille sekä yksityiskohtaisen raportin että helposti sisäistettävän, keskeisimmät tulokset sisältävän visuaalisen esityksen. Oli ilo työskennellä todellisten tutkimuksen ammattilaisten kanssa, jotka tiesivät mitä välineitä ja analyyseja kannattaa.."

-- Jesper Nyström, Sales and Marketing Manager

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin BeanBakers kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

BeanBakers Oy:n referenssit

BeanBakers Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia