Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sami Koikkalainen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaTaustani Nokia Oyj:ssä sekä yli 10 vuoden PK-sektorin kokemus vahvistavat ymmärrystäni siitä, kuinka tärkeää on pystyä tekemään päätöksiä mahdollisimman tarkkojen faktojen pohjalta, yrityskoosta riippumatta.

Erityisesti tieto todellisista tuote- ja asiakaskannattavuuksista auttaa ohjaamaan niin myyntiä, ostoa kuin logistiikkaa. Päätökset heijastuvat aina suoraan käyttökatteeseen!

Itse seuraan erityisesti tukku- ja maahantuontisektoria, missä sitoutunut pääoma on erityisessä roolissa. Tieto ja luvut ovat yksi asia, prosessit ja tiedon hyödyntäminen toinen. Asiakastyössä pyrin linkittää nämä toimivasti yhteen.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

SCM Best Oy logo

Tiedot

Nimike: Coach, partner
E-mail: sami.koikkalainen@scmbest.fi
Puh: +358 40 731 2021
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Logistiikka
Myynti

Erikoisosaaminen

Auditointi

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Koulutusala
Telekommunikaatio

Siirry yrityksen profiiliin SCM Best kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku