Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kris Honkola - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaKris Honkola on konsulttimme ja asiantuntijamme liiketoiminnan digitalisoinnin ratkaisuissa. Hän on työskennellyt yli 30 vuotta IT-alalla kehittäen kaupallisia järjestelmiä ja huolehtien IT-tuotteiden koko elinkaaresta.

Kris auttaa yrityksiä digitalisoimaan toimintansa ja parantamaan tuottavuutta, laatua, ekologisuutta ja ketteryyttä uudenlaisten, innovatiivisten ratkaisujen avulla. Kris keskittyy työssään liiketoiminnan tuloksiin ja näkee erilaiset tekniset ratkaisut liiketoiminnan näkökulmasta. Hän myös toimii projektipäällikkönä suomalaisten asiakkaiden projekteissa.

Voit lukea blogistamme lisää Krisin ajatuksista ja siitä, miten voit tunnistaa yrityksen digitaaliset tarpeet.

Lue lisää Kris Honkola ajatuksista ja sitä, kuinka tunnistaa digitaaliset investointitarpeet tehokkaasti blogistamme.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Espeo Software Oy logo

Tiedot

Nimike: Solution Consultant / Project Manager
E-mail: kris.honkola@espeo.eu
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku