Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Alfame

Alfame auttaa yrityksiä ja organisaatioita digitalisoimaan ydinprosesseja, tehostamaan kommunikaatiota ja kasvattamaan kilpailukykyä tarjoamalla näihin tarpeisiin juuri oikeita sovelluksia sekä palveluita.

Alfame - Yritysesittely

Mielestämme aito digitalisaatio syntyy yhdistämällä innovatiivisesti uutta ja vanhaa. Me olemme tehneet jo vuodesta 2004 asti töitä, jotta tuntisimme parhaat ratkaisut ja harjoitelleet toistakymmentä vuotta soveltamaan niitä erilaisiin haasteisiin useilla eri toimialoilla. Olemme vahvasti rakentamassa kilpailuetua ja –kykyä luovia toteutuksia integroimalla parhaat ratkaisut sekä modernisoimalla olemassa olevat investoinnit digitalisaation alustaksi ja mahdollistamalla näin asiakkaillemme ylivertaisia lopputuloksia.

Emme yritä olla kaikki ongelmat ratkova Leatherman vaan keskitämme ja kasvatamme kyvykkyyttämme nimenomaan innovatiivisissa integraatioissa. Sieltä meidän palomme kumpuaa ja se on ratkaisumme aidon digitalisaation toteuttamiseksi.
Työntekijöitä 70
Y-tunnus 1894942-5
Perustettu 2004
Www www.alfame.com
Puh 050 448 1178
E-mail myynti@alfame.com
Toimipaikat Helsinki, Kokkola, Rovaniemi, Tampere
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tietohallinto
(6)
Taloushallinto
(4)
Tuotanto
(3)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Teknologia

Open source
(3)
Amazon Web Services
(2)
Angular
(2)
Azure
(2)
C#
(2)
Java
(2)
Javascript
(2)
Microsoft
(2)
Node.js
(2)
React
(2)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(6)
Konsultointi
(5)
Tuki- ja ylläpitotyö
(4)
Vuokratyövoima
(3)

Omat tagit

Dokumenttien hallinta
Elinkaarenhallinta
ESB
IoT
Analyysit
Verkkosovellukset
Active Directory
API
Räätälöidyt ohjelmistot
integraatioalusta
integrointi
Sharepoint
Intranet
Sosiaalinen intranet
Microsoft Azure
Deloitte - Technology Fast 50
Great Place to Work
Kuntahankinnat
Office 365
Mule ESB
azure
Fuse ESB
integraatio
integraatiopalvelut
järjestelmäintegraatio

Alfame - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiRastor-instituutti: Eroon manuaalisesta työstä ja pullonkauloista käyttäjähallinnassa

"Valitsimme Alfamen kumppaniksi, sillä halusimme löytää juuri integraatiomaailmaan profiloituneen toimittajan, jolla on korkea tekninen osaaminen, vakuuttavat referenssit ja joka on sopivan kokoinen. Alfame otti kokonaisuuden alusta asti huomioon”."

-- Timo Soikkeli, Rastor-instituutin ICT-johtaja

Näytä referenssi

ReferenssiSA-TU Logistics: Hallinnon järjestelmäintegraatioita ja ketterää yhteistyötä

"Alfame on osaava organisaatio, jossa on osaavia ihmisiä. Suosittelen keskustelemaan ja katsomaan, onko Alfame oikea kumppani”."

-- Pekka Karasjoki, SA-TU Logisticsin IT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiMannerheimin Lastensuojeluliitto: Seurantatiedot yhteen paikkaan

"Ennen kullakin työntekijällä saattoi olla oma Excel- tai Word-tiedosto tai paperilappu jossain. Nyt kaikki tiedot ja tarpeet vapaaehtoistoiminnan tukemiseen on seurantasovelluksessa."

-- Tarja Satuli-Kukkonen, perhekeskustoiminnan päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiProsessiohjauksen digitalisointi tehostaa hakemusten käsittelyä - Case PRH

"Laskennallisesti ratkaisu säästää useita päiviä käsittelyajoista! Alfamella pyritään jatkuvasti kehittämään toimintatapaa ja mietitään, miten asioita voitaisiin tehdä paremmin. Tämä on hyvin tärkeää!"

-- Juha Myllyaho

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Alfame - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri

Palveluihimme kuuluvat erilaiset arkkitehtuuriratkaisut. Tutustu esimerkiksi ABB Oy Transformersille toteuttamaamme projektiin.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Toteutamme liiketoiminnalle kriittisiä integraatio- ja API-ratkaisuja, joissa kyse ei ole vain järjestelmien kytkemisestä toisiinsa. Prosessiohjatuilla integraatioilla rakennamme kokonaisuuden, jonka avulla automatisoit ja kehität liiketoimintaanne, ja datasi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Ketterä projektimalli on tuttu monelle IT-alalla työskentelevälle. Ketterä kehitysmalli on lyönyt läpi ohjelmistoprojekteissa joustavuutensa ansiosta, joka on kriittisen tärkeää jatkuvasti muuttuvassa ja digitalisoituvassa liiketoimintaympäristössä...

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Käyttäjähallinta

Monilla aloilla käytetään päivittäin useita järjestelmiä, ja käyttäjiä on muutamasta tusinasta kymmeniin tuhansiin. IT-yksiköt kuormittuvat, kun tietoa täytyy kuljettaa järjestelmästä toiseen tai tehtäviä tehdä yksittäin. Monet järjestelmät..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Ketterät menetelmämme SAFe-toimintamallia hyödyntäen sekä ainutlaatuinen tiimityöskentelyn mallimme näyttäytyvät sinulle tehokkuutena, henkilökohtaisena palveluna ja joustavuutena.  Uskomme vakaasti, että tiimityöllä saavutamme yhdessä parhaan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Alfame auttoi Canonia päivittämään sähköisen allekirjoituksen integraatioratkaisun. Yhteistyön myötä myös Canonin ymmärrys integraatioiden hyödyntämisestä laajentui entisestään. Tutustu projektiin tarkemmin tästä linkistä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

IT

Alfame toteutti Beamexille Active Directoryfederoinnin, kertakirjautumisen Office 365-palveluun sekä SharePoint hybridihaun, jonka avulla hakutulokset saadaan SharePoint Onlinepalvelusta myös paikalliseen STutustu projektiin tarkemmin täällä.harePoint Server..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Julkishallinto

Tarjoamme julkishallinnolle integraatio- ja ohjelmistokehityspalveluja aina kartoituksesta toteutukseen. Olemme luotettava ja kokenut kumppani myös julkishallinnon digitalisaatio-projekteissa. Tutustu yhteistyöhömme Patentti- ja rekisterihallituksen kanssa.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Järjestöt ja yhdistykset

Alfame rakensi MML:lle helppokäyttöisen leikkien tietokannan joka on nyt kaikkien käytössä. Tutustu tarkemmin MML:n asiakaskokemukseen täällä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Koulutusala

Alfame toteutti Omnialle vaatimusmäärittelytyön, joka tukee Omniaa vahvan tietoympäristön kehittämisessä. Lue lisää Omnian integraatioprojektin määrittelystä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tutustu kuvaukseen integraatiototeutuksesta, joka on tuonut kustannussäästöjä ja merkittävää hyötyä Lakeuden Etapin tietojärjestelmien käyttöön.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Prosessiteollisuus

Alfame suunnittelee ja toteuttaa talous- ja tietohallinnon sekä tuotannon ratkaisuja prosessiteollisuuteen. Tutustu asiakastarinaamme ABB Transformers-yksikölle toteuttamastamme korjaus- ja ohjelmistokehitysprojektista.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tutustu Alfamen asiakastarinaan AJATille toteutetusta modernisaatiosta. Pääset tarkastelemaan asiakaskertomusta täältä.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Valmistava teollisuus

Alfame toteutti FläktWoodsin toimesta tarjouslaskennan ohjelmiston haltuunoton koodikatselmoinnilla, dokumentaatioon perehtymisellä ja ohjelmiston eheyttämisellä sekä tiimin perehdyttämisellä. Haltuunottovaiheen jälkeen yhteistyö on siirtynyt ylläpito-..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Alfame - Referenssit

Alfame - Bloggaukset

Alfame - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Alfame kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku