Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Tuomo Kukkamäki - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaTuomo Kukkamäki vastaa Mertaojalla myynnistä ja pitää hyvää huolta uusien asiakkaiden laadukkaasta sisäänajosta. Ole rohkeasti yhteyksissä ja kerro, millaista palvelua yrityksesi tarvitsee. Me autamme sinua räätälöimällä tarpeitasi vastaavan palvelupaketin.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota tilitoimiston vaihtajiin. Saat meiltä selkeän tarjouksen ja siirtymissuunnitelman, josta ilmenee kaikki siirtymisen vaiheet ja tehtävien jako. Takuuhuoltomme avulla haluamme varmistaa, että jokainen siirtyminen onnistuu: huolto hoidetaan 4–10 kuukauden kuluttua aloituksesta.

Voit jättää tarjouspyynnöt sivuillamme: https://mertaoja.com/ota-yhteytta/

tai laittaa sähköpostia myynnille: info@mertaoja.com

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Talouskonsultointi Mertaoja Oy logo

Tiedot

Nimike: Liiketoiminnan kehityspäällikkö
E-mail: tuomo.kukkamaki@mertaoja.com
Puh: 040 829 6829
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Talouskonsultointi Mertaoja kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku