Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alisa Pankki

Alisa Pankki on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Tarjoamme kattavat pankkipalvelut tavallisille suomalaisille sekä joustavaa rahoitusta sitä tarvitseville pienille ja keskisuurille yrityksille.

Alisa Pankki - Yritysesittely

Alisa  Pankki Oyj on suomalainen sujuvamman arjen digitaalinen pankki. Palvelemme sekä yksityishenkilöitä, PK-yrityksiä että talletusvaroilleen kilpailukykyistä korkotuottoa hakevia säästäjiä mutkattomasti, selkeästi ja vastuullisesti. Alisa Pankki Oyj:n osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin päälistalla (ALISA) ja sillä on Finanssivalvonnan myöntämä toimilupa.
Työntekijöitä 80 Www www.alisapankki.fi
Y-tunnus 0533755-0 Puh 0203 80101
Perustettu 2013 E-mail asiakaspalvelu@alisapankki.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Alisa Pankki - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Alisa Pankki - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Alisa Pankki - Referenssit

Alisa Pankki - Bloggaukset

Alisa Pankki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Alisa Pankki - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Alisa Pankki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku