Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ailea kokemuksia

Ailea kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Ailea Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAilealle syntyi moniulotteinen kumppanuus KotoPron kanssa

"Ailea on huipputalo, jonka kanssa oli erittäin helppo asioida. Ailealaisista näki, että he tekevät työtä intohimolla. Ohjelmistoprojektin läpiviennin osaaminen oli jotain, missä meilläkin on opittavaa. Heidän toimintansa oli kaikkien osa-alueiden puolesta todella ammattimaista."

-- Samuli Suomala, Toimitusjohtaja, KotoPro Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRipeää yhteistyötä Camilla Safetyn kanssa

"Yhteistyö Ailean ammattilaisten kanssa on sujunut laadukkaasti, ripeästi ja tarpeitamme ymmärtäen, joten olemme erittäin tyytyväisiä kokonaisuuteen ja voimme lämmöllä suositella Aileaa."

-- Camilla Mäkinen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiArol Financella asiantuntijoiden aikaa vapautui mielenkiintoisempiin tehtäviin

"Työntekijämme eivät halua pelkkää näppäilytyötä. Ohjelmistorobotin myötä työn sisältö onkin parantunut heidän osaltaan. Lisäksi ohjelmistorobotti on tuonut lisäarvoa Arolille imagomielessä; olemme tehneet ja toteuttaneet sellaista, mitä muut vasta suunnittelevat."

-- Ari Mäkinen, Toimitusjohtaja, Arol Finance Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTiivistä yhteistyötä ja yhdessä kasvamista Most Digitalin kanssa

"Kumppanuutemme on vahvasti liimautunut yhteen. Suunnitelmissa on myös yhä edelleen syventää kumppanuuttamme, tiivistäen mm. asiakkuuksien hankintaa ja palvelutarjooman yhteensovittamista."

-- Sami Säisä, Director, Head of Strategy & Innovations, MOST Digital Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Ailea kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ailea Oy:n referenssit

Ailea Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia