logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Aiso on tekoäly- ja ohjelmistokonsultointiyritys, joka toimittaa korkean laadun palveluita asiakas- ja työntekijätyytyväisyys korkeimpina arvoinaan.

Aiso Oy

Yritysesittely

Aisolaisilla on usean vuoden kokemus tekoälypohjaisten tuotteiden tuotekehityksestä sekä ohjelmistokehityksestä.

Tarjoamme koulutusta tekoälyn perusteisiin ja siihen mitä tekoälyllä voi tehdä. Kun yrityksellä on idea mihin he haluaisivat käyttää tekoälyä, voimme tehdä esiselvityksen idealle ja yrityksen datalle. Tämän perusteella suosittelemme, onko tekoäly oikea tapa lähteä toteuttamaan ratkaisua vai onko perinteisempi sovelluskehitys parempi suunta. Toteutamme myös lopulliset tekoälyprojektit alusta loppuun.

Perinteisessä ohjelmistokehityksessä asiantuntijamme voivat toimia useissa rooleissa, kuten projektipäälliköinä, järjestelmäarkkitehteina ja ohjelmistokehittäjinä. Teemme myös Proof-of-Concept toteutuksia sekä kokonaisia projekteja.
Työntekijöitä 3
Y-tunnus 2960709-2
Perustettu 2018
Www Kotisivut
Puh +358 50 379 8937
E-mail contact@aiso.fi

Toimipaikat     Tampere

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Tekoäly (AI) ja koneoppiminen, Webkehitys

Teknologia: Google, Microsoft, Open source, Node.js, React, React Native, C, C#, C++, Java, Javascript, PHP, Python, WordPress, Linux, Mac OS, Windows

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT, Pankki ja vakuutus, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Vuokratyövoima

Omat tagit: Aiso, Qt, qml, MSSQL, Agile, scrum, scrum master, Kanban, Lean, GitLab, CI, CD, ansible, Docker, apache, IIS, UML, BPMN2, Databases, Odoo ERP, Apache2, Keras, TensorFlow, Scikit-Learn, OpenCV, Tesseract OCR, Industrial automation, Financial management

Sosiaalisessa mediassa

Aiso - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiArvoketjuanalyysityökalun toteuttaminen Aibidian siirtohinnoittelutyökalun osaksi

"Aiso toteutti ratkaisuumme toiminnallisuudet ja arkkitehtuurin oman tuotekehitystiimimme keskittyessä pääasiassa analytiikkojen visualisointiin ja käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Yhteistyö sujui mutkattomasti ja lopputulos ylitti odotuksemme. Ratkaisussamme käytettävät teknologiat olivat Aisolaisille osin uusia, mutta he omaksuivat ne todella nopeasti. Aisolaisten sitoutumista ja.."

-- Kim Jämiä, CTO

Näytä referenssi

ReferenssiMoottori ja web-sovellus PDF- ja paperisten laskujen digitalisointiin

"Kehitetty ratkaisu tuo tehostusta laskujen digitointityöhön sekä on selkeästi helppokäyttöisempi, kuin markkinoilla olevat mallipohjiin perustuvat tuotteet. Laskujen mallipohjien tekeminen olisi tuonut jatkuvia lisäkustannuksia, jotka voidaan nyt kokonaan välttää. Aiso käytti projektissa uusimpia teknologioita, jotka luovat myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Aisolla nämä.."

-- Max Gylling, CEO

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Aiso - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Aiso - Referenssit

Aiso - Bloggaukset

Aiso - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Aiso - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Aiso - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Aiso kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku