Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Amir Hassan - asiantuntijaprofiili

AsiantuntijaAmir vastaa SprintIT:llä Odoo-projektien onnistuneesta läpiviennistä. Projektit alkavat asiakkaan tarpeiden keräämisestä ja dokumentoinnista ja päättyvät Odoo-toiminnanohjausjärjestelmän onnistuneeseen tuotantoon vientiin ja käyttöönottoon asiakkaan organisaatiossa.

Amirilla on monipuolista kokemusta IT-ratkaisujen tuotekehityksestä, tuotteistuksesta, myynnistä ja projektinhallinnasta. Uransa aikana hän on päässyt tutustumaan erityisesti konepaja- ja valmistavaan teollisuuteen sekä IT-palvelualaan. SprintIT:n asiakkuuksien myötä hänelle on kertynyt erityistä Odoo-osaamista muotiyritysten tarpeista.

Amirin tavaramerkki on systemaattisuus ja prosessien määritys sekä se, että projektit valmistuvat järjestelmällisesti suunnitellussa aikataulussa.

Pinterest

Asiantuntijan infoboxi

SprintIT Oy logo

Tiedot

Nimike: ERP Project Manager, Senior Consultant
E-mail: amir.hassan@sprintit.fi
Some:

Siirry yrityksen profiiliin SprintIT kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku