Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ALTEN Finland

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista insinöörikonsultointia tarjoavista yrityksistä. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia.

ALTEN Finland - Yritysesittely

ALTEN Finland on yksi Suomen suurimmista insinöörikonsultointia tarjoavista yrityksistä. Toimimme tällä hetkellä jo kymmenellä eri paikkakunnalla ja olemme osa kansainvälisesti toimivaa ALTEN Groupia. Meidän ohjelmistoasiantuntijat toimivat ketterästi tiimeissä tarjoten asiakkaille full stack- osaamista yhdistettynä moderneihin pilvialustoihin. IT-puolella tarjontaamme kuuluvat myös QA & DevOps palvelut. ALTEN tarjoaa mittatilaustyönä suunnitteluosaamista eli kohdennettuja palveluja ja huolenpitoa asiakasyritystemme tarpeisiin.
Työntekijöitä 600
Y-tunnus 1743827-9
Perustettu -
Www www.alten.fi
Puh
E-mail
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(0)
Tuotekehitys ja suunnittelu
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(0)

ALTEN Finland - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

ALTEN Finland - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

ALTEN Finland - Referenssit

ALTEN Finland - Bloggaukset

ALTEN Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

ALTEN Finland - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

ALTEN Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku