Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita!

Aucor Oy

Yritysesittely

Verkkosivu on täsmälleen tekijöidensä summa. Sen laadukkuuteen ja tuloksentekokykyyn ei vaikuta planeettojen asento, vaan armottoman tarkat suunnittelijat ja itsensä joka päivä ylittävät toteuttajat. Sekä tietenkin työmoraali, jolle spartalaisetkin kalpenevat.

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita olipa sivusi sitten yrityksen käyntikortti, palvelukanava tai myynnin edistämisen väline.

Aucor tekee asiat oikein.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 2202642-0
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail servicedesk@aucor.fi

Toimipaikat     Helsinki, Hämeenlinna, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Angular, Django, React, Javascript, PHP, Python, Django CMS, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Aucor, WordPress

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Aucor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTietokeskuksen kyselytyökalu

"Tämä projekti tehtiin aikataulu edellä, mutta laatu ei kärsinyt siitä. Teimme teknisiä ratkaisuja, jotka mahdollistivat nopean toteutuksen ja jota voimme sitten jatkokehittää tulosten perusteella. Tämä projekti on hyvä esimerkki kokeilevasta kehittämisestä"

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiTurre Legal

"Asiat on menneet Aucorilla valtavasti eteenpäin. Olen todella kriittinen asiakas ja kun meillä tehdään itsekin ohjelmistokehitystä, niin tiedän, millainen on se state-of-the-art-tapa toimia ja mitä hyötyä siitä on. Kyllä Aucor on ehdottomasti Suomen mittakaavassa huippuja tällä alalla ja voin lämpimästi suositella heitä."

-- Herkko Hietanen

Näytä referenssi

ReferenssiHae isännöintiä

"Jokainen onnistunut projekti on laadukkaan yhteistyön tulos. Se ei ole aina asiakkaasta tai toteuttajasta kiinni, että onnistuuko projekti vai ei, vaan se perustuu yhdessä tekemiseen. Sitten kun hommat toimii, niin ei ole mitään syytä vaihtaa. Siitä on hyötyä, että tunnetaan Aucorin kanssa puolin ja toisin, eikä tarvitse joka kerta lähteä kertomaan taustoja alusta asti."

-- Marianne Falck-Hvilstafeldt

Näytä referenssi

ReferenssiNaantali Spa

"Yhteistyö Aucorin kanssa sujui hienosti. Projektilla oli selkeät tavoitteet, joihin Aucor pystyi vastaamaan. Projektin vahva runko takasi että, aikatauluissa pysyttiin sekä tekninen toteutus oli erinomainen. Tulokset näkyvät myös kävijöiden käyttäytymisessä – kaikki keskeiset seurantaluvut ovat kehittyneet positiivisesti julkaisun jälkeen."

-- Joni Hakkarainen, Myynti- ja markkinointijohtaja, Sunborn Group Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Aucor - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Aucor - Referenssit

Aucor - Bloggaukset

Aucor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aucor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Aucor - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Aucor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku