logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita!

Aucor Oy

Yritysesittely

Verkkosivu on täsmälleen tekijöidensä summa. Sen laadukkuuteen ja tuloksentekokykyyn ei vaikuta planeettojen asento, vaan armottoman tarkat suunnittelijat ja itsensä joka päivä ylittävät toteuttajat. Sekä tietenkin työmoraali, jolle spartalaisetkin kalpenevat.

Aucorilla verkkopalveluasi rakentaa vain valiojoukko ja jälki on sen mukaista – esteettistä ja käytettävää, tarkoituksenmukaista ja mitattavaa. Voit olla varma, että verkkosivusi toimivat ja täyttävät tavoitteita olipa sivusi sitten yrityksen käyntikortti, palvelukanava tai myynnin edistämisen väline.

Aucor tekee asiat oikein.
Työntekijöitä 9
Y-tunnus 2202642-0
Perustettu 2008
Www Kotisivut
Puh
E-mail servicedesk@aucor.fi

Toimipaikat     Helsinki, Hämeenlinna, Turku

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Webkehitys

Teknologia: Google, Open source, Angular, Django, React, Javascript, PHP, Python, Django CMS, Drupal, Julkaisujärjestelmä CMS, WordPress, Linux, Mac OS, Windows, WooCommerce

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: Aucor, WordPress

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Aucor - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiNaantali Spa

"Yhteistyö Aucorin kanssa sujui hienosti. Projektilla oli selkeät tavoitteet, joihin Aucor pystyi vastaamaan. Projektin vahva runko takasi että, aikatauluissa pysyttiin sekä tekninen toteutus oli erinomainen. Tulokset näkyvät myös kävijöiden käyttäytymisessä – kaikki keskeiset seurantaluvut ovat kehittyneet positiivisesti julkaisun jälkeen."

-- Joni Hakkarainen, Myynti- ja markkinointijohtaja, Sunborn Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKotitalolehti

"Yhteistyö Aucorin kanssa on tosi keskustelevaa ja Aucor pyrkii löytämään asiakkaalle parhaita mahdollisia toteutustapoja. Ei pelkästään niin, että me sanomme, että me haluamme tällaisen ja he sitten vain toteuttavat sen. Vaan yhteistyö on asiakkaalle lisäarvoa tuottavaa."

-- Marianne Falck-Hvilstafeldt

Näytä referenssi

ReferenssiTietokeskus

"Aucor tekee projektia sivuston tavoitteet edellä ja miettii kestäviä ratkaisuja. Heidän lähestymistapansa on käytännönläheinen ja työskentely kulkee tehokkaasti eteenpäin. Mihinkään epäolennaisuuksiin ei jäädä kiinni. On mukava asioida ammattilaisten kanssa."

-- Henri Tammenniemi

Näytä referenssi

ReferenssiESA BIC Finland

"Työskentely Aucorin kanssa on ollut todella joustavaa. Kaikki on tapahtunut sovitusti ja aikataulussa. Jos minulta on tullut joku pyyntö, se on hoidettu nopeasti. Lisäksi kaikki kehitysehdotukseni ja muutospyyntöni on huomioitu ja niihin on reagoitu rivakasti."

-- Kimmo Isbjörnssund

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Aucor - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Aucor - Referenssit

Aucor - Julkaisut

Aucor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aucor - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Aucor - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Aucor Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku