logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ambientia kokemuksia

Ambientia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Ambientia on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAre.fi tuo osaamisen esille

"Yhteistyö Ambientian kanssa oli sujuvaa ja luontevaa. Konseptointivaiheessa Ambientian väki osasi kysyä arelaisilta juuri oikeita kysymyksiä, jotka herättivät meidät miettimään verkkopalvelumme perustehtävää. Teknisessä toteutuksessa Ambientia saa täydet pisteet joustavuudesta ja nopeudesta."

-- Hanna Liisanantti, Viestintäpäällikkö, Are Oy

Näytä referenssi

ReferenssiIntranet Opetus- ja kulttuuriministeriön sisäisen viestinnän keskeisimmäksi kanavaksi

"Täysin uudenlaisen ja uuden sukupolven intranetin rakentaminen ministeriölle oli luova ja avoin prosessi, jossa yhteistyö Ambientian ja ministeriön väen kesken sujui joustavasti ja dynaamisesti. Uusi intranet rakentui kevään kuluessa pala palalta, toiminto toiminnolta. Suunniteltu aikataulu piti hämmästyttävän tarkasti."

-- Marjo Merivirta, viestintäjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHoukutteleva konsepti Riihimäen kaupungille

"Teimme Riihimäen tulevan verkkopalvelun konseptoinnin tiiviillä aikataululla. Prosessi oli selkeä, ja siinä edettiin suunnitelmallisesti vaiheesta toiseen. Verkkopalvelumme tavoite pidettiin työskentelyssä koko ajan mukana, ja mielestäni se saavutettiinkin hyvin. Konseptoinnin eri worshoppeihin osallistui eri ihmisiä workshopin teeman mukaan, joten pystyimme näin osallistamaan juuri.."

-- Anna Availa, viestintäpäällikkö, Riihimäen kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiKonsepti Puolustushallinnon rakennuslaitoksen intralle

" Yhteistyö Ambientian kanssa sujui projektin alusta loppuun hyvin. Ambientialaiset sisäistivät projektin ja Rakennuslaitoksen tavoitteet nopeasti ja kiteyttivät ne selkeään konseptiin. Konseptista saatiin selkeät suuntaviivat intranetin luomiselle ja sitä on käytetty sekä intranetin markkinointiin organisaation sisällä että projektiryhmän sisäisestikin muistuttamaan keskeisistä.."

-- Hanna Salminen, Erikoissuunnittelija

Näytä referenssi

ReferenssiUusi intranet sähköisti Helsingin Kaupunginteatterin työyhteisön

"Suunnittelimme Ambientian kanssa yhteistyössä juuri meille sopivan intranetin. Huolellinen suunnittelu ja käyttäjälähtöisyys ovat onnistuneen intranet-projektin kulmakiviä. Tärkeimpänä uuden intran tuomana muutoksena ja etuna näen avoimuuden lisääntymisen ja sitä kautta työnteon tehostumisen. Aikaa säästyy, kun tarvittava tieto löytyy ketterästi yhdestä paikasta toimivan haun.."

-- Kaisa Pelkonen, vastaava tiedottaja

Näytä referenssi

Siirry Ambientia kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ambientia:n referenssit

Ambientia:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Drone-olympialaiset järjestetään syyskuussa Suomessa
Top 6 internet-trendit 2019 by Mary Meeker
Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia