Catcher-työkalulla saat lisätehoja, mitattavuutta ja analytiikkaa kivijalkaan, tapahtumiin ja koulutuksiin. Kerrytä asiakasymmärrystä, kerää liidejä tai tee perinteinen messuarvonta - Catcher taipuu moneen!

App Studios Finland Oy - Perustiedot

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä
4
Y‑tunnus
2628947‑1
Perustettu
2014
www
Email
Puh
Sosiaalinen media
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Myynti, Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä

Erikoisosaaminen: Mobiilikehitys, Big Data, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Mac OS, Windows, Windows Phone

Toimialakokemus: IT, Media, Kiinteistöala, Telekommunikaatio, Kauppa, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Koulutusala, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Laitteet, Valmisohjelmisto, Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: App Studios Finland, Analytiikka, applikaatiot, asiakastyytyväisyyskyselyt, digital signage, digitaalinen viestintä, Google Analytics, Liidien generointi, markkinointityökalu, mobiili, Mobiilipalvelut, Mobiilisovellukset, Tiedonkeruu, www design, asiakaskokemus, Asiakkuudenhallinta, b2b, b2c, brändi, Digitaalinen käyttökokemus, digitaalinen liiketoiminta, infonäyttö, E-commerce, Jäsenrekisteri, Messut, Tapahtumat, inbound, inbound-markkinointi, liidit, ROI, asiakaspalaute, asiakaspalautejärjestelmä, Liidigeneraattori, Messuliidit, Ammattimessut, Kuluttajamessut, Liidikone, Messukysely, Messukyselyt, Messukeskus

Jäsenyydet

koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Tarjonta - ite wikin hauissa käytettävien osaamisalueiden kuvaukset

Tarjontoja ei ole kuvattu vielä. Lisää ite wikin hakua vastaavien tarjontojen kuvauksia profiilin hallinnasta. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa. Ne yritykset, jotka ovat kuvanneet haetun tarjonnan, nousevat hakutulosten kärkeen.

Referenssit ja julkaisut

Näytä hakupalkki ja filtteröi sisältöä

post_image

Bloggaus Liidit talteen kansainvälisiltä messuilta - App Studios Catcher

Messuilemassa Saksassa, Ruotsissa, Raumalla tai Virossa? Meiltä näppärät messutyökalut oman kohderyhmäsi kielellä Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Markkinointi, +31 muutaViestintä, Graafinen suunnittelu, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Wordpress, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, Kauppa, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Laitteet, Valmisohjelmisto, Messuliidit, Ammattimessut, Kuluttajamessut, Liidien generointi, Liidien nurturointi, ROI, Liidikone, Liidigeneraattori, Apple iPad, iPad, remarketing, Analytiikka, BtoB, BtoC, Jälkimarkkinointi, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakastyytyväisyyden mittaaminen, mittaaminen

post_image

Linkki Catcherin uudet tuotesivut livenä!

Tutustu uusiin tuotteisiimme ja päivitettyyn sivustoomme osoitteessa www.catcher.fi - tarjontaamme kuuluvat nykyään myös mm. ..

post_image

Referenssi Case Crossdental: Palautteen keruu ja markkinoinnin tehostaminen

Iisalmelainen Crossdental Oy halusi tehostaa sekä asiakaspalautteen keruuta että markkinointiaan, ja valitsi näihin Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

Tagit: Asiakaspalvelu, Markkinointi, Viestintä, +16 muutaMobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Laitteet, Valmisohjelmisto, Asiakaskeskeisyys, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakaskokemuskyselyt, asiakaskokemus, asiakaspalaute, palaute, Palauteratkaisut, asiakkuusmarkkinointi, markkinoinnin automaatio

post_image

Referenssi Kuusakoski Oy: "Tässä voidaan jo puhua ihan oikeasta työkalusta."

Kuusakoski Oy:n ydinosaamista on metallien kierrätys. Heillä käsitellään ajoneuvoja, akkuja, teollisesta tuotannosta Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, +12 muutaMyynti, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Raaka-aineet ja energia, Valmisohjelmisto, inbound, b2b, b2b-myynti, b2b-markkinointi, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Catcher Hammaslääkäripäivillä

Hammaslääkäripäivillä ei ole mahdollisuutta hyödyntää Messukeskuksen tarjoamia valmiita kävijähallinnan ratkaisuja. Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, +3 muutaViestintä, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Omakanta ja Catcher

Omakanta - portti omiin terveystietoihisi ja sähköisiin resepteihisi!Omakanta on osa Kelan, Sosiaali- ja terveysministeriön Lue lisää..

Tagit: Viestintä, Messut, Tapahtumat

Linkki Catcher video

post_image

Bloggaus Reaaliaikainen messuliidien keruu nyt myös Jyväskylän ammattimessuilla

iPadin viivakoodiskannauksen, tarvekartoituksen, automaattiraportoinnin ja automaattisen ensikontaktoinnin yhdistävä Catcher Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, +23 muutaViestintä, Graafinen suunnittelu, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Laitteet, Valmisohjelmisto, Liidien generointi, b2b-markkinointi, b2b-myynti, b2b, asiakascaset, asiakaskohtaamisten digitalisaatio, Asiakaskokemuksen mittaaminen, asiakaskokemus, Asiakaskokemuskyselyt, asiakaspalaute, Messut, Tapahtumamarkkinointi, ROI

post_image

Referenssi Digillä lisätehoja messuille!

Urheiluhallit ja Fix Liikuntakeskukset jatkavat vahvaa messutekemisen perinnettään. Catcher on työkaluna ollut mukana jo Lue lisää..

mitaliTilaaja suosittelee!

post_image

Bloggaus App Studiosin blogi avattu

Koska Catcheria voidaan käyttää myös inbound-markkinoinnin työkaluna, olemme itsekin päättäneet aktivoitua lisää Lue lisää..

Tagit: asiakaspalaute, asiakaskokemus, Messut, +6 muutaTapahtumat, digitaalinen markkinointi, markkinoinnin automaatio, inbound, palaute, liidit

post_image

Referenssi Suomalainen design-valaisinvalmistaja SAAS Milanon valaisinmessuilla

Helsingin Hernesaaressa huippulaatuisia LED-valaisimia valmistava SAAS Instruments osallistui Milanon Euroluce-tapahtumaan Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, +9 muutaMyynti, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, iOS, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Messut, Tapahtumat, asiakaspalvelu

post_image

Referenssi YIT Rakennus Oy ja App Studios Catcher

Catcher on ollut käytössämme mm. messuilla ja asiakastapahtumissa leikkimielisen kilpailun alustana. Kilpailujen tavoitteena Lue lisää..

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Viestintä, +2 muutaMessut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Muumivaipat ja Vuokkoset

Olemme käyttäneet Catcher-markkinointityökalua jo aivan sen alkumetreiltä saakka. Myynti- ja markkinointitiimimme kyllästyi Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +2 muutaMessut, Tapahtumat

post_image

Referenssi BtoB-liidien keruu FinnBuild-messuilla

Osastodatan keruu ja automaattinen messuvieraiden kontaktointi kätevästi yhdellä työkalulla!

mitaliTilaaja suosittelee!

post_image

Bloggaus TIEKE ry: Vahva digiosaaminen työn tuottavuuden edellytyksenä

Osaaminen ja työn tulevaisuus puhutti SuomiAreenalla - mukana myös CatcherTIEKE oli heinäkuussa 2016 mukana Porin Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Ohjelmistokehitys, +24 muutaPilvipalvelut / SaaS, iOS, Asiantuntijapalvelut, IT, Järjestöt ja yhdistykset, Laitteet, Valmisohjelmisto, Asiakaspalvelukysely, Asiakaskokemuksen mittaaminen, Asiakaskokemuskyselyt, asiakaskokemus, Apple iPad, iPad, kilpailu, Messut, Tapahtumat, digitaalinen viestintä, Palauteratkaisut, palaute, asiakaspalaute, asiakaspalautejärjestelmä, mobiiliviestintä, Arvonta, Tapahtumamarkkinointi

post_image

Referenssi Kalevala Koru - Suomalaista käsityötä jo vuodesta 1937

Kaikki Kalevala Korun korkealaatuiset kulta-, hopea- ja pronssikorut suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Myös Catcher on Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, +11 muutaViestintä, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, iOS, Kauppa, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, b2c, B2C-verkkokauppa, Messut, Tapahtumat

post_image

Linkki Catcher Pro tehokkaampaan liidien keruuseen

Catcher Pro käytössä If Vahinkovakuutuksen osastolla Logistiikka ja Kuljetus 2015 -messuilla. Catcher Pro on reaaliaikainen, ..

Tagit: BI ja raportointi, Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, +13 muutaMarkkinointi, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Mobiilikehitys, Integraatiot, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Pankki ja vakuutus, Laitteet, Valmisohjelmisto, Messut, Liidien generointi

post_image

Referenssi Catcher Ruduksen messuosastoilla

Olemme käyttäneet Catcher-sovellusta Ruduksen messuosastoilla kävijöiden aktivoimiseksi. Kokemukset sovelluksesta on olleet Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Myynti, Messut, Tapahtumat

post_image

Referenssi Catcher Oraksen messuosastoilla

Olemme hyödyntäneet Catcher-sovellusta menestyksekkäästi Oraksen messuosastoilla jo kohta vuoden ajan sekä kotimaassa että Lue lisää..

Tagit: Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä, +2 muutaMessut, Tapahtumat

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu