logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Anders Innovations kokemuksia

Anders Innovations kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Anders Innovations Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTurun yliopisto: Ala-asteen lukutestin digitalisointi

"Saimme Andersilta sitä mitä halusimme ja nopealla aikataululla. He ymmärsivät tarpeemme, auttoivat ideoinnissa ja toteuttivat järjestelmän tarpeisiimme sopivaksi. Yhteistyö sujui läpi koko projektin hyvin. Palautteeseemme, kysymyksiimme ja yksittäisiin ongelmatilanteisiin reagoitiin välittömästi ja asiantuntevasti. Teemme mielellämme jatkossakin yhteistyötä Andersin kanssa. "

-- Tiina Turunen & Elisa Poskiparta

Näytä referenssi

ReferenssiFISE - kattava henkilöpätevyysportaali rakennusalalle

"Olemme olleet tyytyväisiä valittuamme Andersin FISEn tietojärjestelmäprojektin toteuttajaksi. Järjestelmä on räätälöity alusta asti meidän tarpeisiimme ja sen johdosta Andersin väen monipuolinen ammattitaito on ollut projektimme onnistumisen edellytys. Erityisesti Andersin avainhenkilöiden sitoutuminen projektiimme on ollut ainutlaatuista. Sprinttien edetessä käytänteet ovat.."

-- Marita Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiCygate - kokonaisvaltainen asiakaspalveluportaali ERP- ja PIM-integraatioilla

"Vuosien yhteistyö on saanut kehitystyömme hyvin saumattomaksi ja läheiseksi – tuntuu kuin tekisi töitä oman yrityksen kollegojen kanssa. Anders Innovations on osoittanut olevansa todella tehokas ja luotettava kumppani, josta osoituksena on jatkuva versioiden julkaisu tuotantoon. Tämä on mahdollistanut jatkuvan ketterän kehityksen omissa liiketoiminnan työkaluissamme."

-- Santtu Leino, Kehitysvastaava

Näytä referenssi

ReferenssiUWIS:n seurantasovellus tarjoaa reaaliaikaisen 3D-paikkatiedon sukeltajille sekä pinnalla sukellusta seuraaville

"Lähdimme uutena start-up –yrityksenä yhteistyöhön Andersin kanssa tietämättä aivan tarkkaan mitä olimme hakemassa ja etenkin mitä voidaan yhdessä toteuttaa. Onneksi jo tarjousvaiheessa ilmeni, että Andersilla on kyky hahmottaa asiakkaan piileviäkin toiveita. Olimme erityisen otettuja ideasta juoksuttaa yrityksen ilme ja asiakkaan näkemä toiminnallisuus yhtenäisenä yrityksen.."

-- Pertti Arvonen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiMatkahuolto – responsiivinen palvelusivusto ja pakettipalvelut

"Matkahuollon palveluissa tärkeää on laajuus, sujuvuus ja nopeus. Anders pystyi täyttämään nämä vaatimukset erinomaisesti. On hienoa tehdä yhteistyötä kumppanin kanssa, jolle asiakkaan liiketoiminnan ja tehokkuuden kehittäminen on ykkösasia."

-- Erkki Vehman, Liiketoimintapäällikkö, Matkahuolto

Näytä referenssi

ReferenssiKerro kantasi verkkopalvelu - Helsingin kaupunki

"Kehittäjänne osaavat hienosti ja todella rakentavasti ilmaista ratkaisunsa ja uskaltavat myös rohkeasti kyseenalaistaa ja haastaa asiakkaan ajatukset."

--

Näytä referenssi

ReferenssiHahle Oy – räätälöity verkkopohjainen tilaustyökalu

"Yhteistyö Anders Innon kanssa on ollut hedelmällistä. Järjestelmän avulla tilaukset siirtyvät suoraan asiakkaalta tuotantoon, mikä virtaviivaistaa tilaus–toimitusprosessiamme."

-- Pekka Tanninen, Toimitusjohtaja, Hahle Oy

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Apteekkariliitto – helppokäyttöinen B2C-verkkokauppa-alusta apteekeille

"Anders on kustannustehokas kumppani, joka on pystynyt konseptoimaan, suunnittelemaan ja toteuttamaan alustan, jonka päällä olemme voineet toteuttaa digitaalisen strategiamme. Terveydenhuollon palvelut edellyttävät ymmärrystä kriittisestä tiedosta sekä uskottavia ja vakaita palvelukokonaisuuksia. Olemme erittäin ylpeitä uusista palveluistamme, jotka on avattu suomalaisille apteekeille.."

-- Iiro Salonen, Asiantuntijaproviisori, Apteekkariliitto

Näytä referenssi

ReferenssiRespecta – responsiivinen verkkopalvelu

"Andersin asiantuntijoilla on kykyä ymmärtää nopeasti, mistä liiketoiminnassa on kyse ja soveltaa tietoja taitavasti digitaalisten palveluiden kehittämiseen. Olen jo suositellut Andersia kumppaniksi muillekin ja tulen suosittelemaan jatkossakin."

-- Sasu Leskelä, BU Director, Respecta

Näytä referenssi

ReferenssiVisma Financial Solutions– SaaS-ohjelmisto laskutuksen automatisointiin

"Anders Innovations on meille tärkeä strateginen kumppani, jonka avulla olemme toimialamme edelläkävijöitä. Nyt ja jatkossa."

-- Petrus Hoikkala, toimitusjohtaja, Visma Financial Solutions Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Anders Innovations kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Anders Innovations Oy:n referenssit

Anders Innovations Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Uudenlainen sisällöntuotantoalusta Scoopify kerännyt 150 000 euron rahoituskierroksen
5G Momentum etsii innovaatiokilpailulla suomalaista 5G-yllättäjää
TOP 5 Pitkän aikavälin kyberuhat

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia