Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ilkka Hauta-aho - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaMinulla on 20-vuoden kokemus ohjelmistojen kehittämisestä aina sulautetuista järjestelmistä hajautettuihin tapahtumapohjaisiin mikropalveluihin. Viimeiset 10+ vuotta olen ollut "johtavissa" rooleissa kuten ratkaisuarkkitehti, lead developer, scrum master, tekninen projektipäällikkö. Parhaiten kuvaisin itseäni hands-on ratkaisuarkkitehdiksi. Haluan olla varsinaisessa tekemisessä aina mukana ja pysyä teknisen kehityksen kärjessä.

Urani alussa olin teknisesti orientoitunut ja halusin oppia aina vain uusia tekniikoita ja tapoja kehittää ohjelmistoja. Viimeisten n. kuuden vuoden aikana näkemykseni ohjelmistojen kehittämisestä on muovautunut enemmän liiketoimintaorientoituneeksi. Haluan ymmärtää liiketoiminnan ja sen riippuvuussuhteet, jotta osaan valita oikeat tekniikat ongelman ratkaisemiseksi. Suunnitteluni keskiössä on DDD (Domain Driven Design). Pidän siitä erityisesti sen takia, että se saa sekä liiketoiminnasta vastaavat että teknisesti orientoituneet ihmiset juttelemaan ns. samaa kieltä.

Viimeiset n. 6 vuotta olen ollut suunnittelemassa ja kehittämässä hajautettuja tapahtumapohjaisia järjestelmiä. Järjestelmät on toteutettu sekä java- että .NET tekniikoilla. Javassa olen käyttänyt sekä javalin että spring / spring boot sovelluskehystä järjestelmien kehittämisessä. Voisi sanoa, että tunnen javan / spring boot:n paremmin kuin oman puolisoni. Kyseisten järjestelmien kehittämisessä on tullut tutuksi, miten nykyaikainen CI/CD putki kuuluu rakentaa. Parhaimmillaan teimme n. 60 tuotaantoonvientiä 24/7- pohjaisissa järjestelmissä.

Tiimissä minulla on usein vastuullinen rooli. Pidän vastuunottamisesta ja ongelmien ratkaisemisesta yhdessä. Opastan muita ja kysyn tarvittaessa itse neuvoa. Pidän itseni haastamisesta ja uuden oppimisesta.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Miili Consulting Oy logo

Tiedot

Nimike: Software Craftsman
E-mail: ilkka.hauta-aho@miiliconsulting.com
Puh: 040 868 2545
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Pankki ja vakuutus

Teknologia

Amazon Web Services
Azure
Google
C#
Java

Omat tagit

Event Prosessing

Siirry yrityksen profiiliin Miili Consulting kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku