Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Algoritmi Oy

Algoritmi Oy on algoritmiseen suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Osaamista on mm. GDL- ja Grasshopper-ohjelmoinnissa.

Algoritmi Oy - Yritysesittely

Algoritmi Oy on algoritmiseen suunnitteluun erikoistunut arkkitehtitoimisto. Osaamista on mm. GDL- ja Grasshopper-ohjelmoinnissa.
GDL-objekteilla voidaan tehostaa ArchiCAD-ohjelmiston käyttöä tekemällä älykkäitä BIM-komponentteja. Vähentää "käsin" piirtämistä ja siten myös virheitä ja lisää digitalisaation astetta koko rakentamisen ketjussa.
Grasshopper-ohjelmilla voidaan nopeuttaa suunnittelua ja muodon etsintää, mutta vuorovaikutteisesti ArchiCADin kanssa Grasshopperilla voidaan tehdä hyvinkin monenlaisia asioita! Grasshopper-avusteinen suunnittelu sopii, paitsi Vau-arkkitehtuuriin, erttäin hyvin rutiinisuunnitteluun, jossa tietyt logiikat toistuvat.
Työntekijöitä 1 Www algo.fi
Y-tunnus 2959037-4 Puh +3585068677
Perustettu 1988 E-mail severi@algo.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
(0)

Omat tagit

BIM
GDL
ArchiCAD
Grasshopper

Algoritmi - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Algoritmi - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Algoritmi - Referenssit

Algoritmi - Bloggaukset

Algoritmi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Algoritmi - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Algoritmi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku