Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

atFlow kokemuksia

atFlow:lla on yhteensä 5 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. atFlow kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka atFlow Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiValamo.fi - historiallinen uudistus luostarissa

"Ilman atFlow’ta meillä ei olisi uudet sivut vieläkään valmiina. Luostari ei ehkä ole kaikista helpoin asiakas, siksi myös ehkä haastavakin. Kaikki meidän erityistoiveet ja kummallisuudetkin saatiin ratkaistua ja ne otettiin huomioon alusta alkaen. Ammattitaitoinen ja innostunut tiimi työssään. Yhteistyö ja kontaktointi oli tiivistä ja sujuvaa. Aikaisemmat sivustot ovat olleet.."

-- Jaana Nykänen, Valamon luostarin myynti- ja markkinointipäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMitä Kymenlaaksossa tapahtuu?

"Hyvännäköinen ja helppokäyttöinen tapahtumasivusto houkuttelee tapahtumien hakijoita, mutta helpottaa myös tapahtumanjärjestäjiä tapahtumatietojen jakamisessa."

-- Tea Salonsaari, verkkotiedottaja

Näytä referenssi

ReferenssiUEF - Hakeva opiskelija kampanjasivusto

"Nopeassa aikataulussa toteutettu sivusto vaati venymistä sekä meiltä että atFlowlta. Projekti saatiin kuitenkin vietyä hienosti maaliin tiiviin yhteydenpidon ja atFlown asiakaslähtöisen toiminnan ansiosta". "

-- Katja Mielonen, verkkoviestinnän tuottaja

Näytä referenssi

ReferenssiGlobaali verkkokauppa Lamnia.com

"Sekä asiakasmäärät että ostopäätöksen tekevien asiakkaiden osuus ovat parantuneet uudistusten myötä. Tällä hetkellä palvelussa asioi yli 100 000 uniikkia kävijää kuukaudessa."

-- Mihail Pinhasov

Näytä referenssi

ReferenssiJokikone verkkokauppa

"Aloituspalaverista lähtien projektista ja aikataulusta kiinnipitäminen oli erinomaista atFlow:n puolelta. atFlow:n porukka olikin se, joka piti koko projektia aikataulussa ja meidät projektissa kiinni. Sopivasti sparrausta ja porkkanaa - näin saatiin projekti kokonaisuudessaan pidetyssä aikaikkunassa. Iso apu projektissa on ollut meillä myös se, että atFlow on paikallinen toimija,.."

-- Marko Halonen, Niko Kukkurainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin atFlow kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

AtFlow Oy:n referenssit

AtFlow Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia