Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Panu Hämäri - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaChiQR Oy on Business Finlandin rekisteröity palveluntarjoaja ja ELY:n yritysten kehittämispalvelujen palveluntuottaja 2021-2022 ”Tuottavuus ja digitalisointi” osa-alueella. Vastuuasiantuntijamme on Panu Hämäri, jolla on yli 30 vuoden kokemus yritysten toimintojen kehittämisestä.

  • Panu on toiminut vuodesta 1991 liiketoiminnan kehittäjänä erittäin monipuolisesti sekä Suomessa että ulkomailla. Toiminta ja osaaminen on siksi hyvin laaja-alaista. Panu on tehnyt vähintään yhden useamman kuukauden projektin joko konsultin tai projektipäällikön roolissa. Viimeisten noin 9 vuoden aikana Panun tekemiin hankkeisiin on yhdistetty kestävän kehityksen ja kiertotalouden komponentteja parhaan mahdollisen hyödyn aikaanaamiseksi.
Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

ChiQR Oy logo

Tiedot

Nimike: Vastuuasiantuntija
E-mail: panu@chiqr.com
Some:

Siirry yrityksen profiiliin ChiQR kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku