Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Artio kokemuksia

Artio kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Artio Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCocodens Oy myy palveluita WooCommerce-verkkokaupassa

"Projektin maaliin saattaminen joulumyyntiin tuntui melkoiselta rutistukselta. Nyt odotamme innolla asiakkaidemme palautetta. Olemme tyytyväisiä kumppanivalintaamme. Artiolla on osaava ja rento tiimi, joka tekee kaikkensa, jotta onnistumme kasvattamaan verkossa tapahtuvaa liiketoimintaamme."

-- Anne Hyvönen

Näytä referenssi

Referenssi Lahtiset.fi WooCommerce-verkkokauppa auki 24/7

"Verkkokaupan alustan vaihto voi kuulostaa suorastaan pelottavan työläältä. Meilläkin oli haasteena tuotteiden paikalleenasettuminen muunnelmatuotteiden osalta. Niiden säätämisessä meinasi aiheutua harmaita hiuksia niin meille kuin Artiollekin, mutta ihmeen hyvin nekin loppupelissä saatiin paikalleen asettumaan. Verkkokaupan käyttöönotto sujui hyvin ja asiakkaatkin ovat löytäneet.."

-- Jukka Lahtinen, Huopaliike Lahtinen Ay

Näytä referenssi

ReferenssiJokilaakson Liikenne Oy on tyytyväinen WordPress-asiakas

"Vanhat nettisivut olivat olleet jo tovin käytössä ja sivulla ei ollut muuta tietoa kuin kuva ja yhteystiedot. Päädyin toteuttamaan uudet verkkosivut Artion avulla, sillä itsellä ei ollut aikaa eikä myöskään kunnollista osaamista rakentaa verkkosivuja. Verkkosivujen tekeminen oli parempi jättää ammattilaisella, että homma hoituu kerralla kuntoon. Uudistuksen myötä saimme.."

-- Antti Röman, Jokilaakson Liikenne Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKeuruu.fi saavutettavasti

"Ajatuksenamme oli parantaa kuntaviestintää ja samalla loihtia uusi raikas ja houkutteleva ilme verkkosivuille. Paransimme verkkosivujemme käytettävyyttä ja uusimme värimaailmaa, joka mielestäni on modernin raikas, mutta samalla selkeä ja keveä. Yhteistyö Artion kanssa on aina ollut helppoa ja mutkatonta. Nytkin sivujen julkaisu tehtiin luvatussa ajassa ja tiiviissä yhteistyössä."

-- Tarja Ojala, halintojohtaja, Keuruun kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiSuunnittelutoimisto Plaanari Oy

"Satunnaisesti tehtävät sivujen muutos- ja päivitystehtävät tulevat Artiolla tehdyksi nopeasti ja rutiinilla. Aikaa säästyy ja virheiden määrä vähenee, kun oman alansa asiantuntijat tekevät työt, jotka ovat heille päivittäistä rutiinia"

-- Hannu Ala-Kolu, Plaanari Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkaan näköiset verkkosivut

"Uusien verkkosivujen tekemiselle tuli luonnollinen paine, kun vanhan palvelutarjoajan sopimus päättyi ja verkkosivumme piti joka tapauksessa uusia. Artio oli luonnollinen valinta kumppaniksi: paikallista osaavaa palvelua on aina helppo suosia. Artion toimesta hihat laitettiinkin heilumaan nopeasti. Saimme muutamassa päivässä pystyyn väliaikaisen sivun, joka kertoi asiakkaillemme.."

-- Tanja Lindroos, Lindroosin Sora Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHiihtokoulu Anssi Pentsinen myy verkkokaupassa

"Kuten moni jo arvaakin, niin yrityksen avaaminen ei tapahdu sormia napsauttamalla. Kun kyseessä on uusi yritys, pelkästään näkyvyysasioiden ja markkinoinnin kuntoon saattaminen on iso ponnistus. Ilman Artion apua urakka olisi ollut melkoinen, mutta onneksi asiantuntevalla avulla tästäkin selvittiin. Artio suunnitteli Hiihtokoulu.fi:n visuaalisen ulkoasun niin verkkoon kuin printtiin..."

-- Anssi Pentsinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Artio kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Artio Oy:n referenssit

Artio Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia