Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kris Honkola - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaKris Honkola on erikoistunut ratkaisukonsultointiin, liiketoiminnan analysointiin ja digitalisaaation ideointiin, keskittyen digitaalisten ratkaisujen liiketoimintavaikutuksiin. Yli 30 vuoden kokemus IT-alalta, merkittävä käytännöntieto kaupallisten järjestelmien kehittämisestä ja koko IT-tuotekehityksen elinkaariprosessin hallinnasta.

Krisillä on kokemusta yritysten auttamisesta niiden toiminnan digitalisoinnissa ja innovatiivisten ideoiden toteuttamisessa tehokkuuden, laadun, kestävyyden ja ketteryyden parantamiseksi. Hänellä on laaja kokemus eri ratkaisujen liiketoimintavaikutusten arvioinnista organisaatioille. Tuloslähtöinen liike- ja ratkaisukonsultti. Kris toimii myös projektipäällikkönä suomalaisille asiakkaille.

Lue lisää Kris Honkola ajatuksista ja sitä, kuinka tunnistaa digitaaliset investointitarpeet tehokkaasti blogistamme.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Espeo Software Oy logo

Tiedot

Nimike: Solution Consultant / Project Manager
E-mail: kris.honkola@espeo.eu
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku