Aucor kokemuksia

Aucor kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Aucor Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiESA BIC Finland

"Työskentely Aucorin kanssa on ollut todella joustavaa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. Jos minulta on tullut joku pyyntö, se on hoidettu nopeasti. Lisäksi kaikki kehitysehdotukseni ja muutospyyntöni on huomioitu ja niihin on reagoitu rivakasti."

-- Kimmo Isbjörnssund

Näytä referenssi

ReferenssiRetoriikan kesäkoulu

"Olipa verkkosivuprojektisi sitten pieni tai massiivinen ja haluat minimoida stressin ja maksimoida onnistumisen, Aucor on erittäin luotettava valinta projektin toteuttajaksi. Viiden tähden suositukseni."

-- Antti Mustakallio

Näytä referenssi

ReferenssiImmuno Diagnostic

"Aucorin väellä on rautainen ammattitaito ja se näkyy heidän koko toiminnassaan tavoitteiden määrittelystä ylläpitoon. Projektinhallinta oli loistavaa, tavoitteet saavutettiin ja sovitussa aikataulussa pysyttiin. On mukavaa työskennellä tällaisissa projekteissa, missä yhteistyö pelaa ja molemmat osapuolet ovat sekä sitoutuneita että innostuneita."

-- Liisa Peri

Näytä referenssi

ReferenssiCHS

"Kun yhteiset toimintatavat oli sovittu, työ sujui joustavasti ja aikataulussa – mielestäni myös tavoitteellisesti."

-- Lisbeth Kuitunen

Näytä referenssi

ReferenssiKorrek

"Aikaisemmassa verkkokokonaisuudessa laajan valikoimamme eri brändit saattoivat hukkua ja ilme oli yhtenäisen sijasta levoton. Nyt kaikki löytyy helpommin."

-- Martina Lilius

Näytä referenssi

ReferenssiBerner.fi

"Mikäs sen parempaa, kuin toteuttaa vaativa uudistus sellaisen tahon kanssa, johon organisaatiossa oltiin jo valmiiksi tyytyväisiä"

-- Martina Lilius

Näytä referenssi

ReferenssiTTT ry.

"Asiantuntevaa, sujuvaa, helppoa. Sitä oli verkkosivujen uudistaminen Aucorin kanssa. Jo vain, suosittelen Aucoria muillekin! Onnekseni yhteistyömme jatkuu edelleen!"

-- Päivi Vuorivirta

Näytä referenssi

ReferenssiBone’s Online Take-away & Table Reservation

"Bone’s is an American inspired restaurant with 20 units in Denmark. The restaurant offers both eat in and Take Away. Related to an update of the operational systems in the chain Bone´s wanted to update the web platform for making online reservations of tables and the platform for making online Take Away Orders. Aucor was the chosen partner for the task of making the web designs – and.."

-- Jan Laursen

Näytä referenssi

ReferenssiVolkswagen-lehti

"Projekti eteni suunnitellusti ja hyvin aikataulussa. Erityisen tyytyväisiä olimme tilattujen lisätöiden nopeaan toteutukseen sekä projektinaikaiseen kommunikaatioon."

-- Jani Söderlund

Näytä referenssi

ReferenssiLounais-Suomen Jätehuolto

"Pidin siitä, että kun ideointivaiheessa heittelimme toiveita sivuston toiminnasta, kertaakaan ei sanottu ei. Suurimpaan osaan toiveitamme vastattiin aina, ”Onnistuu”. Ja niinhän se onnistuikin."

-- Suvi Pulliainen

Näytä referenssi

Siirry Aucor Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Aucor Oy:n referenssit

Aucor Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Suomen Partiolaiset hakee digitaalisten ratkaisujen suunnittelijaa
Ulkomaiset ohjelmisto-osaajat haluavat tulla Suomeen, mutta muuttaminen on aina iso askel
Suurimmat teknologiakentän yrityskaupat kautta aikojen

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia