Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Dominik Zyskowski - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaDominik on johtava konsulttimme, erikoisalanaan IT-järjestelmät ja liiketoiminnan analysointi sekä blockchain-pohjaisten ratkaisujen kehittäminen. Dominikilla on yhteensä yli 15 vuotta kokemusta IT-alalta. Hänellä on vahva käytännön kokemus kaupallisten ja talouden alan IT-järjestelmien parista sekä IT-tuotteiden koko elinkaaren kattavasta kehittämisestä.

Dominik on auttanut yrityksiä digiloikan toteuttamisessa toiminnan tehostamiseksi. Hän on myös avustanut yrityksiä ottamaan käyttöön uudenlaisia ratkaisuja tehokkuuden, laadun, ekologisuuden sekä ketteryyden parantamiseksi.

Dominikilla on myös laaja kokemus web- ja mobiilisovellusten kehittämisestä monien eri alojen tarpeisiin.

Sertifioitu scrummaster, tuoteomistaja ja ITIL-asiantuntija akateemisella taustalla

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

Espeo Software Oy logo

Tiedot

Nimike: Software Consulting Director
E-mail: dominik.zyskowski@espeo.eu
Puh: (+48) 665 491 221
Some:

Siirry yrityksen profiiliin Espeo Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku