Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ambientia kokemuksia

Ambientia:lla on yhteensä 14 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Ambientia kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Ambientia on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSipoo valjasti palvelutietovarannon nettisivujensa moottoriksi

"Ambientian väki lähestyi meitä erinäisten asioiden kanssa, joita kannatti projektissa ottaa huomioon, ja tarjosi erilaisia hyviä ratkaisuvaihtoehtoja. Näin saimme sellaista palvelua, jota emme osanneet toivoakaan” "

-- Paula Ropponen

Näytä referenssi

ReferenssiDemokratian järjestelmäpäivitys – case Oikeusrekisterikeskus

"– Ambientian sovellusarkkitehdeillä on ollut hyvää näkemystä ja kokemusta. Olemme olleet yhteistyöhön hyvin tyytyväisiä, tulokset ovat olleet hyviä."

-- Rami Lehtonen

Näytä referenssi

ReferenssiRakennustieto kirittää rakennusalan digivallankumousta

"– Ambientia katsoo eteenpäin ja auttaa meitä valjastamaan teknologian liiketoiminnan edistäjäksi. "

-- Jussi Kaskia

Näytä referenssi

ReferenssiKuvantunnistus käytössä Elenian kiitetyssä mobiilipelissä: ”Olimme yhtä mieltä siitä, että idea on timanttia.”

"– Tämä oli hieno yhteistyö ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä. Pelillistäminen on meille ollut tehokas ja pidetty tapa toteuttaa asioita."

-- Harri Salomäki

Näytä referenssi

ReferenssiKela sai Ambientiasta tarvitsemansa ”digitoimiston”

"Meillä on nyt digitoimisto, joka palvelee meitä hyvin. Vuorovaikutus toimii ja kaikesta voi keskustella."

-- Päivi Bergman

Näytä referenssi

ReferenssiRisteilijöiden rakentaminen vaatii saumatonta yhteistyötä – näin Meyer varmistaa työnohjauksen sujuvuuden

"Yhteistyömme Ambientian kanssa on ollut helppoa, joustavaa ja tiivistä. Ambientia on sisäistänyt telakka-alan ongelmat ja tarjonnut niihin selkeitä ja toimivia ratkaisuja."

-- Helka Myrskyranta

Näytä referenssi

ReferenssiYIT panostaa hyvään asiakaskokemukseen modernin asiointipalvelun avulla

"Ambientia on pystynyt vastaamaan muuttuviin tarpeisiimme nopeasti. Olemme saaneet myös hyviä kehitysehdotuksia palvelun jatkoa ajatellen."

-- Jukka Hyvärinen

Näytä referenssi

ReferenssiNäin ABB tarjoaa parempaa palvelua miljardiluokan risteilijöille

"Ambientia on tuottanut meille liiketoimintaamme tukevan järjestelmän. Yhteistyö on sujunut joustavasti ja se jatkuu edelleen. Olen tyytyväinen sekä Ambientian toimintatapaan että saavuttamaamme lopputulokseen."

-- Jarmo Lind

Näytä referenssi

ReferenssiPuolustusvoimat, digiaikaan järjesty!

"Tätä työtä täytyy tehdä hyvällä vuorovaikutuksella ja jatkuvasti toinen toista osallistaen. On hyvä, että meillä on sitoutunut kumppani, joka pystyy tuottamaan kovaa osaamista ja katsoo asioita muusta kuin virkamiesnäkökulmasta. Kumppanilta kaipaamme myös osaamista asiakkaiden osallistamiseen. Kun toteuttajat tulevat talon ulkopuolelta, meillä pystytään myös tiimin sisällä.."

-- Jyrki Kalliola

Näytä referenssi

ReferenssiUudistettu integraatioalusta on ”digi-Kelan” sähköinen sokkeli

"Kela haluaa kansalaisten saavan parasta mahdollista palvelua verkossa ja integraatioalustan osalta Ambientia on mahdollistamassa juuri tätä. Ambientian asiantuntijat ovat todella kovan luokan tekijöitä ja me olemme erittäin tyytyväisiä siihen, miten asiat ovat sujuneet."

-- Marko Riihijärvi

Näytä referenssi

ReferenssiEurokangas tähyää ulkomaille – ja siksi myös perinteinen kangaskauppa tarvitsee ketteryyttä, kanbaneja ja sprinttejä

"Parasta yhteistyössä on ollut mutkaton ja läheinen yhteistyö. Lisäksi olen pitänyt tavasta, jolla kehittäjät on valittu projektiin. Pelkkä CV:n selailu ei riitä ja on ollut hyvä, että ennen mukaan liittymistä on pidetty tutustumispalaveri. Siinä on molemmin puolin päästy tutustumaan toiseen ja näkemään, miten yhteistyö voisi toimia."

-- Antti Voutilainen

Näytä referenssi

Referenssi“Maagisen kokemuksen” sijaan turvallinen tunne - Ambientia rakensi Helsingin kaupungille yhteisen verkkokauppa-alustan

"Ambientia on toteutusprojektin aikana osoittautunut aidosti kumppaniksi, jonka kanssa ja toimesta toteutusta on viety kohti yhteistä tavoitetta määrätietoisesti. Keskustelu Ambientian kanssa on ollut läpi yhteistyön molemmin puolin avointa ja rakentavaa, myös hankalampien teemojen osalta."

-- Jarkko Siren, Projektipäällikkö, Helsingin kaupunki

Näytä referenssi

ReferenssiHalonen & Carlson – asiakaskokemus on parantunut ja kampanjamyynti kasvanut yli 50 %

"Olemme iloisia kehitysvauhdista ja yhteistyön laadukkuudesta. Kommunikointi tiimin kanssa on suoraa, välitöntä ja aktiivista."

-- Carita Tuunala, verkkokauppapäällikkö, Velj. Halonen Oy & Carlson Oy

Näytä referenssi

ReferenssiPerinteinen vaatekauppa nostaa profiiliaan myös verkossa

"Tekeminen Ambientian kanssa on ollut erityisesti läpinäkyvää ja sujuvaa. Verkkokauppaprojekti itsessään oli Magento 2:sta johtuen odotettua takkuisempaa ja hitaampaa. Olemme kuitenkin iloksemme saaneet nähdä jo kuuden kuukauden jälkeen julkaisusta, että kauppauudistuksesta huolimatta liiketoiminnan tärkeät mittarit osoittavat vihreälle (konversioprosentin kasvu,.."

-- Eetu Karppanen, Kekäleen eCommerce Manager

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Ambientia kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ambientia:n referenssit

Ambientia:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia