Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Advania Finland kokemuksia

Advania Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Advania Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAdvania Finland Oy:n uudisti Lahti Energian ICT-ratkaisuja

"Etätyöskentely ja palaverikäytännöt ovat selkeästi parantuneet, käyttöjärjestelmät ovat uudistuneet ja katkokset poistuneet. M365 -ympäristöstä on löytynyt myös videoille tallennuspaikka, joka aiemmin puuttui. Advanian asiantuntijat olivat hyvin saavutettavissa ja töitä tehtiin yhteistyössä asiakasta kuunnellen. Jokainen ympäristö on omanlainen ja vaatii perehtymistä,.."

-- Juha Rantala, ICT-Manager, Lahti Energia.

Näytä referenssi

ReferenssiAdvania toimitti Forenomille monikanavaisen asiakaspalveluratkaisun

"Vaihtoehtoja kartoitettuaan Forenom päätyi ottamaan Advanialta käyttöön pilvipohjaisen Genesys Cloud -ratkaisun. “Ratkaisu ei vaatinut ohjelmistojen asentamista koneille, joten sen käyttöönotto oli erittäin helppoa. Ratkaisu oli myös nopeasti skaalattava, mikä oli meille kasvavana yrityksenä tärkeää”, Raija Vahrusheva, Director, Customer Service perustelee."

-- Raija Vahrusheva

Näytä referenssi

ReferenssiICT-palveluiden kokonaisulkoistus tukee Pukkilan menestystä

" ”Tämä Advanian monipilvipalvelu AC 2.0 oli meille täysin uudenlainen lähestyminen palvelinkapasiteetin osalta. Saimme palvelimet ympäristöön, jossa niitä voi jatkossa siirtää pilveen sujuvasti ja yhdistää pilviä hybridimallilla. Myös hinta saatiin aika kilpailukykyiseksi ja houkuttelevaksi, ja se pärjäsi edukseen eri palveluntarjoajien vertailussa” ”Ensimmäisen vajaan.."

-- Sampo Suvitie, IT-päällikko, Pukkila Oy

Näytä referenssi

ReferenssiProseduuri Oy rakentaa optimaalista kapasiteettikokonaisuutta Advanian ratkaisuilla

"Yhteistyö Advanian kanssa on ollut aina erittäin sujuvaa. IT-alalla valitettavan usein myynti tapahtuu tuote edellä ja asiakkaan tarpeet jäävät toissijaisiksi. Näin ei kuitenkaan ole koskaan ollut Advanian kanssa. Myynti on tapahtunut pureutumalla meidän tarpeisiimme ja sopiva ratkaisu on kehitetty keskustelun kautta tarpeidemme mukaiseksi. Tämä lähestymistapa on johtanut siihen, että.."

-- Sampo Karjalainen, toimitusjohtaja, Proseduuri Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOtto Brandtin tietohallinnossa teho ja kulutus oikeassa suhteessa

"Accountor ICT:n hyvä hinta-laatu-suhde on varmistanut kriittisten bisnesprosessien katkeamattomuuden järkevillä kustannuksilla. Niin kauan kuin loppukäyttäjät eivät tietohallintoa edes huomaa, palvelut on hoidettu laadukkaasti. Mielestäni tässä on onnistuttu mainiosti”, Otto Brandtin tietohallintoa koordinoiva Petri Mattila korostaa. Mattila arvostaa kumppaninsa osaamista..."

-- Petri Mattila, tietohallinto, Otto Brandt -konserni

Näytä referenssi

ReferenssiOptima Servicelle helposti hallittava tallennusympäristö

"HP:n teknologialla saman levyalueen pystyy jakamaan myös eri koneille, jolloin varmistuslevyjä saadaan palveluntarjoajan konesaliin. Otamme etävarmistuksen myöhemmin käyttöön, jolloin pystymme käyttämään tärkeimpiä palveluita ulkopuolisesta konesalista mahdollisissa katastrofitilanteissa. Olen tehnyt yhteistyötä Accountor ICT:n asiantuntijoiden kanssa jo vuosien ajan, ja.."

-- Misa Vahvelainen, Development Director, Optima Service Oy

Näytä referenssi

ReferenssiRambollin ammattilaisille integraatiossa PC-laitteet kätevästi palveluna

"Accountor ICT:n asiantuntijoiden palveluasenne on ollut koko ajan tosi hyvä, ja palvelupyynnöt on selvitetty viipymättä. Syksyllä toteutettu mittava hanke sujui tavoitteiden osalta yli odotusten, ja sen ansiosta pohdimme nyt palveluiden laajentamista kattamaan jatkuvat esiasennuspalvelut."

-- Seppo Mattila, IT BRM, Ramboll Finland

Näytä referenssi

ReferenssiAccountor ICT huolehtii Empowerin työasemista, ylläpidosta, päivityksestä ja ohjelmistopaketeista

"Ohjelmallisista työkaluista Microsoft Lync on ylitse muiden. Palavereihin varatut ajat ovat puolittuneet, kun niitä varten ei enää tarvitse siirtyä paikasta toiseen. Erityisesti se, että palavereja voidaan järjestää pikaiseenkin tarpeeseen, nopeuttaa asioiden etenemistä. Paikallaolotieto auttaa asioiden käsittelyä huomattavasti, ja kysymyksiin saa vastauksen välittömästi..."

-- Henri Jacobsson Production Director, ICT

Näytä referenssi

ReferenssiKattavien palveluiden ansioista Finnkino voi keskittyä ydinliiketoimintaansa

"Arvostamme HP:n laatua, takuuehtoja ja toimintavarmuutta. Accountor ICT tarjoaa meille monipuoliset työasemapalvelut. Käytämme samoja HP:n työasemia myös toimistoympäristössämme. Yhtenäinen laitekanta helpottaa ympäristön ylläpitoa ja lisää kustannustehokkuutta."

-- Janne Uusi-Kölli, kehityspäällikkö, Finnkino Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHyperkonvergointi toi Indutradelle äärimmäistä tallennustehoa ja joustavuutta

"Olemme olleet todella tyytyväisiä uudistettuun ympäristöömme, ja tallennuksen suorituskyky on jopa ylittänyt odotuksemme. Saamme samalla kustannuksella selvästi tehokkaamman ja joustavamman konesaliympäristön kuin aiemmin. HPE:n ja Accountor ICT:n ammattilaiset ovat tarjonneet meille korkealuokkaista osaamista."

-- Saku Ruohonen, järjestelmäpäällikkö, Indutrade

Näytä referenssi

ReferenssiUusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme.

"Uusi Outlook Web App on helpottanut elämäämme."

-- Tuomo Leppänen, IT Specialist, Finlayson Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKaksin kehityksen kärjessä Napa Group ja Accountor ICT

"Globaalisti toimiva Napa Group valitsi IT-kumppanikseen Accountor ICT:n, koska arvostaa ketterää yllätysten hallitsijaa. Parin vuoden yhteinen taival on osoittautunut toiveiden mukaiseksi. Puhumme Accountor ICT:n kanssa samaa kieltä. Se herättää luottamusta ja helpottaa yhteistyötä huomattavasti. Kouluarvosanoin ilmaistuna annan Accountor ICT:lle arvosanaksi kiitettävän yhdeksän..."

-- Kai Niskanen, ICT-johtaja, Napa Group

Näytä referenssi

ReferenssiSPEK hyödyntää Microsoft Office 365 palveluita

"Olemme erittäin tyytyväisiä Accountor ICT:n asiantuntijan, Joosua Santasalon, tapaan viedä projektia ja todella tyytyväisiä lopputulokseen. "

-- Mikko Koskipahta, ATK- Suunnittelija, Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö SPEK

Näytä referenssi

ReferenssiDelete Group ja Accountor ICT - pioneerihenkinen parivaljakko

"Koko yhteistyömme ajan Accountor ICT on pioneerihenkisesti tutkinut meille tarpeellisia asioita ja osaa mielestäni erinomaisesti asettua asiakkaan asemaan. Yrityksen tapa tehdä asioita on oikea. Projektit suunnitellaan huolella, tehty työ raportoidaan selkeästi ja sovittu hinnoittelu pitää paikkansa", Savo kuvailee. Annan arvosanaksi 9+, jottei täysi 10 tunnu liioittelulta! Tyytyväisiä.."

-- Petri Savo, ICT-päällikkö, Delete Group

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Advania Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Advania Finland Oy:n referenssit

Advania Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia