Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Hanne Pitkänen - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaTiedätkö, minkälaista markkinointiviestintää kohderyhmäsi haluaa vastaanottaa? Olen toiminut yli 10 vuotta it- ja teknologiayritysten markkinointiviestinnän äitinä. Autan asiakkaitani arjen markkinointiviestinnässä, löytämään kohderyhmät ja niiden käyttämät kanavat sekä synnyttämään kestävää ja tuloksellista keskustelua asiakkaitteni ja heidän kohderyhmiensä välille. Teen siis IT:stä selkeää suomenkieltä, jota asiakkaani äitikin ymmärtää.

Encore on perustettu palvelemaan yrityksiä syvällisellä ymmärryksellä perinteisestä markkinointiviestinnästä ja sen uudesta, digitaalisesta ulottuvuudesta. Olemme Encoressa rakentaneet palvelumallin ja -valikoiman, joka mahdollistaa asiakkaillemme kokonaisvaltaisen markkinointiviestintäkumppanuuden.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Encore Digital Marketing Oy logo

Tiedot

Nimike: Toimitusjohtaja
E-mail: hanne.pitkanen@encore.fi
Puh: 0401625808
Some:

Osaamistagit

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Omat tagit

b2b-markkinointi
asiakasviestintä
työnantajamielikuva
Sosiaalinen media

Siirry yrityksen profiiliin Encore Digital Marketing kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku