App Studios Finland Oy logo

Catcher-työkalulla saat lisätehoja, mitattavuutta ja analytiikkaa kivijalkaan, tapahtumiin ja koulutuksiin. Kerrytä asiakasymmärrystä, kerää liidejä tai tee perinteinen messuarvonta - Catcher taipuu moneen!

App Studios Finland Oy - Yhteystiedot ja osaamisalueet

Työntekijöitä: alle 10

Y-tunnus: 2628947-1

Perustettu: 2014

Paikkakunnat: Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Myynti, Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä

Erikoisosaaminen: Mobiilikehitys, Big Data, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Mac OS, Windows, Windows Phone

Toimialakokemus: IT, Media, Kiinteistöala, Telekommunikaatio, Kauppa, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Koulutusala, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Laitteet, Ohjelmisto, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: App Studios Finland, Analytiikka, applikaatiot, asiakastyytyväisyyskyselyt, digital signage, digitaalinen viestintä, Google Analytics, Liidien generointi, markkinointityökalu, mobiili, Mobiilipalvelut, Mobiilisovellukset, Tiedonkeruu, www design, asiakaskokemus, Asiakkuudenhallinta, b2b, b2c, brändi, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen liiketoiminta, infonäyttö, E-commerce, Jäsenrekisteri, Messut, Tapahtumat, inbound, inbound-markkinointi, liidit

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Seinä

post_image

Referenssi BtoB-liidien keruu FinnBuild-messuilla

Osastodatan keruu ja automaattinen messuvieraiden kontaktointi kätevästi yhdellä työkalulla!

mitaliTilaaja suosittelee!

post_image

Päivitys TIEKE ry: Vahva digiosaaminen työn tuottavuuden edellytyksenä

Osaaminen ja työn tulevaisuus puhutti SuomiAreenalla - mukana myös CatcherTIEKE oli heinäkuussa 2016 mukana Porin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Ohjelmistokehitys, +24 muutaPilvipalvelut / SaaS, iOS, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Laitteet, Ohjelmisto, Asiakaspalvelukysely, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakaskokemuskyselyt, asiakaskokemus, Apple iPad, iPad, kilpailu, Messut, Tapahtumat, digitaalinen viestintä, Palauteratkaisut, palaute, asiakaspalaute, asiakaspalautejärjestelmä, mobiiliviestintä, Arvonta, Tapahtumamarkkinointi

post_image

Referenssi Kalevala Koru - Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1937

Kaikki Kalevala Korun korkealaatuiset kulta-, hopea- ja pronssikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Myös Catcher on Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +11 muutaViestintä, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, iOS, Kauppa, Valmistava teollisuus, Ohjelmisto, b2c, B2C-verkkokauppa, Messut, Tapahtumat

post_image

Kuva/linkki Catcher Pro tehokkaampaan liidien keruuseen

Catcher Pro käytössä If Vahinkovakuutuksen osastolla Logistiikka ja Kuljetus 2015 -messuilla. Catcher Pro on reaaliaikainen, ..

Tagit: BI ja raportointi, Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, +13 muutaMarkkinointi, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Mobiilikehitys, Integraatiot, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Pankki ja vakuutus, Laitteet, Ohjelmisto, Messut, Liidien generointi

post_image

Referenssi Catcher Ruduksen messuosastoilla

Olemme käyttäneet Catcher-sovellusta Ruduksen messuosastoilla kävijöiden aktivoimiseksi. Kokemukset sovelluksesta on olleet Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Catcher Oraksen messuosastoilla

Olemme hyödyntäneet Catcher-sovellusta menestyksekkäästi Oraksen messuosastoilla jo kohta vuoden ajan sekä kotimaassa että Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +2 muutaMessut, Tapahtumat

post_image

Kuva/linkki Catcherin uudet tuotesivut livenä!

Tutustu uusiin tuotteisiimme ja päivitettyyn sivustoomme osoitteessa www.catcher.fi - tarjontaamme kuuluvat nykyään myös mm. ..

post_image

Referenssi Case Crossdental: Palautteen keruu ja markkinoinnin tehostaminen

Iisalmelainen Crossdental Oy halusi tehostaa sekä asiakaspalautteen keruuta että markkinointiaan, ja valitsi näihin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä, +16 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Laitteet, Ohjelmisto, Asiakaskeskeisyys, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakaskokemuskyselyt, asiakaskokemus, asiakaspalaute, palaute, Palauteratkaisut, asiakkuusmarkkinointi, markkinoinnin automaatio

post_image

Referenssi Kuusakoski Oy: "Tässä voidaan jo puhua ihan oikeasta työkalusta."

Kuusakoski Oy:n ydinosaamista on metallien kierrätys. Heillä käsitellään ajoneuvoja, akkuja, teollisesta tuotannosta Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, +12 muutaMyynti, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Raaka-aineet ja energia, Ohjelmisto, inbound, b2b, b2b-myynti, b2b-markkinointi, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Catcher Hammaslääkäripäivillä

Hammaslääkäripäivillä ei ole mahdollisuutta hyödyntää Messukeskuksen tarjoamia valmiita kävijähallinnan ratkaisuja. Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +3 muutaViestintä, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Omakanta ja Catcher

Omakanta - portti omiin terveystietoihisi ja sähköisiin resepteihisi!Omakanta on osa Kelan, Sosiaali- ja terveysministeriön Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Messut, Tapahtumat

Kuva/linkki Catcher video