Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Sami Karjalainen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaMinulla on luova mutta insinöörimäinen luonteen. Johdan erikokoisia hankkeita suurimmaksi osaksi ketterillä menetelmillä. Toimin usein työyhteisössä Agile -coach roolissa huomioiden tiimien erilaisuudet hyödyntäen DISC mallia. Hankejohtamisen kokemusta minulla on erityisesti sähköisen asioinnin, tiedon hyödyntämisen- ja johtamisen, prosessijohtamisen (kaadetaan tietosiilot, luodaan tehokkaampaa asiakaskokemusta) sekä teknisten toteutusten alueilta. Olen toiminut useissa rooleissa kuten Scrum Master, Product Owner (PO) ja Release Train Engineerin (SAFe).

Asiakkaani ovat olleet laajasti eri toimialoilta kuten energia, kiinteistöylläpito- ja rakennusyhtiöt, Finanssisektori, Eläkevakuuttajat sekä Julkishallinnon yksiköt, terveydenhoito ja opiskelijayhteisöt.

Nextconilla toimin Chief Digital Officerin tehtävässä. Olen parhaimmillani, kun pääsen asiakkaiden kanssa yhdessä ratkaisemaan digitalisaation mahdollisuuksia sekä ottamaan ratkaisuja käyttöön asiakkaiden arvovirtojen mukaisesti.  

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Nimike: Senior Consultant
E-mail: sami.karjalainen@nextcon.fi
Puh: 0503238744
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia

Omat tagit

digitaalinen liiketoiminta
datavetoinen liiketoiminta
scrum master
SAFe
liiketoimintamuotoilu
palvelumuotoilu

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku