logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Anders Innovations kokemuksia

Anders Innovations kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Anders Innovations Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiFISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

"Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat.."

-- Marita Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiCygate - kokonaisvaltainen asiakaspalveluportaali ERP- ja PIM-integraatioilla

"Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa. Anders Innovations on osoittanut olevansa todella tehokas ja luotettava kumppani, josta osoituksena on jatkuva versioiden julkaisu tuotantoon. Tämä on mahdollistanut jatkuvan ketterän kehityksen omissa liiketoiminnan työkaluissamme."

-- Santtu Leino, Kehitysvastaava

Näytä referenssi

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

"Lähdimme uutena start-up –yrityksenä yhteistyöhön Andersin kanssa tietämättä aivan tarkkaan mitä olimme hakemassa ja etenkin mitä voidaan yhdessä toteuttaa. Onneksi jo tarjousvaiheessa ilmeni, että Andersilla on kyky hahmottaa asiakkaan piileviäkin toiveita. Olimme erityisen otettuja ideasta juoksuttaa yrityksen ilme ja asiakkaan näkemä toiminnallisuus yhtenäisenä yrityksen.."

-- Pertti Arvonen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

"Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia."

-- Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Näytä referenssi

ReferenssiHahle Oy – räätälöity verkkopohjainen tilaustyökalu

"Yhteistyö Anders Innon kanssa on ollut hedelmällistä. Järjestelmän avulla tilaukset siirtyvät suoraan asiakkaalta tuotantoon, mikä virtaviivaistaa tilaus–toimitusprosessiamme."

-- Pekka Tanninen, Toimitusjohtaja, Hahle Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Apteekkariliitto – helppokäyttöinen B2C-verkkokauppa-alusta apteekeille

"Anders on kustannustehokas kumppani, joka on pystynyt konseptoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan alustan, jonka päällä olemme voineet toteuttaa digitaalisen strategiamme. Terveydenhuollon palvelut edellyttävät ymmärrystä kriittisestä tiedosta sekä uskottavia ja vakaita palvelukokonaisuuksia. Olemme erittäin ylpeitä uusista palveluistamme, jotka on avattu suomalaisille apteekeille.."

-- Iiro Salonen, Asiantuntijaproviisori, Apteekkariliitto

Näytä referenssi

ReferenssiRespecta – responsiivinen verkkopalvelu

"Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin."

-- Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Näytä referenssi

ReferenssiPappila Penkkala Group – SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin

"Anders Innovations on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka avulla olemme toimialamme edelläkävijöitä. Nyt ja jatkossa."

-- Matias Mäenpää, Toimitusjohtaja, Pappila Penkkala Group

Näytä referenssi

Siirry Anders Innovations Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations Oy:n referenssit

Anders Innovations Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia