Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Admicom Finland kokemuksia

Admicom Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Admicom Finland Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKone Kuusisto Oy: ”Ylimääräinen sählääminen on jäänyt pois”

"Varsinkin ostojen ja laskutuksen hallintaan sekä niihin liittyvien Exceleiden pyörittämiseen meni ennen kuukaudesta pari viikonloppua, mutta nykyään se on vapaa-aikaa. Kyllä toiminnan pyörittäminen päällekkäisten ja rinnakkaisten järjestelmien kanssa vaan vie aikaa, siitä ei pääse mihinkään."

-- Eemeli Kuusisto

Näytä referenssi

ReferenssiJaakon: "Pelkkää plussaa koko järjestelmästä, olen ollut tosi tyytyväinen."

"Pelkkää plussaa koko järjestelmästä, olen ollut tosi tyytyväinen. Ei varmaan oltaisi muuten tässä pisteessä, sillä kasvaminen olisi ollut huomattavasti haastavampaa, ellei jopa mahdotonta vanhalla järjestelmällä."

-- Jaakko Hallila

Näytä referenssi

ReferenssiC2 SmartLight: "Adminet on parantanut, nopeuttanut ja helpottanut meidän päivittäistä työtä."

"Voimme seurata taloutta paljon paremmin ja paljon helpommin ja sen lisäksi saamme koko ajan ajanmukaista ja reaaliaikaista tietoa siitä, missä me menemme tällä hetkellä."

-- Jorma Tuuna-Väiskä

Näytä referenssi

ReferenssiViafin Service Oyj: ”Mahdollisuus saavuttaa synergiaetuja molemminpuolisella tehokkuudella”

"Nyt voimme tarjota myös paljon kevyemmän vaihtoehdon, jolla on mahdollisuus saavuttaa synergiaetuja molemminpuolisella tehokkuudella."

-- Patrik Hämälä

Näytä referenssi

ReferenssiSähköRami Oy: Nyt menee murto-osa siitä ajasta, kuin aiemmin

"Aikaisemmin meni viikonloppujakin töissä. Nyt jää aikaa olla myös kotona ja harrastaa. Itselle suurin etu on ollut juuri tuo saavutettu ajansäästö."

-- Arto Sahlström

Näytä referenssi

ReferenssiHaveputki Oy: ”Saamme sellaista synergiaa, jolla saadaan kuluja alas – ja se varmasti näkyy tuloksessa”

"Kokonaistehokkuutta tuo nimenomaan se, että projektit elävät samassa paikassa koko elinkaarensa aina tarjouslaskennasta projektin päätökseen asti. Pitkässä juoksussa saamme sellaista synergiaa, jolla saadaan kuluja alas – ja se varmasti näkyy tuloksessa."

-- Sami Naakka

Näytä referenssi

ReferenssiSavon Salaoja Oy: ”Pystyn oikeasti olemaan kentällä tekemässä sitä työtä, josta leipä tulee”

"Kyllä aikaa säästyy hyvinkin paljon ja tietysti myös kustannuksia, kun meillä ei ole tällä hetkellä toimistossa työntekijää tekemässä sitä puolta, vaan pystyn itse hoitamaan tarvittavat asiat. Nyt pystyn oikeasti olemaan kentällä tekemässä sitä työtä, josta leipä tulee."

-- Jouni Kolehmainen

Näytä referenssi

ReferenssiKärkölän Sähkö Oy: ”Ajansäästö on aivan valtava”

"Admicomilta olemme saaneet pitkäkestoisen ratkaisun toimintojemme hallintaan, kun kaikki tarvitsemamme palvelut tulevat yhdestä talosta. Yksinkertaisuus on yleensä aika kaunista"

-- Jyrki Törmänen

Näytä referenssi

ReferenssiLattiakolmio Oy: ”Adminetin tulo on helpottanut kaikessa todella paljon”

"Adminetin tulo on helpottanut kaikessa todella paljon. Esimerkiksi seuranta ja moni muu asia teetti aiemmin paljon enemmän työtä, mutta nykyään asioiden hoitaminen on helppoa ja seuranta reaaliaikaista. Nyt vähän tuntuu siltä, että miten me oikeastaan tultiin aiemmin toimeen."

-- Veijo Wuornos & Keijo Korpelin

Näytä referenssi

ReferenssiIlmanvaihtopalvelu Salminen on saanut Adminetistä paljon kaivattua apua laskutukseen ja seurantaan.

"Sen olen ainakin huomannut, että entisen ohjelman aikaan, kun laskuja jäi kirjottelemaan niin kello saattoi olla seitsemän tai kahdeksan, kun pääsi kotia päin. Nyt se on käytännössä, että viiteen mennessä on tehnyt ne kaikki"

-- Ville Salminen

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin Painehuolto HPH Oy: ”Nyt kerkeää tekemään enemmän sitä, mistä tulee rahaa yritykselle”

"Se on hyvä, että kaikki pystyy tekemään kaikkea. Ennen se oli niin, että ohjelma oli naitettu tähän meidän halliin, kaikki piti tehdä täällä fyysisesti paikan päällä, jos nyt joku edes osasi tehdäkään sillä mitään. Nyt kaikki voi tehdä kaikkea"

-- Eetu Hartikainen & Mikko Nertamo

Näytä referenssi

ReferenssiTNT-Putki Oy Ab: ”Elämä on helpottunut huomattavasti”

"Oli ihan mahtavaa, kun alkoi pikkuhiljaa saada ahaa-elämyksiä siitä, kuinka helposti asioita voi hoitaa. Adminet on ollut meille tosi iso juttu ja elämä on helpottunut huomattavasti."

-- Miili & Jouni Jauhiainen

Näytä referenssi

ReferenssiPTR Sähkö: "Säästyy aikaa ja rahaa – sehän se on suurin hyöty Adminetissä. Kaikki toiminnot löytyy sieltä mitä ikinä tarvitsee urakoitsijatoimintaan

"Säästyy aikaa ja rahaa – sehän se on suurin hyöty Adminetissä. Olen kokenut Adminetin ihan sikahyväksi työkaluksi. Kaikki toiminnot löytyy sieltä mitä ikinä tarvitsee urakoitsijatoimintaan."

-- Pasi Riikonen

Näytä referenssi

ReferenssiSavon Lasituote & RP-Teollisuuspalvelu: "Adminet antaa koko ajan lisää aikaa”

"Kaikista tärkeintä on, että pystyy työskentelemään mistä tahansa. Oleellista on myös se, että kaikki tieto löytyy yhdestä paikasta reaaliajassa – se on tätä päivää"

-- Kari-Matti Ruhanen

Näytä referenssi

ReferenssiRakennus Laprip Oy: ”Työaikaa voi käyttää paljon järkevämpiin asioihin”

"Itseltäni säästyy kymmeniä tunteja kuukaudessa ihan jo sen takia, että ylimääräisistä Exceleistä, tiedonsiirroista ja manuaalisesta työstä on päästy eroon."

-- Nina Penttilä

Näytä referenssi

ReferenssiVavitek Oy sai Adminet Litestä apua raportointiin ja palkanlaskentaan

"Adminetissä maksuerätaulukot pystyy tekemään valmiiksi. Sitten vain aina hyväksyy siitä ennakkolaskun, kun pitäisi seuraava erä lähteä liikenteeseen."

-- Valtteri Kimpimäki

Näytä referenssi

ReferenssiSähkö-Äijät Oy: ”Kaikista paras järjestelmä on huomaamaton, mutta toimii”

"Hyvän järjestelmän avulla pystytään ohjaamaan liiketoimintaa järkevästi. Mielestäni kaikista paras järjestelmä on huomaamaton, mutta toimii – ja näin se meillä tällä hetkellä on."

-- Tuomo Hakala

Näytä referenssi

ReferenssiSalmi Kaivin Oy:n toimistotyöt hoituvat nyt nopeammin ja sujuvammin

"Kun työntekijät nyt kirjaavat tunteja ja tarvikkeita eri työmaille, me saamme sen datan suoraan ilman muita työvaiheita palkanlaskentaan ja laskutukseen."

-- Noora Salmi

Näytä referenssi

ReferenssiKaucon Oy: ”Antaa meille paljon paremmat eväät toiminnan kehittämiseen”

"Tätä kautta mahdollistuu myös kilpailukyvyn parantaminen ja ylipäätään yrityksen kehitystoiminta, kun näemme, mihin asioihin pitää jatkossa kiinnittää entistä enemmän huomiota."

-- Asko Mertanen & Henri Mertanen

Näytä referenssi

ReferenssiSRH Rakennus Oy: ”Kokonaisuus ohjelmistoineen ja palveluineen toimii täysin aukottomasti”

"Sanoisin, että Adminet on vapauttanut aikaa neljä päivää viikossa, eli valtaosa toimistotöistä on jäänyt pois. Tämä ohjelma maksaa itsensä takaisin, kun minulla säästyy niin paljon aikaa toiminnan kehittämiseen – ja olisin kyllä muutenkin valmis maksamaan siitä, että minun on hyvä olla."

-- Henry Haatainen

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen LVIS-Huolto Oy: ”Jokaisella yrittäjällä pitäisi olla samanlaiset työkalut, jos haluaa menestyä”

"Reaaliaikaisuuden merkitys on hyvin suuri. Mielestäni jokaisella yrittäjällä pitäisi olla samanlaiset työkalut, jos haluaa menestyä tai mennä jollain tavalla eteenpäin omassa tekemisessään."

-- Harri & Emmi Alastalo

Näytä referenssi

ReferenssiOvitek Oy: ”Ennen olimme ihan liikaa muistin varassa”

"Ennen olimme ihan liikaa muistin varassa, kun vanhassa järjestelmässä laskutus ja muut arjen toiminnot piti muistaa huolehtia erikseen. Nyt kaikesta jää jälki Adminettiin, järjestelmä hoitaa monia rutiinitöitä ja muistuttaa hoidettavista asioista, joten olemme saaneet kokonaistoimintamme paremmin hallintaan. Tätä muutosta ei ole tarvinnut katua."

-- Mari Kaitale

Näytä referenssi

ReferenssiLVI Asennus Ahonen: Fiksu ratkaisu aloittavalle yrittäjälle

"Päivittäiset rutiinit, joita minun tarvitsee Adminet Litellä tehdä, vievät erittäin vähän aikaa. Sanoisin, että jos varttitunnin päivässä käytän, niin sitten olen tehnyt jo monta laskuakin. Minulla on pari tuttua, jotka vievät tietoja kirjanpitäjälle ja sitten takovat päätä seinään, että mikä kuitti tämä on. Kannattaa ottaa selvää vaihtoehdoista. Olen ollut.."

-- Marko Ahonen

Näytä referenssi

ReferenssiViiden Tähden Rakentajat P. Inkinen Oy: ”Oma hommani on helpottunut ihan julmetun paljon”

"Ei oikeastaan isompaa hyötyä voi ollakaan, kuin että oma hommani on helpottunut julmetun paljon. Kun Adminettiä käyttäessä oikein muistelee, miten aikaisemmin joutui asioita hoitamaan, niin olihan se järjetön savotta."

-- Petri Inkinen

Näytä referenssi

ReferenssiSähkö-Kamut Oy: ”Tärkeintä on kirjanpidon ja projektinhallinnan yhteenliitto”

"Adminetissä on helppo navigoida ja ohjelman tehokkuus on hyvä, eli sillä pystyy tekemään asioita aika helposti ja nopeasti. Adminetin kanssa ei tarvitse lyödä päätä seinään, vaan kun toiminnot optimoidaan yrityksen tarpeeseen, arjen saa pyörimään tosi hyvin."

-- Tony Rauno

Näytä referenssi

ReferenssiViitakosken Puu Oy: ”Iso harppaus entiseen”

"Pystymme koko ajan seuraamaan projektien valmistumisastetta sekä niihin käytettyä työaikaa ja kertyneitä kuluja. Tämä helpottaa hirveästi jälkilaskentavaihetta ja tiedämme koko ajan, missä projekti on tuotannossa menossa. Se on aika iso harppaus entiseen."

-- Antti Kaartinen

Näytä referenssi

ReferenssiRakennus P. Jokelainen Oy: ”Voi itsekin olla levollisin mielin”

"Minulle on tärkeää, että saan työmaista ajantasaista tietoa ja ihastuin Adminetissä siihen, kuinka mukava sen avulla on seurata työmaan edistymistä, ostoja ja työmenekkejä. Jos jokin asia lähtee pieleen, siihen pystyy reagoimaan nopeasti."

-- Tero Jokelainen

Näytä referenssi

ReferenssiTalotekniikka Honka Oy: ”Tarkoitus on palvella sitä tekemistä, joka tuo yritykselle leivän”

"Ehkä kiteyttäisin asian siten, että vaikka työntekijöiden ja projektien määrä on lisääntynyt, Adminetin ansiosta toimisto on pysynyt kasvun vauhdissa mukana, emmekä ole tarvinneet lisää henkilötyövoimaa toimiston päähän. Urakoinnissa on hyvin tärkeää, ettei toimisto muodostu liian raskaaksi. Tarkoitus on kuitenkin palvella työmaita ja sitä tekemistä, joka loppupeleissä.."

-- Juuso Honka & Veijo Forsman

Näytä referenssi

ReferenssiTamsara Oy laittoi järjestelmäasiat ja kirjanpitopuolen kerralla kuntoon

"Se on vähentänyt minun työtäni ja tavallaan henkistä kuormitusta siinä, että ei tule sitä tuskaa kun pitää ruveta tekemään laskuja. Ei tarvitse ottaa siitä etukäteen enää stressiä."

-- Marko Pahkakangas

Näytä referenssi

ReferenssiUpkeep 24 Oy ja Pajapeikko: Yksi järjestelmä säästää aikaa sekä antaa todellisen kuvan yrityksen tilanteesta

"Nyt työntekijät pystyvät merkkaamaan tunnit, lomat ja kaikki missä vain, milloin vain. Mitä olen jututtanut heitä, niin erittäin positiivista palautetta ovat antaneet."

-- Tuomas Liukkonen ja Teemu Härkönen

Näytä referenssi

ReferenssiWemasto Oy: ”Nyt olemme astuneet nykyaikaan”

"Säästämme aikaa monista aiemmin työläistä työvaiheista. Tuntuu, että nyt olemme astuneet nykyaikaan myös järjestelmäpuolella."

-- Niko & Vesa Perttola

Näytä referenssi

ReferenssiElektroway Oy:n arki pyörii Adminetin ympärillä: "Kyllähän se on oikeasti meidän työkaveri, osa työyhteisöä"

"Kyllä se luo edellytykset kasvulle, että saa työaikaa vapautettua tehokkaampiin toimintoihin. Kirjanpitoasiat eivät ole se, mitä tässä halutaan pyöritellä, vaan se meidän liiketoiminta kuitenkin."

-- Viljami & Riikka Mehiläinen

Näytä referenssi

ReferenssiKaivutyö Reinikka Oy: ”Yhdistävä tekijä on automatiikka”

"Saavuttamiamme hyötyjä yhdistävä tekijä on automatiikka. Sen ansiosta kaikki sujuu helpommin ja aikaa jää muuhunkin kuin rutiinien pyörittämiseen."

-- Marko & Kirsi Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiKenset Oy: ”Projektinseuranta ihan toisessa sfäärissä”

"Nykytilannetta ei voi oikein edes verrata edelliseen ohjelmistoon, sillä Adminet on ihan toisessa sfäärissä. Adminet ikään kuin ohjaa päivittäisten rutiinien hoitamista ja pitää tiettyä vauhtia yllä."

-- Lilja Virtanen & Marja-Liisa Närhi

Näytä referenssi

ReferenssiSähköasennus Tuomala Oy: Yritystä on helpompi pyörittää

"Koska aikaa kuluu nykyään vähemmän laskuihin, erilaisiin selvittelyihin ja työmääräinten käsittelyyn sun muuhun, tehdään töitä sitten sen verran enemmän. Sehän tarkoittaa sitä, että kun säästää toimistoajassa, pystyy silloin tekemään kentällä työtä ja laskuttamaan hieman enemmän."

-- Hannu Tuomala

Näytä referenssi

ReferenssiOMP Group Oy: Uskon, että tämä on meille ainoa oikea järjestelmä

"Me olemme enemmän kuin tyytyväisiä siihen, millaista helppoutta Adminet on toimintaamme tuonut."

-- Vesa Korkiakoski

Näytä referenssi

ReferenssiTiikman Oy: ”Ensimmäistäkään euroa ei mene ohi”

"Ilman automatisoitua järjestelmää tällaisessa parin miljoonan yrityksessäkin pitäisi olla toimistohenkilö mapittamassa laskuja ja hoitamassa muuta hallinnollista työtä. Jo pelkästään kulu toimistotyöntekijän palkkaamisesta olisi varmasti monta kertaa nykyisiä järjestelmäkustannuksiamme suurempi."

-- Juha Tiikkainen

Näytä referenssi

ReferenssiKiinteistöpalvelu KNL Oy: ”Ei pelkästään puolittanut konttorityöskentelyä, vaan paljon enemmän”

"Kasvusta huolimatta pärjäämme nyt konttorilla paljon pienemmällä väellä. Adminet ei ole pelkästään puolittanut konttorityöskentelyä, vaan paljon enemmän."

-- Janne Nurmi

Näytä referenssi

ReferenssiSenra Group: Adminet auttaa ja tehostaa koko yritystoimintaa

"Meillä on tarkoitus kasvaa ja kehittyä, joten olemme valinneet jo nyt käyttöön sellaisen järjestelmän, joka palvelee varmasti jatkossakin. Se ei jää pieneksi."

-- Petri Isokoski

Näytä referenssi

ReferenssiMetallisorvaamo Kleimola: "Nyt olemme turvallisissa käsissä"

"Yksi järjestelmä sujuvoittaa kokonaistoimintaa, tuotannonohjaus helpottaa elämää tuotannossa ja luotettava tilitoimistokumppani tuo varmuutta tekemiseen. Tuntuu, että nyt olemme turvallisissa käsissä."

-- Sami Jussila

Näytä referenssi

ReferenssiMaansiirto Harry Mäkelä Oy: ”Helpottaa johtamista ihan älyttömästi”

"Helppous on todettu aika monessa kohtaa esimerkiksi projektien aikatauluihin ja maksuerien hallintaan liittyen – ja se helpottaa johtamista ihan älyttömästi."

-- Simo Pynnönen

Näytä referenssi

ReferenssiPremeka Oy: Mielestäni on oleellista, että kaikki asiamme hallitaan yhdessä järjestelmässä

"Kun kaikki asiat hoidetaan järjestelmällisesti yhden ohjelmiston sisällä, on paljon helpompi jakaa vastuuta. Sen ansiosta itselleni jää toiminnan kasvaessa enemmän aikaa liiketoiminnan kehittämiseen."

-- Juha Keto-Tokoi

Näytä referenssi

ReferenssiTakuuSähkö Oy sai Adminetistä liiketoimintansa tueksi järjestelmän, joka on nykyaikainen ja luotettava

"Adminetin kokonaisvaltaisuus tukee liiketaloudellista toimintaa ja on urakoitsijalle aito apuväline arjen työhön, taloudelliseen seurantaan sekä toiminnan ohjaamiseen. Samaan aikaan se on kuitenkin myös selkeä ja helppokäyttöinen."

-- Tommi Valtonen

Näytä referenssi

ReferenssiR4 Group Oy sai Adminetistä kokonaisratkaisun kasvavan toimintansa hallintaan: ”Samaan aikaan kevyt ja kattava”

"Adminetissä asiat on selkeästi mietitty rakennusliikkeen näkökulmasta, eikä Suomesta löydy kovin montaa toiminnanohjausjärjestelmää, joka olisi samaan aikaan näin kevyt ja kattava."

-- Taneli Ilmakari

Näytä referenssi

ReferenssiKokkolan Kylmäpalvelu Oy: ”Olemme olleet alusta asti innoissamme siitä, että saimme niin hyvän ja helpon järjestelmän”

"Yritystoimintamme on lähtenyt tosi hyvin käyntiin, eikä vähiten Adminetin ansiosta. Se on kyllä ollut todella hyvä. Olemme olleet alusta asti tosi innoissamme siitä, että saimme niin hyvän ja helpon järjestelmän"

-- Hannu Torppa, Stefan Wargh & Petri Jaaksi

Näytä referenssi

ReferenssiSähköurakointi Vehkanen Oy ja Pasilan LVIS-Palvelut Oy: ”Olin tavallaan aika sokeana ollut tyytyväinen edelliseen järjestelmään”

"Jos on vanhempi yrittäjä, joka haluaa kokeilla uutta, painavat Adminet Litessä säästöt ja ohjelmiston helppous. Aloittavalle yrittäjälle siitä taas on apua yrityksen kasvukivuissa."

-- Kimmo Vehkanen

Näytä referenssi

ReferenssiBark Oy: Adminet auttaa laajentuneen toiminnan hallitsemisessa

"Vanhalla järjestelmällä meiltä olisi loppunut aika ja toimistolla pitäisi olla varmaan kaksi henkilöä enemmän pläräämässä papereita. Ilman Adminettiä tämän kokoluokan toiminnan hallitsemiseen ei olisi ollut mitään mahdollisuutta."

-- Toni Parkkinen

Näytä referenssi

ReferenssiBetaSähkö Oy: Adminetissä on ylivertaiset ominaisuudet

"Helpompaa systee­miä saa hakea."

-- Pertti Pitkälä

Näytä referenssi

ReferenssiRakennuspinnoitus Rantanen Oy sai Adminetistä toimistolle tehokkaat työkalut

"Voin todeta, että olemme ottaneet suurharppauksen eteenpäin, kun saatiin kokonaisuus yksiin kirjoihin ja kansiin."

-- Sami Rantanen

Näytä referenssi

ReferenssiAdminetistä jatkuvasti kehittyvät työkalut rakennusalalle - Savonlinnan Saneerauspalvelu Oy

"Vaikka työntekijät ja työmaat lisääntyvät, Adminet pitää homman kasassa ja kaikki tieto löytyy oikeasta paikasta. Nyt voin kasvattaa toimintaa hyvillä mielin."

-- Mika Kaskinen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Referenssi"Adminetistä tuntuu löytyvän ratkaisu kaikkeen" - Vantaan Peltisepät Oy & Koskisen Peltikate Oy

"Uskaltaisin väittää, että itseltäni on jäänyt päivä viikossa pois turhasta työstä. Kieltämättä tuli vähän yllätyksenä, miten hyvin mietitty ja pitkälle viety tämä järjestelmä on."

-- Esa Koskinen, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLVI-Lämsä Oy: Adminet toi yrittäjällekin vapaa-aikaa

"Kaikki ovat ihan laidasta lukien tyytyväisiä. Meillä oli äskettäin työhyvinvointi- ja kehittämiskysely, jossa kyseltiin henkilökunnalta sekä kehitettäviä että hyvin toimivia asioita. Adminet sai siinä laajalti kehuja."

-- Risto Lämsä

Näytä referenssi

ReferenssiAdmicomista tuli A-kumppanit Oy:n a-kumppani

"Suomalainenhan ei kehu mutta valittaa, eli kun ei kehuta niin silloin ollaan tyytyväisiä. Itse en enää valita ohjelmasta ja voin kyllä suositella Adminettiä muillekin. Niin kuin olen monesti sanonut, nykyään Admicom on A-kumppaneiden a-kumppani."

-- Jukka Haapaharju (Toimitusjohtaja)

Näytä referenssi

ReferenssiHelsingin LVI-Huolto: Adminet teki arjesta helppoa ja nopeaa

"Adminet säästää aikaa ihan reippaasti ja suosittelen sitä lämpimästi myös muille, niin paljon se tehostaa arkea."

-- Annukka Miettinen (Palvelupäällikkö)

Näytä referenssi

ReferenssiVastuuremontti Oy sai Admicomilta vastinetta rahoille

"Ilman muuta koen, että olen saanut rahoilleni vastinetta."

-- Toimitusjohtaja Kari Harmanen

Näytä referenssi

ReferenssiJoupet Oy:ssä työmäärä ei ole räjähtänyt käsiin, vaikka kasvuvauhti on huima

"Suosittelen ehdottomasti Adminettiä muillekin maanrakennusalan yrityksille."

-- Marjut Myllylä

Näytä referenssi

ReferenssiAnsioniemen Sähkö keventää kulujaan koko toiminnan kattavalla järjestelmällä

"Olemme olleet tosi tyytyväisiä ja positiivisella mielellä mennään eteenpäin. Suosittelen muille, että ihan rohkeasti ottaa koko ohjelman kerralla käyttöön, eikä vain muutamaa palasta sieltä täältä. Kun vaan jaksaa opetella kokonaisuuden, Adminetistä saa puristettua täyden hyödyn ja se helpottaa tekemistä todella paljon."

-- Toimitusjohtaja Tomi Ikävalko

Näytä referenssi

ReferenssiYrityksen toiminta hallintaan yhdellä järjestelmällä

"Adminet tuli kokonaisuudessaan niin helpoksi, ettemme harkinneetkaan muita vaihtoehtoja."

-- Toimitusjohtaja Jari Kallijärvi

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Admicom Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Admicom Finland Oy:n referenssit

Admicom Finland Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia