logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita!

Aucor Oy

Yritysesittely

Verkkosivu on täsmälleen tekijöidensä summa. Sen laadukkuuteen ja tuloksentekokykyyn ei vaikuta planeettojen asento, vaan armottoman tarkat suunnittelijat ja itsensä joka päivä ylittävät toteuttajat. Sekä tietenkin työmoraali, jolle spartalaisetkin kalpenevat.

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita olipa sivusi sitten yrityksen käyntikortti, palvelukanava tai myynnin edistämisen väline.

Aucor tekee asiat oikein.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 2202642-0
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail servicedesk@aucor.fi

Toimipaikat     Helsinki, Hämeenlinna, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Angular, Django, React, Javascript, PHP, Python, Django CMS, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Aucor, WordPress

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Aucor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiTietokeskus

"Aucor tekee projektia sivuston tavoitteet edellä ja miettii kestäviä ratkaisuja. Heidän lähestymistapansa on käytännönläheinen ja työskentely kulkee tehokkaasti eteenpäin. Mihinkään epäolennaisuuksiin ei jäädä kiinni. On mukava asioida ammattilaisten kanssa."

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiESA BIC Finland

"Työskentely Aucorin kanssa on ollut todella joustavaa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. Jos minulta on tullut joku pyyntö, se on hoidettu nopeasti. Lisäksi kaikki kehitysehdotukseni ja muutospyyntöni on huomioitu ja niihin on reagoitu rivakasti."

-- Kimmo Isbjörnssund

Näytä referenssi

ReferenssiRetoriikan kesäkoulu

"Olipa verkkosivuprojektisi sitten pieni tai massiivinen ja haluat minimoida stressin ja maksimoida onnistumisen, Aucor on erittäin luotettava valinta projektin toteuttajaksi. Viiden tähden suositukseni."

-- Antti Mustakallio

Näytä referenssi

ReferenssiImmuno Diagnostic

"Aucorin väellä on rautainen ammattitaito ja se näkyy heidän koko toiminnassaan tavoitteiden määrittelystä ylläpitoon. Projektinhallinta oli loistavaa, tavoitteet saavutettiin ja sovitussa aikataulussa pysyttiin. On mukavaa työskennellä tällaisissa projekteissa, missä yhteistyö pelaa ja molemmat osapuolet ovat sekä sitoutuneita että innostuneita."

-- Liisa Peri

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Aucor - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Aucor - Referenssit

Aucor - Julkaisut

Aucor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aucor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Aucor - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Aucor Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku