Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Anders Innovations kokemuksia

Anders Innovations kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Anders Innovations Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiParkkihubi - tietovaraston avoin rajapinta helpottamaan Helsingin pysäköintiä

"Lauri Uski kehuu vuolaasti yhteistyötä kumppaniyritys Anders Innovationin kanssa. Tapaamisia tai Skype-kokouksia pidettiin vähintään kerran viikossa, eikä projektipäällikköys ollut Uskille kivireen vetämistä. “Minun ainoa tehtäväni oli oikeastaan sanoa, että tämä on riittävän hyvä, siirrytään seuraavaan vaiheeseen”, Uski nauraa."

-- Lauri Uski

Näytä referenssi

ReferenssiTreet-mobiilisovellus apteekkialalle on innovatiivinen lääkehoidon digijärjestelmä

"Työskentely Anders Innovationin kanssa on ollut todella hienoa. Heiltä on löytynyt laaja-alainen osaaminen ja aikaisempi työskentely apteekkialalla on auttanut järjestelmän kehityksen jokaisella osa-alueella"

-- Simo Vidgren

Näytä referenssi

ReferenssiSaavutettavuuskoulutus - Gredi Oy

"Haluan heti tuoreeltaan kiittää ja kehua koulutuksesta. Teemu oli koostanut erittäin hyvän paketin ja hänellä oli todella hyvä ote kouluttajana. Kokonaisuus oli jäsennelty ja monipuolinen ja mikä tärkeintä, sai aikaan kiinnostuksen tutkia asiaa lisää. Myös vuorovaikutteisuus oli erittäin hyvällä tasolla."

-- Tarja Finni, Key Account Manager, Gredi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Financial Solutions - DevOps palvelukokonaisuus

"Olemme tehneet Andersin kanssa yhteistyötä jo pitkään ja olemme olleet todella tyytyväisiä. Yhteistyö on ollut alusta saakka avointa ja osaamisen taso Andersin asiantuntijoilla on korkea. Hyödyntämällä Andersin tuottamia DevOps työkaluja, automaatioita ja oppeja, saamme tehostettua omia toimintojamme."

-- Saku Vina

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelukartan siirto ja räätälöinti avoimen lähdekoodin avulla Turun kaupungille

"Kaupunkien avoimen lähdekoodin ratkaisujen ympärille on kehittymässä yhteistyötä, mikä on huomattavasti helpompaa, kun toteuttava taho on hyvin perillä sekä tilaavan kaupungin tarpeista että alkuperäisen rakentamisen lähtökohdista ja ratkaisuista. "

-- Päivi Saalasto, hankejohtaja, Turun kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiMYSTR33T - ravintoloiden ylijäämäruuan verkkokauppa-alusta

"Suosittelen vahvasti Shuup verkkokauppa-alustaa vastaaviin ratkaisuihin. Shuup ylitti moninkertaisesti odotuksemme heti myyntivaiheesta alkaen, joka jatkui aina kehitystyöhön ja tukeen saakka. Tarpeisiimme räätälöity verkkokauppa vastasi erinomaisesti monimutkaisiin tarpeisiimme ja vaatimuksiimme eli ehdottomasti olemme olleet tyytyväisiä ja saaneet vastinetta rahoillemme."

-- Vipul P., Toimitusjohtaja & Perustaja, Mystr33t

Näytä referenssi

ReferenssiHankkija Oy - mobiilisovellus

"Hyppäsimme kehittäjiemme kanssa hieman tuntemattomaan, kun aloimme kehittää mobiilisovellusta ja siksi ensimmäiset päätökset etenemisestä olivat hieman vaikeita. Käytimme päätöksissä tukena Anderssin osaamista ja kokemusta. Nyt voi jo sanoa, että päätökset teknisistä ratkaisuista olivat hyviä. Yhteistyö toi myös projektiteknistä oppia, jolla säästämme euroja tulevissa.."

-- Marko Tapanainen, Myyntipäällikkö verkkokauppa

Näytä referenssi

ReferenssiTurun yliopisto: Ala-asteen lukutestin digitalisointi

"Saimme Andersilta sitä mitä halusimme ja nopealla aikataululla. He ymmärsivät tarpeemme, auttoivat ideoinnissa ja toteuttivat järjestelmän tarpeisiimme sopivaksi. Yhteistyö sujui läpi koko projektin hyvin. Palautteeseemme, kysymyksiimme ja yksittäisiin ongelmatilanteisiin reagoitiin välittömästi ja asiantuntevasti. Teemme mielellämme jatkossakin yhteistyötä Andersin kanssa. "

-- Tiina Turunen & Elisa Poskiparta

Näytä referenssi

ReferenssiFISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

"Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat.."

-- Marita Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiCygate - kokonaisvaltainen asiakaspalveluportaali ERP- ja PIM-integraatioilla

"Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa. Anders Innovations on osoittanut olevansa todella tehokas ja luotettava kumppani, josta osoituksena on jatkuva versioiden julkaisu tuotantoon. Tämä on mahdollistanut jatkuvan ketterän kehityksen omissa liiketoiminnan työkaluissamme."

-- Santtu Leino, Kehitysvastaava

Näytä referenssi

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

"Lähdimme uutena start-up –yrityksenä yhteistyöhön Andersin kanssa tietämättä aivan tarkkaan mitä olimme hakemassa ja etenkin mitä voidaan yhdessä toteuttaa. Onneksi jo tarjousvaiheessa ilmeni, että Andersilla on kyky hahmottaa asiakkaan piileviäkin toiveita. Olimme erityisen otettuja ideasta juoksuttaa yrityksen ilme ja asiakkaan näkemä toiminnallisuus yhtenäisenä yrityksen.."

-- Pertti Arvonen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

"Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia."

-- Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Näytä referenssi

ReferenssiKerro kantasi verkkopalvelu - Helsingin kaupunki

"Kehittäjänne osaavat hienosti ja todella rakentavasti ilmaista ratkaisunsa ja uskaltavat myös rohkeasti kyseenalaistaa ja haastaa asiakkaan ajatukset."

-- Projektin yhteyshenkilö, Helsingin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiHahle Oy – räätälöity verkkopohjainen tilaustyökalu

"Yhteistyö Anders Innon kanssa on ollut hedelmällistä. Järjestelmän avulla tilaukset siirtyvät suoraan asiakkaalta tuotantoon, mikä virtaviivaistaa tilaus–toimitusprosessiamme."

-- Pekka Tanninen, Toimitusjohtaja, Hahle Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Apteekkariliitto – helppokäyttöinen B2C-verkkokauppa-alusta apteekeille

"Anders on kustannustehokas kumppani, joka on pystynyt konseptoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan alustan, jonka päällä olemme voineet toteuttaa digitaalisen strategiamme. Terveydenhuollon palvelut edellyttävät ymmärrystä kriittisestä tiedosta sekä uskottavia ja vakaita palvelukokonaisuuksia. Olemme erittäin ylpeitä uusista palveluistamme, jotka on avattu suomalaisille apteekeille.."

-- Iiro Salonen, Asiantuntijaproviisori, Apteekkariliitto

Näytä referenssi

ReferenssiRespecta – responsiivinen verkkopalvelu

"Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin."

-- Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Financial Solutions– SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin

"Anders Innovations on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka avulla olemme toimialamme edelläkävijöitä. Nyt ja jatkossa."

-- Petrus Hoikkala, toimitusjohtaja, Visma Financial Solutions Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations Oy:n referenssit

Anders Innovations Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Tutkimus: julkisen pilven suurimmat tietoturvahaasteet 2020
Tiedonhaku maksaa organisaatioille isoja summia – Ilveshaku on yrityksen sisäinen hakukone, joka vie käyttäjän nopeasti tiedon lähteille
Moni työmailla ahertava kaipaa digitaalista tiedonkeruumenetelmää – “Työ tehostuu, kun asiat hoituvat yhdessä sovelluksessa”

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia