Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Adeona kokemuksia

Adeona:lla on yhteensä 7 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Adeona kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Adeona on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiTuotetiedonhallintaa monikielisesti

"Olemme voineet luottaa huippuosaajien tukeen. Olemme saaneet heiltä hyviä kehitysideoita sekä toimivia ratkaisuja. Laaja kokemus näkyy selkeästi heidän toiminnassaan, asiakkaalle haetaan aina sopivin ratkaisu."

-- Mirja Serkelä, markkinointijohtaja, Oy Hedengren Ab

Näytä referenssi

Referenssi"Yllättävän helppo ohjelmistoprojekti"

"Yhteistyön helppous Canterin kanssa yllätti, sillä ohjelmistohankkeet eivät ole helpoimmasta päästä yrityksen uudistuksia. Verkkokaupassamme on 50 000 tuotetta, joten olisi aivan mahdotonta hallita näin suuren tuotemäärän tietoja ilman Adeonan tyyppistä järjestelmää. Canterin porukka on todella ammattitaitoista ja osaavaa. He ymmärtävät asiakkaan tarpeet ja heillä on aikaa.."

-- Ilkka Laanti, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiPIM tuo apuja elintarviketeollisuuden datan laadunhallintaan

"Canterin kanssa on helppo tehdä yhteistyötä, ja meillä on mahdollisuus vaikuttaa tuotteen kehitykseen ja tuleviin ominaisuuksiin. Canter ymmärtää hyvin, miten ajattelemme ja mihin tuotetiedonhallinnalla pyrimme. "

-- Mikko Tervonen, Head of IT, Logistics & Quality

Näytä referenssi

ReferenssiLue, kuinka automatisointi helpotti Meltexin tuotemateriaalien tuotantoa

"Päätös lähteä yhteistyöhön Canterin kanssa oli oikea – Adeona PIM on vastannut odotuksia."

-- Jens Boe, Meltex Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAdeona PIM monikanavaisen tuotepalvelun mahdollistajana

"Me keräämme painetuista luetteloista, esitteistä ja sähköisistä tuoteluetteloista sekä verkkokaupasta suoraa asiakaspalautetta säännöllisesti. Vuosien mittaan palvelua on pystytty laajentamaan ja parantamaan sisältöä saadun palautteen perusteella. Palautteesta näkyy, että asiakkaat ovat erittäin tyytyväisiä näihin palveluihin."

-- Pia Helenius, Marketing Communications Manager, Mediq Suomi Oy

Näytä referenssi

ReferenssiUusia mahdollisuuksia Martelan digimaailmaan Adeona PIMin avulla

"Asiakkaat ja myynti ovat kiitelleet lisääntynyttä ulkoisen ja sisäisen tuotetiedon määrää. Myös tiedon löydettävyys on parantunut merkittävästi."

-- Minna Andersson, Markkinointi- ja vastuullisuusjohtaja, Martela Oyj

Näytä referenssi

ReferenssiRikastettu ja ajantasainen tuotetieto Etran kilpailuetuna

"Etran brändillä varustetut kuvastot ovat meille merkittävä kilpailutekijä. Adeonan avulla tiedot saadaan julkaistua tehokkaasti eri kanaviin sekä ajankäytön että eurojen näkökulmasta. Sähköistä tuoteluetteloamme käyttää päivittäin yli 3500 verkkovierailijaa. Olemme saaneet positiivista palautetta verkkoluettelosta ja sen sisältämän tuotetiedon määrästä. Uskallan.."

-- Kimmo Linnero, Myyntijohtaja, Etra Oy

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Adeona kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Adeona:n referenssit

Adeona:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia