Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Kim Kuntsi - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaReflectorin asiantuntijoilla on toimialaosaamista erityisesti finanssi-, vakuutus- ja työeläkealalta, rakentamisesta ja teollisuudesta. Toimialatuntemuksemme ja liiketoimintaosaamisemme auttavat siinä, että pääsemme hankkeissa vauhdikkaasti alkuun ja aikataulussa maaliin. Meiltä saat osaavat asiantuntijat hankkeeseesi, olipa se pitkä tai lyhyt. Kysy asiantuntijoita myös nopeisiin tarpeiisin!

* Muutoshankkeet

* Yritysarkkitehtuuri

* Kokonaisarkkitehtuuri

* IT-arkkitehtuuri

* Projektinjohto ja projektipäälliköt

* Laadunvarmistus ja testaus

* Järjestelmähankkeet

* Tarvekartoitukset ja määrittelyt

Kun yrityksessäsi viedään läpi isompaa tai pienempää muutosta, tuomme sinulle osaamista ja kokemusta, joiden avulla varmistat, että teet oikeita päätöksiä liiketoiminnan kasvu ja kokonaisuus huomioiden. Tuemme hankkeitasi alusta loppuun saakka tai täsmäiskuna juuri siinä kohdassa, jossa tarvitset erityisosaamistamme. Edustamme asiakkaitamme eri toimittajien suuntaan – aina asiakkaamme etua ajaen.

Onnistu digitaalisessa muutoksessa riippumattoman IT-kumppanin kanssa.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Reflector Oy logo

Tiedot

Nimike: Myyntijohtaja
E-mail: info@reflector.fi
Puh: 040 532 6536
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Reflector kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku